Helder en begrijpelijk

Leerzaam en heldere opleiding!

Als leek heel wat geleerd over wijn en wijn maken

Heel leuke afwisseling tussen informatie ontvangen en proeven; een aanrader voor de beginner en gevorderde.

Leermeester

Drie dagen training gehad, dit was prima. E-learning vond ik een beetje onoverzichtelijk maar voldoende stof kwam voor in het theorie examen. Het examen zelf was ouderwets en de docenten van SVH houden zich niet aan de beoordelings tijd en geven geen update hierover, erg jammer.

Top wijnreis Valencia

Echte aanrader wat een geweldige stad! Fantastisch bezoek aan twee bodegas en een geweldige fietstocht! Hotel top! Mooi centraal gelegen tussen centrum en strand! Ik kan dit iedereen aanbevelen!

Relaxed

Het waren 2 leuke uitjes naar de bodegas met informatieve uitleg en lekkere wijnen. Ook de lunches verpakt in een avondmaaltijd wat gebruikelijk is in Spanje waren prima. Met 2 leuke gasten als begeleider en heerlijk weer was het een soort minivakantie. Zeker voor herhaling vatbaar. Gr Dick de Vries

They helped me perfect!

I was looking for an inline course SVH because of our permiccion Social Hygiy! I did the course in my own lanquage! Thanks you quys!

Wijnreis Bordeaux was geweldig

Ik ben in 2025 mee geweest vanuit mijn budget van de werkgever! Ik kan de reis echt aanbevelen! Geweldige bezoeken aan de wijnhuizen en super begeleiding van Ruud!! Dank ik ben echt super enthousiast!

Great course

Mentor training in Amsterdam really good! Ronald is an amazing teacher!

Interesting

Was really good teacher super prepared and open to answer all the questions. Just miss more practice for the theory exam

• Ci consiglieresti? Si

Leerzaam en gezellig

Ik heb een fijne cursus gehad van Michel van WTOL. De cursus was duidelijk en erg leerzaam. We hadden een fijne groep. Het enige nadeel voor mij was de locatie van de cursus, het was erg ver reizen voor mij.

Flexibel leren

Gemak en gestructureerd! Ik heb de leermeester online cursus gevolgd! Ik kan deze iedereen aanbevelen!

Echte aanrader top organisatie!

Ben heel goed geholpen door deze mensen! Snelle service en professioneel!

Diepe kennis en professionele partij

Fijne partij om mee samen te werken. WTOL heeft enorm veel kennis van wijn, hospitality en alles wat daarmee te maken heeft. Dat stralen ze uit op de website, social media, en tijdens de opleidingen zelf. Wie meer wilt leren over wijnen, zit hier in ieder geval goed!

Top wijncursus

Ik heb veel meer zelfvertrouwen en kan nu ook advies geven over wijn! Overzichtelijk zijn de lessen opgebouwd en ik weet nu echt het verschil tussen de druivenrassen! Dank Mike voor de top lessen in Amsterdam!!

Om erkend leerbedrijf te worden doen!

Ik heb de leermeestercursus gevolgd om een erkend diploma te behalen, waardoor ik als bedrijf een erkend leerbedrijf kan worden en wij hierdoor ook een professionele uitstraling krijgen. De cursus leert je de didactische vaardigheden om leerlingen effectief te begeleiden, coachen en beoordelen, wat resulteert in gemotiveerdere en vakvolwassen medewerkers voor de toekomst. Het is ook een investering in je eigen ontwikkeling!

Aanrader wijntraining online!

Ik woon in Bonaire en volg net veel pkezier de online svh3 wijncursus! In januari doe ik examen! Veel verschillende opdrachten en duidelijke vragen! Echt leuk en leerzaam!

Top lesdag

Veel geleerd tijdens de lesdag Sociale Hygiene vannEdo!

