Fijne rustige mensen die bij mij als angstpatient erg fijn met je om gaan
Goed behandeld en vriendelijk ook belangrijk
We komen met veel plezier bij Maritza. Mijn kinderen vinden het leuk en gezellig.
Dezelfde dag nog geholpen, i.v.m. zere kies. Na wat schuiven in de agenda, op verzoek, verholpen door eigen tandarts. Fijn dat dit mogelijk was.
vertrouwt en vriendelijk en je weet goed waar je aan toe bent en geven goeie tips mee
Zeker 25 jaar al patiënt bij deze praktijk. Vriendelijk en adequaat gedrag van de medewerkers ervaar ik als heel plezierig.
Laura Fokkema-van den Brink Paro-preventie assistent is een fantastisch mens (moederlijk!): zeer betrokken en vriendelijk, bij wie je je direct op je gemak voelt. Keurige behandeling. Ben zeer tevreden over haar. Volgende keer graag weer!
Mondhygiënist en controle gehad, 2 dagen erna spalkje los, dubbel betalen
Al jaren patient bij de praktijk in een goede verstandhouding .
De tandartsen zijn fijn en professioneel, die zou ik iedereen willen aanraden, maar ik vindt erg dat er op het aanmeld scherm man vrouw of nonbinar, staat, dat heeft mij en ik denk meer klanten geërgerd, er is een man en een vrouw en meer niet, ik zeg niets van de geaardheid van homo er lesbiennes daar kunnen ze ook niets aan doen Gr Henk
Vakkundige mensen die in mijn mond gekeken en bezig geweest zijn.
Zoals altijd is de mondzorg heel goed. Echter, de laatste rekening voor het behandelen van 2 kleine gaatjes ad €220,- , vond ik een extreem hoog bedrag!
Goede professionele behandeling
Duidelijkheid in wat er gedaan moest worden.
Hoewel ik voor het eerst geholpen werd door Chantal als mondhygieniste ging dit uitstekend. En zeker vind ik dat bij deze Mondzorgpraktijk het geen verschil is door wie je behandeld word ,want ze werken allemaal min of meer dezelfde manier en dat is bijzonder prettig . Hoewel ik persoonlijk altijd neig zoveel mogelijk te worden behandeld door dezelfde personen. Opm wist niet meer de juiste naam van de tandarts die kwam.
Gewoon goed
Je wordt vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Zorgverleners doen hun werk met geduld en zijn kundig. Houden rekening met persoonlijke wensen.
idem, erg blij met de switch naar jullie praktijk! Begrip voor de mentale challenge en de zorgvuldige controles + ondertiteling zijn voor mij bijzonder kostbaar.
Fijne praktijk.
Ik heb in 2023 een kunstgebit laten plaatsen. Sindsdien heb ik problemen. Het kunstgebit blijft niet zitten, er komt eten onder, ik kan geen vast voedsel eten. Niemand heeft me gewaarschuwd dat dit kunstgebit tijdelijk is. Nu bieden ze aan om ze te vervangen door permanente, maar ik weet niet zeker of het volgende kunstgebit beter zal zijn. En het is duur. Helaas is mijn ervaring in uw kliniek niet erg goed.
Goede en professionele behandeling.
de artsen waren attent, het personeel zou beleefd worden gevraagd
Paleisweg 5
3886 LC Garderen
Mondzorgpraktijk Garderen In onze praktijk werken wij als professioneel team, met de modernste apparatuur en technieken. In onze praktijk vinden tal van activiteiten plaats rondom algemene tandheelkunde en preventie. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor het opleiden van tandartsassistenten en mondzorgkundigen. Van beneden naar boven ziet het pand er als volgt uit: In de kelder van het gebouw bevindt zich een ruime voordracht ruimte. Hier worden regelmatig cursussen en trainingen gegeven. De ruimte is uitgerust met veel technisch ondersteunend materiaal. Voor de ontspanning na de inspanning is er een gezellige bar aanwezig. Wij beschikken over 5 behandelkamers, elk voorzien van moderne units, van alle gemakken voorzien en uitgerust met de nieuwste apparatuur. Wij hebben de beschikking over digitale röntgen-scan-apparatuur en OPT. In de comfortabele wachtkamer kunt u zich digitaal aanmelden voor uw afspraak via de barcode op uw afsprakenkaartje, of door het touch screen te gebruiken.