Ik zou vooraf wat duidelijker beeld hebben van wat de acties zijn. Werd nu wat "overvallen" door rontgenfoto's
Zowel de tandarts als de mondhygiëniste zijn bijzonder aardig. Beiden namen ze de tijd voor een duidelijke uitleg over (het schoonhouden van) mijn gebit. Kortom: goede ervaringen.
Altijd deskundig en vriendelijk, super.
Zeer tevreden over de manier van werken,gezellig en ze komen vrolijk over als je er bent
Zie bovan.....Zijn al patient vanaf het begin van de praktijk. Altijd tevreden geweest en nog steeds....
Gebroken kies gerepareerd op een zeer prettige, professionele en ook empathische wijze. Erg blij mee!
in goed overleg op een prettige en zorgvuldige wijze geholpen
ik ben tot nu toe fijn geholpen
Super blij met deze praktijk , service en behandeling zijn hier altijd hoog.
42 jaar hoogste score
Nieuwe tandarts, maar hele aardige vrouw, heeft ook goed advies gegeven over een nieuwe tandenborstel
Ik ben zeer vriendelijk
Er wordt goed naar je geluisterd en rekening met je gehouden. Goed verzorgde moderne praktijk.
Ik was nooit zo'n fan van de tandarts maar sinds ik naar deze praktijk ga zie ik er niet meer tegenop.
Tandarts is correct, netjes en deskundig Mondhyg. Liesbeth is minder prettig in de omgang doordat ze elk bezoek blijft “zeuren / opdringen” over het vlossen / poetsen met borstel. Allemaal goed bedoeld en ze heeft gelijk. Maar het wordt nu vervelend.
Weet alleen de naam van de tandarts niet meer verder netjes en vriendelijk geholpen
Goed geholpen door een lieve tandarts en assistent!
Afspraak was optijd ( hoefde niet te wachten, tandarts ( invaller) uiterst beleefd en rustig.
tijdens de behandeling is goed en begrijpelijk verteld wat er gedaan werd of ging gebeuren.
Vriendelijk ontvangen, snel aan de beurt Duidelijke uitleg van de behandeling. Het enige wat ik de laatste keer wel jammer vond is dat ik een dubbele afspraak had, controle en mondhygiëniste alleen omdat de nodige apparatuur voor de mondhygiëniste er niet was ik nog weer een nieuwe afspraak moest maken.
Wordt altijd goed behandeld. Fijne preventie assistend en fijne tandarts Niet vergetende de dijne tandarts assistente
Fijne tandarts (Laura), ook voor de kinderen! Gezellig, spontaan! Denkt mee en je kunt haar vanalles vragen. Ze legt ook precies uit wat ze gaat doen, zodat je weet waar je aan toe bent. Heel fijn, vooral ook voor de kinderen. Toptandarts dus!!
Ik werd snel geholpen. Hoewel ik me wel verbaasd heb over het feit dat bij de controle gelet werd op het fotomateriaal.
Tandarts Mark is een aardige man. Hij vertelt rustig wat hij gaat doen. En welk geluid er bij komt.
Paleisweg 5
3886 LC Garderen
Mondzorgpraktijk Garderen In onze praktijk werken wij als professioneel team, met de modernste apparatuur en technieken. In onze praktijk vinden tal van activiteiten plaats rondom algemene tandheelkunde en preventie. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor het opleiden van tandartsassistenten en mondzorgkundigen. Van beneden naar boven ziet het pand er als volgt uit: In de kelder van het gebouw bevindt zich een ruime voordracht ruimte. Hier worden regelmatig cursussen en trainingen gegeven. De ruimte is uitgerust met veel technisch ondersteunend materiaal. Voor de ontspanning na de inspanning is er een gezellige bar aanwezig. Wij beschikken over 5 behandelkamers, elk voorzien van moderne units, van alle gemakken voorzien en uitgerust met de nieuwste apparatuur. Wij hebben de beschikking over digitale röntgen-scan-apparatuur en OPT. In de comfortabele wachtkamer kunt u zich digitaal aanmelden voor uw afspraak via de barcode op uw afsprakenkaartje, of door het touch screen te gebruiken.