Uitstekende service

Tijd genomen voor de cliënt, daardoor ontstaat een vertrouwensbasis .

Goed en snel geholpen

Ken deze garage als betrouwbaar. Mijn vorige tweedehands ook hier gehaald en altijd goed geholpen. Meegedacht met problemen. Goede service.

Aandacht voor de klant

Ik heb nu voor de eerste keer onderhoud laten uitvoeren. Alles is gedaan. de spullen die ze vervangen hebben laten zien zonder te vragen, prima. Het bedrijf is niet te duur, ook prima. ga zo door jongens. tot het volgende onderhoud.

Goere service eerlijk advies

Als altijd Top.

Super vriendelijk personeel en goede vakmanschap.

Voor elk merk-auto een oplossing!!!

Deze garage van Bosch Breda heeft meestal voor elke klus een oplossing. Prima service zelfs met taxi service

Je moet even aan de eigenaar wennen, maar dat ben ik ondertussen

Duidelijk advies, geen gedoe rond de prijs en snelle aflevering

Goede service. Personeel vriendelijk.

Excellent

Wordt altijd keurig geholpen, en ze denken met je mee. Top

Altijd eerlijk en denken aan de portemonnee!

Heel klantvriendelijk!

Ik had een hele positieve ervaring: goede communicatie tijdens het hele proces. Er waren grote reparaties nodig en er is goed meegedacht over of dit nog wel of niet zinvol was. Alles is zeer prettig verlopen.

Fijn geholpen door Frans

Altijd prima geholpen.

Goed geholpen

Na aanschaf tweedehands auto is de naservice goed.

Prima garagist

Eerste ervaring met Bosch Car Service was prima. Een garagist die met je meedenkt, met je overlegd en die je kunt vertrouwen. Voornemens daar te blijven al is het 45 km vanaf mijn woonplaats.

Tevreden en alles volgens afspraak uit gevoerd.

Tevreden klant. Wat mij wel verbaasden was is dat ik in aug. 2024 al een afspraak had gemaakt om onze camper voor juli 2025 in te plannen voor een grote beurt en APK uit te laten voeren. Uit voorzorg heb ik begin juli 2025 naar Bosch Car Service gebeld om de gemaakte afspraak te controleren, tot mijn grote verbazing stond er geen afspraak gepland !! Het is tenslotte allemaal wel goed gekomen, gelukkig, juli is een drukke maand voor de garage, daarom had ik mijn afspraak heel op tijd gemaakt.

Fantastisch

Snel en vriendelijk, fijn en heerlijke koffie.

Geweldige snelle service.

Motorstoring van Seat Leon. Gebeld, kon auto meteen brengen, diverse onderdelen vervangen en binnen 3,5 uur auto weer tot mijn beschikking. Echt top.

Goede en snelle Service.

Vriendelijke medewerkers. Goede en betaalbare service.

Vriendelijk .probleemoplossend. Kortom een prima zaak

Staan altijd klaar, goed werk.

Gaarne eerder sensors controleren.

kundig en vriendelik personeel

dit is een garage waar de klant koning is een zeer betrouwbare Bosch garage

Al dertig jaar service op een ongekend hoog niveau. dat is op zich knap.

Reeds gemeld in één zin, nadere aanbeveling is niet nodig. Op een hoog niveau een bedrijf starten is mooi, maar dit niveau vasthouden is een ongekende prestatie. Chapeau!

Puike service

Komen afspraken na. Geven goed advies. Billijk geprijsd en klant vriendelijke bediening. Kom daar maar eens om. Chapeau!

Charles Petitweg 33

4827 HJ Breda

076 587 51 22

Over Bosch Car Service Breda

Bosch Car Service Breda - Autobedrijf L. Goverde is al ruim 35 jaar een begrip in Breda en omstreken. Na de bedrijfsstart in 1982 aan de Brasschaatstraat zijn wij sinds 1998 gevestigd aan de Charles Petitweg 33 te Breda. Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij Bosch Car Service en Bovag. U kunt bij ons terecht voor o.a. Apk-keuringen en onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Wij zijn een autobedrijf dat zich specialiseert in auto’s van alle merken! Met een voorraad van circa 100 occasions van verschillende merken kunt u bij ons terecht voor de aan- en verkoop van uw auto. Daarnaast bieden wij met onze werkplaats een full-service onderhoud voor uw auto. Van schadeafwikkelingen tot aan airco-service. Van APK tot aan revisering van motoren. Hierbij onderscheiden wij ons met hoogwaardige service en door een persoonlijke benadering.

Over Bosch Car Service