Matige HACCP Cursus

De lesstof van de Elearning is amper aan bod gekomen. daarnaast waren de vragen op de eindtoets grootendeels irrelevant voor de lesstof. in de praktijk hebben wij niks aan het kennen van "de schijf van vijf". ook de oorsprong van HACCP leek belangrijker dan de daadwerkelijke inhoudelijke stof. en de parallelen tussen politiek en dieetwensen zijn totaal irrelevant maar werd veel tijd aan besteed. ik dacht deel te nemen aan een serieuze cursus die belangrijke informatie zou verschaffen voor mijn carriere maar als ik dit had geweten was ik in mijn bed blijven liggen. ik was flink ziek en er van in de veronderstelling dat ik essentiele informatie zou missen als ik thuis zou blijven. de stof die ik compleet mistte omdat de powerpoint slides onmiddelijk weggeklikt werden zonder behandeld te worden: opslagtemperaturen, opslagmethodes functie van de verschillende kleuren snijplanken. frequentie van handen wassen voorkomen van ongedierte voorkomen van kruisbesmetting Dit is een geredacteerde versie van mijn Review omdat WTOL mijn werkgever benaderd heeft omtrent mijn review. ik zou niet actief deelgenomen hebben volgens de docent en daarom zou het mijn schuld zijn dat de informatie niet aan bod is gekomen. echter heeft de docent geen enkele vorm van orde in de klas kunnen krijgen en waren mijn mede cursisten het voornaamte deel van de tijd aan het woord. ik heb verscheidene pogingen gedaan om in te brengen maar daar was geen ruimte voor. Dit spreekt naar mijn mening boekdelen over de integriteit van WTOL als bedrijf en invalideert het anderzijds fantastische reviewcijfer.

Vinoloog opleiding is echt top

Ik leer zo veel tijdens de opleiding! Docenten zijn echte professionals en begeleiden je door de oefenstof, dagen uit! Edo en Mike TOP!

Een enthousiaste en praktijkgerichte vinologenopleiding met topdocenten!

Ik volg momenteel de vinologenopleiding bij WTOL en ben erg enthousiast. Ongeveer één à twee keer per maand heb ik fysiek les, daarnaast is er maandelijks een online sessie en een examentraining. De docenten hebben jarenlange ervaring in het vak en weten hun kennis met enorm veel enthousiasme over te brengen. Het is duidelijk dat ze al jaren goed op elkaar ingespeeld zijn, wat de lessen niet alleen leerzaam maar ook erg plezierig maakt. Wat ik vooral waardeer, is dat de cursus je heel gericht voorbereidt op het examen: je leert precies wat er van je wordt verwacht. Al met al ben ik zeer tevreden en kan ik deze opleiding zeker aanbevelen!

Mooie program

Ik heb veel geleerd tijdens de lessen! Dank u wel!

Een goede en fijne opleiding!

WTOL Academy is een ontzettend fijne en leuke wijnopleiding. De lessen zijn duidelijk, inspirerend en praktisch opgezet, waardoor je echt met plezier leert. De docenten weten hun passie voor wijn goed over te brengen en zorgen voor een prettige sfeer. Een absolute aanrader voor iedereen die meer over wijn wil leren!

Professioneel verzorgd!

WTOL is eerste klas in hun vak, persoonlijk gevoel met professionele begeleiding. Bij verschillende bedrijven mensen hier verschillende cursussen laten voldoen, keer op keer een dikke 10. Voor iedereen die zichzelf of andere naar een hoger niveau wilt tillen is WTOL de place to be!

Op een ontspannen manier leren

Interessante en gevarieerde nascholingsactiviteiten.

I Made it 100% Online!!

Thanks to the help of WTOL I got my Social Responsibility diploma in 24 hours! So many thanks for your help and excellent service!!

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden

Over WTOL Academy

Bij WTOL Academy word je niet alleen theoretisch opgeleid, maar leer je ook praktische vaardigheden. Onderzoek toont aan dat wanneer we zien, horen en interactieren, we maar liefst 90% van de gepresenteerde informatie onthouden. Wij spelen hierop in door te leren in verschillende (spel)werkvormen. WTOL Academy is een jong en vooruitstrevend bedrijf met een sterk gevoel voor gastvrijheid. Wij zijn de ideale partner voor trainingen op de werkvloer. - Vinoloog opleiding - SVH Leermeester - SVH Sociale Hygiene - Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed!