I followed a fantastic Mentor training

I followed a fantastic Mentor training from my employer NH Hotels, Ronald managed to motivate me very much, and the elearning program was also a perfect fit! Thanks all

Veel geleerd en gelachen!

Top cursus!

Heel gaaf

Ik heb de wijncursus SVH gevolgd en echt in 1 dag zooo veel geleerd! Echt geweldig! Ik heb alle vertrouwen voor het examen!

Passie en enthousiastme

Met veel passie en enthousiastme werd ons de.fijne kneepjes van wijn aangeleerd

Hele goed leermeesters

Ik volg de cursus Leermeester online en ben hier erg tevreden over! Ook de bijbehorende E-learning is heel begrijpelijk en overzichtelijk!

Uitstekend!

Een wijncursus bij deze club kun je gewoon doen!

Heel veel geleerd in deze vinoloog opleiding

Ik heb de wijncursus via mijn werkgever mogen volgen! Dit is echt precies wat ik nodig heb! Mike onze docent weet echt te inspireren, daarnaast de online leeromgeving is erg uitdagend en leerzaam! Ik raadt iedereen deze opleiding aan!

Ik ben blij

Ga voor mijn zelf starten in die horeca in Eindhoven, ik heb mijn sociale hygiene behaakd danzijde hulpvan WTOL! Heel erg blij mee dank voor defijne service!

Gewoon goed!

Gewoon goed!

Geweldige ervaring

de medewerkers van WTOL zijn erg behulpzaam. zelfs in de avond zijn ze bereikbaar en kunne je verder helpen. Ik ben inmiddels geslaagd voor mijn Leermeester diploma! Dank Michel voor de onwijs leuke lessen!

Gewoon erg goed!

Fijne mensen top opleiding! Gewoon erg goed dus!

Fijn insituut!

Veel geleerd! Makkelijk in gebruik en vooral zeer interactief! Ik ben gestart met de online wijncursus SVH wijn 3! Ik raadt deze echt aan!

Perfect course!

I learned a lot in this mentor training! Gave me confidance and we had a lot of fun!

I find it interesting and fun to learn.

The company handles a good training. Making sure that the everyone is at ease and confident to do this training. Very supportive and hands on.

• Would you recommend us? Yes

can I can pas my craftsmanship successfully to students

During the 3 day course SVH Mentor in the Hospitality it provided me with very valuable tools to educate students and new employees Now I have a good understanding of the different work processes and I can pas my craftsmanship successfully to students and employees.

Veel geleerd in deze wijncursus

Ik heb via mijn werk deze wijncursus mogen volgen! Echt veel gelachen en geleerd! Op naar SVH 3 dan maar!

Zeker doen

Ik heb vanuit mijn werk de SVH wijn 2 cursus mogen volgen! Ik heb echt in 1 dag ontzettend veel geleerd en lol gehad!

Voldoet niet aan de verwachtingen

De online vinoloog opleiding, is niet een opleiding die je zuiver online kan volgen vanuit het buitenland. Meerdere terugkeer momenten zijn noodzakelijk, wat in mijn geval niet mogelijk was door de beknopte tijd aanwezig in Nederland. Deze online opleiding is geschikt voor iemand die in de branche werkzaam is en al veel ervaring heeft met wijnen en daarnaast nog ervaring heeft met spijzen. De leerstof die in de online lessen aangeboden wordt is bekrompen, daarnaast ontbreekt het aan de leerdoelen per les. De vragen, gesteld in de lessen worden worden niet gedekt door de aangeboden stof. Ook kloppen diverse antwoorden niet. Kortom met de aangeboden informatie online ben ik niet instaat om een vinologen-examen met voldoende resultaat af te leggen. De praktijkles die ik heb gevolgd, was goed verzorgd en bevatte zeer veel informatie.

Uitstekende begeleiding

Vanaf moment 1 zijn we allemaal ontzettend goed begeleid. Als we vragen hadden konden we die echt altijd stellen. Er was een groepsapp gemaakt waarin we die vragen konden stellen, maar ook ons portfolio konden laten controleren. Als de vragen niet gelijk beantwoord werden, werdt dit meegenomen in de volgende les. Ik zou iedereen Michel Deurloo willen aanraden vanwege deze redenen.

Ontzettend uitgebreid, leerzaam en gezellig!

De vinoloog cursus die ik volg is echt een aanrader voor iedereen die zijn wijnkennis wil vergroter, zowel privé als zakelijk. De docenten delen hun expertise met veel enthousiasme en de combinatie van theorie en uitgebreide proeverijen maakt elke les leerzaam en leuk. Je ontdekt nieuwe wijnen, begrijpt steeds beter waar smaak vandaan komt en leert op een professionele manier analyseren.

Uitstekend, leerzaam & professioneel

Diploma SVH wijn niveau 3 behaald. Zeer leerzame cursus. Je leert over de diepgang in en achter de wijn. Voor iedereen die meer wil weten over wijn is dit dé cursus om te volgen.

well presented in a relaxed environment

all the training so far as been very helpful and informative.

• Would you recommend us? Yes

Super blij!

Ik kwam WTOL tegen via de zoekmachines van google! Ik nam contact op en ben vrijwel direct geholpen! Ik ben nu erkend Leermeester! Hele fijne lessen van Michel en een goed en duidelijk E-learning programma! Dikke aanrader!

In 1 dag geslaagd

Sociale hygiene diploma in 1 dag gehaald! Gister aangemeld vandaag mn diploma! Top service!

Top bedrijf!

Effectieve leertechnieken: De combinatie van visuele, auditieve en interactieve elementen zorgt ervoor dat ik de informatie onthoudt, voor mij is het lezen van een boek niet motiverend. Door 'fun' en educatie te combineren met 'gamification', wordt de lesstof juist interessant! Trainingen beschikbaar in zowel het Nederlands als het Engels, wat zorgt voor brede toegankelijkheid

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden

Over WTOL Academy

Bij WTOL Academy word je niet alleen theoretisch opgeleid, maar leer je ook praktische vaardigheden. Onderzoek toont aan dat wanneer we zien, horen en interactieren, we maar liefst 90% van de gepresenteerde informatie onthouden. Wij spelen hierop in door te leren in verschillende (spel)werkvormen. WTOL Academy is een jong en vooruitstrevend bedrijf met een sterk gevoel voor gastvrijheid. Wij zijn de ideale partner voor trainingen op de werkvloer. - Vinoloog opleiding - SVH Leermeester - SVH Sociale Hygiene - Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed!