Gastvrij en goede ontvangst

Het rechterlampje achter was meteen gemaakt en ook het gesprek met de stagiare over de stage verliep in een zeer prettige sfeer. Chapeau voor dit bedrijf

Op donderdagmiddag gebeld omdat ik een raar geluid hoorde tijdens het remmen kon ik op vrijdagochtend al terecht! Leenauto mee en de kosten waren exact wat me tijdens het gesprek werden voor gerekend . Klantvriendelijk en met humor ( hou ik van) Hier kom ik terug

Een goede garage.

Goede garage, Prima personeel, altijd beleefd en netjes van ontvangst tot en met vertrek als de auto klaar is en weer mee kan. Werkzaamheden aan de auto worden prima uitgevoerd. Goede service. Top.

Uitstekend.

Prima bedrijf, wordt er altijd zeer goed geholpen. Mensen zijn erg vriendelijk.

Snelle service

Goed geholpen

Goed en snel geholpen

Ik mocht m’n auto meteen langsbrengen, en werd goed gehoord en deskundig geholpen. Toppers!

Always a pleasure!

Alles was op tijd klaar, van hoge kwaliteit en tegen een zeer eerlijke prijs. Een echte aanrader!

Super vriendelijk en snelle goede service

Ervaren monteurs. Heel tevreden!

Een goed bedrijf met verstandige mensen

Vrij snel mijn probleem verholpen

Perfect geholpen.

Vriendelijke en begripvolle garage. Al meerdere malen fantastisch geholpen. Vakmanschap kent een prijs en menselijk vakmanschap is het waard.

Kundige mensen

Goeie garage

Goed en snel geholpen

Ben snel en goed opgeholpen

Altijd goed en betaalbaar

Heel goed

Kom al jaren en wordt altijd vriendelijk en goed geholpen. Kan altijd terecht voor vragen en dat is voor mij heel fijn.

Topteam

Staan altijd klaar en helpen ons altijd voorbeeldig, complimenten

Klantvriendelijk en accuraat

Al jaren naar volle tevredenheid klant

Goede begeleiding, fijn contact. Halen en brengen, contact indien extra reparatie. Prima garage!

Altijd transparant en eerlijk advies

Ik kom al jaren bij Bosch Car Service en krijg altijd eerlijk advies. Bij meerwerk of onverwachte onderhoudskosten word er altijd gecommuniceerd, voordat er wat wordt uitgevoerd. Hierdoor weet je waar je aan toe bent en worden verwachtingen vooraf gemanaged. Daarnaast hebben ze super fijn personeel werken, waardoor je je altijd welkom voelt.

Zoals het hoort

Vriendelijk ontvangen, kon zelfs met eigen meegebrachte lampjes geholpen worden, wat normaal niet word gedaan.

Alles snel en volgens afspraak geregeld

Voor onze Ford C-Mac 1.0 Ecoboost was een vervanging van de distributie riem noodzakelijk. Bosch Car Service Breda heeft hier een vaste scherpe prijs voor, namelijk € 1.450,00. Woensdag auto neergezet opdat de monteur donderdag met een koude motor kon beginnen. Vrijdag einde van de ochtend geheel volgens afspraak bericht gehad dat de auto klaar staat. Ze hebben ook nog even een achterlichtje je vervangen. Deze stond niet op de factuur en de factuur was gelijk aan de aanbieding voor het vervangen van de distributie set. Vriendelijke medewerkers en een goede service.

Snel geholpen en denken mee met passende oplossing.

Goede service. Fiets beschikbaar. Gereed volgens afspraak.

Betrouwbare zorg voor uw auto zoals het hoort

Ik ben persoonlijk erg tevreden over de onderhoud service van deze garage. Tevens gebruik kunnen maken van een leen auto. Ik ben zeer content en weet als er iets aan de hand is met onze auto dat ik hier terecht kan. Bedankt!

Goede, snelle en nette service

Altijd tevreden over Bosch Car Service Breda. Belt netjes op als er iets extra's aan de auto gedaan moet worden en denkt mee over de beste oplossing. Makkelijk om een APK in te boeken online.

Gewelig!

Vriendelijk personeel, persoonlijke benadering en een top service! Zowel ik, als mijn ouders, komen er al jaren...

Alles opgelost

Ik had na een aanrijding problemen met de adas sensor en het is uitstekend opgelost. En het was geen gemakkelijke klus, echt serieus werk!

Charles Petitweg 33

4827 HJ Breda

076 587 51 22

Over Bosch Car Service Breda

Bosch Car Service Breda - Autobedrijf L. Goverde is al ruim 35 jaar een begrip in Breda en omstreken. Na de bedrijfsstart in 1982 aan de Brasschaatstraat zijn wij sinds 1998 gevestigd aan de Charles Petitweg 33 te Breda. Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij Bosch Car Service en Bovag. U kunt bij ons terecht voor o.a. Apk-keuringen en onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Wij zijn een autobedrijf dat zich specialiseert in auto’s van alle merken! Met een voorraad van circa 100 occasions van verschillende merken kunt u bij ons terecht voor de aan- en verkoop van uw auto. Daarnaast bieden wij met onze werkplaats een full-service onderhoud voor uw auto. Van schadeafwikkelingen tot aan airco-service. Van APK tot aan revisering van motoren. Hierbij onderscheiden wij ons met hoogwaardige service en door een persoonlijke benadering.

Over Bosch Car Service