Betrouwbaar

Garage Bosch Car Service, kent zijn klanten, is betrouwbaar, denkt mee en altijd bereid te zoeken naar een oplossing.

Alleen maar goeie ervaringen

Al heel lang klant bij dit bedrijf met verschillende auto's en heel tevreden ☺️

Gewoon goed

wel eenbeetje te vroeg gisteren pas op gehaald maar kan nog niets zeggen. Heb een elektrische BMW I3. De garage geeft aan dat ze ook elektrische auto’s doen

Klantvriendelijk, accuraat, vakbekwaam

Betrouwbaar adres, snelle service en vriendelijke benadering.

Geweldige service

Totaal geen klachten

Heel goede service en vriendelijk personeel

Prima hulp.

Wordt altijd goed geholpen

Ze zijn vriendelijk en wordt altijd goed geholpen

Supergoed

Ik had een schroef in mijn band en ondanks dat het vrijdagmiddag 14:30 was, kon ik toch direct langskomen en was het binnen 15 gefixt. Top service zoals ik gewend ben bij Lennard en Frans!

Zeer goed, vriendelijk behulpzaam en snel gemaakt!

Mijn Distributieriem van mijn Ford Fiesta 1.0 EcoBoost was aan het oplossen, olie lampje was gaan branden met olie druk laag, op het internet gezocht naar een betrouwbare garage met goede referenties! Ik ben super vriendelijk geholpen, de auto is snel en vakkundig gerepareerd, werd steeds goed op de hoogte gehouden over de reparatie!

Uitstekende service

Zoals altijd uitstekende service. Wij worden hier altijd vriendelijk, vakkundig en snel geholpen.

Super vriendelijk en uitvoerige informatie

Keurig netjes, vlot en correct

Uitstekende service

Meedenkend, en nemen de tijd.

Fantastisch

Snel geholpen, meegedacht en super opgelost!

Binnenkomen bij de receptie geeft al een gastvrij gevoel.

Reeds meer dan 20 jaar mijn auto's in onderhoud. Al koop ik ze bij een dealer, ik breng ze toch bij Jan Bogaarts ( nu Bosch Car service ) Ook mijn beide dochters en echtgenote hebben hun auto's in onderhoud. Ervaring van mijn oudste dochter. Met een kapotte overbrenging van de versnellingspook ( via een kabel ) stond ze op de noordelijke rondweg. Sleep auto van Bosch stond binnen 20 minuten ter plaatse om de auto op te halen. Daar kan de ANWB niet tegenop!

Goede behandeling aan balie, goede resultaten met reparatie.

Topgarage

Zeer betrouwbare garage met veel persoonlijke aandacht. Aanrader voor klanten die geen verstand van auto’s hebben en afgaan op deskundigheid en eerlijkheid van bedrijf.

totaal perfect

je kan geen betere bosch garage hebben alleen voor de zeer goede persoonsmensen die je helpen is zeeeer goed ,wat wil je nog meer

Snel

Snelle APK controle en alleen gedaan wat echt nodig was!

Mijn ervaringen zijn louter positief, overal gaat wel is iets mis Maar altijd wordt het tot volle tevredenheid opgelost. Ben dan ook al heel lang klant

Gewoon fijn!

Klantgericht, vriendelijk, je vindt nergens zulke aardige professionele mensen

Bosch Car service Breda = Klantenservice!

Bij BCS Breda zijn klantenservice , klantgerichtheid, klantvriendelijk zijn als vanzelfsprekend. Je wordt vlot, vriendelijk en correct te woord gestaan. Wanneer je zonder afspraak langs omdat je denkt (weet) dat jouw auto een probleem heeft, wordt ook snel een check van het probleem gedaan en advies gegeven hoe verder. Er wordt altijd in oplossingen meegedacht.

Bosch car service werkt oplossingsgericht zonder lange wachttijden tegen redelijke tarieven.

Beste alternatief voor de merken dealer in mijn optiek. BCS doet WEL wat ze afspreken anders dan mijn ervaring met de dealer. Aanrader!

Goeie vriendelijke service

Vakmanschap en geweldige service.

Al jaren heel tevreden

We komen al jaren bij Bosch carservice en worden altijd heel goed en vriendelijk geholpen. Als er iets is met de auto kunnen we altijd terecht en worden we (waar mogelijk natuurlijk) meteen geholpen!

Goede dienstverlening

Al jaren een goede dienstverlening bij Bosch Car Service Charles Petitweg Breda. Altijd vriendelijk geholpen aan de telefoon en altijd op de hoogte gehouden omtrent de situatie van onze auto's bij onderhoud en/of APK. Tussen de drukke werkzaamheden altijd tijd voor een praatje met Lennard en Frans.

Charles Petitweg 33

4827 HJ Breda

076 587 51 22

Over Bosch Car Service Breda

Bosch Car Service Breda - Autobedrijf L. Goverde is al ruim 35 jaar een begrip in Breda en omstreken. Na de bedrijfsstart in 1982 aan de Brasschaatstraat zijn wij sinds 1998 gevestigd aan de Charles Petitweg 33 te Breda. Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij Bosch Car Service en Bovag. U kunt bij ons terecht voor o.a. Apk-keuringen en onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Wij zijn een autobedrijf dat zich specialiseert in auto’s van alle merken! Met een voorraad van circa 100 occasions van verschillende merken kunt u bij ons terecht voor de aan- en verkoop van uw auto. Daarnaast bieden wij met onze werkplaats een full-service onderhoud voor uw auto. Van schadeafwikkelingen tot aan airco-service. Van APK tot aan revisering van motoren. Hierbij onderscheiden wij ons met hoogwaardige service en door een persoonlijke benadering.

Over Bosch Car Service