Heerlijke wijncursus met de juiste informatie!

Tijdens de SVH2 wijncursus in Amsterdam mijn wijnkennis flink kunnen uitbreiden. Zeker de voorbereiding via de online module werkt enorm goed om voor de praktijk dag de basis op een leuke manier te leren waardoor je nog meer informatie uit de docenten kan krijgen. Absolute aanraden om op je eigen tempo op een speelse manier meer over wijn te leren.

Altijd met veel plezier naartoe

Hoop geleerd in een ontspannen en gezellige sfeer met humor en interactie. Super blij met mijn vinologendiploma

Professionaliteit ten top

Vanaf het eerste contact, de trainingen zelf en de zorg daarna. Het is allemaal perfrct verzorgd. Ze ademen horeca en praten dezelfde taal.

Overtreffen van de verwachtingen.

Het contact is altijd uitstekend. Vooral het meedenken met de richting waar je als bedrijf naartoe wilt overtreft de verwachtingen.

Motiverende opleidingen en docenten in de interessante wereld van de Wijn !

Begonnen met de inleidende cursus en webinars, en steeds meer ervaring en vertrouwen krijgen in de boeiende geschiedenis en ontwikkeling van wijnen overal ter wereld, maar vooral in Europa.

Online cursus echt een aanrader!

Woon op Bonaire en wil graag wijnkennis opdoen voor ons restaurant! Ik ben daarom in januari begonnen met SVH wijn 3 online! Een aanrader!

Ronald heeft mij uitstekend begeleid tijdens de lessen Leermeesterschap. Hij weet complexe onderwerpen op een begrijpelijke en toegankelijke manier uit te leggen, met een goede balans tussen theorie en praktijk. Zijn enthousiasme voor het vak is aanstekelijk en hij moedigt studenten altijd aan om actief deel te nemen. Wat ik vooral waardeer, is zijn persoonlijke benadering en constructieve feedback, die me hebben geholpen om mijn vaardigheden als leermeester te verbeteren. Dankzij Ronald voel ik me veel zelfverzekerder in mijn rol. Ik kan Ronald dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die een professionele en inspirerende docent zoekt voor Leermeesterschap

Doen!

Ik heb de wijncursus SVH 3 in Amsterdam gedaan! Leuk bij deze opleiding om ook meer het combineren van wijn en spijs te ervaren!

Gedegen basisopleiding en gediversifieerd nascholingsaanbod

Veel wijnen mogen proeven in de opleiding vinoloog/sommelier onder begeleiding van gepassioneerde docenten.

Top! Persoonlijke begeleiding waar nodig om zo het beste van de student naar boven te halen

Goede en duidelijke uitleg, de docenten hebben altijd tijd om vragen te beantwoorden, zowel binnen als buiten de les. Ook proberen ze altijd met de studenten mee te denken.

Leerzaam en leuk!

Ik heb de online cursus Sociale Hygiene voltooid en mijn examen in een week behaald! Dank Ankie voor de heldere toelichting! Dikke aanrader!!

Cursus sociale hygiëne online gedaan. Prima E-learning en examen in de buurt kunnen bestellen. Fantastisch werkt het.

Evenement bijgewoond, was super

In zomer 2024 evenement bijgewoond met team van WTOL, hele leuke en leerzame middag (vol wijn)! Bedankt!

Vakkundige organisatie van hoge kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden over de academy. Ik heb met veel plezier de vinoloog opleiding gevolgd. Prettige en vakbekwame docenten. Ook na de opleiding blijf je in contact met de organisatie om te blijven leren. Ze verzorgen een goed en breed aanbod aan nascholing voor register vinologen. Het is een actieve organisatie. Dit heb ik ervaren zowel tijdens als na de opleiding. Top!

Fantastische wijncursus head in Woerden!

Leerzaam, ontspannen en interactief!

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden

Over WTOL Academy

Bij WTOL Academy word je niet alleen theoretisch opgeleid, maar leer je ook praktische vaardigheden. Onderzoek toont aan dat wanneer we zien, horen en interactieren, we maar liefst 90% van de gepresenteerde informatie onthouden. Wij spelen hierop in door te leren in verschillende (spel)werkvormen. WTOL Academy is een jong en vooruitstrevend bedrijf met een sterk gevoel voor gastvrijheid. Wij zijn de ideale partner voor trainingen op de werkvloer. - Vinoloog opleiding - SVH Leermeester - SVH Sociale Hygiene - Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed!