Al ruim 10 jaar een tevreden klant!

Ik ben al meer dan 10 jaar klant en ben altijd snel, vakkundig en op een hele prettige manier geholpen. Dit bedrijf waardeert je als klant (dit is tegenwoordig helaas uitzonderlijk). En die waardering is wederzijds, want het is een betrouwbare garage met fijne mensen die weten wat ze doen en wat service is. Ze komen afspraken na en geven eerlijk advies. Veder goede communicatie en duidelijke facturen. Dit bedrijf doet wat het moet doen, zonder fratsen en zonder gedoe. Frans is wat mij betreft het visitekaartje van dit bedrijf: altijd vrolijk, oprecht geïnteresseerd, oplossingsgericht en heeft zichtbaar hart voor de zaak. Zelfs nu we niet meer in Breda wonen, houden we onze auto's bij deze garage in onderhoud.

Klant staat voorop

Laatst werd ik vlak voor mijn vakantie geconfronteerd met vermoedelijk een kapotte radiateur. Ik kon nog net tot bij de garage rijden. Een monteur werd gevraagd gelijk eea na te kijken en inderdaad bleek de radiateur te lekken. Gelukkig had ik mijn auto voor de vakantie, die 2 dagen daarna begon, niet nodig. Indien ik mijn auto wel nodig zou hebben gehad, waren ze bij de garage bereidt om, indien dus nodig, de auto uiterlijk de volgende nog te repareren. Top service!! Zoals ik die al jaren daar ervaar.

Geweldig bedrijf met fantastische medewerkers

Staan altijd klaar, denken mee, goede ervaringen met aankopen en onderhoud.

Always wonderful / Altijd geweldig

I'm glad I can always count on the Bosch Service team. Vans and the team are the best / Ik ben blij dat ik altijd op het Bosch Service-team kan rekenen. Vans en het team zijn de besten.

Altijd goed

Ik kom al jaren bij Bosch Car Service Breda voor het onderhoud en de apk van mijn auto(‘s). Altijd goede ervaringen: vriendelijke mensen, altijd behulpzaam en meedenkend. Fijn ook dat ik altijd gebruik kan maken van de leenfietsen.

Altijd goed geholpen

Zoals elk jaar goede service en vriendelijk personeel

Betrouwbaar en goed

Goede sevice

Goede service en duidelijk uitleg

Al jaren een tevreden klant bij dit bedrijf.

Altijd behulpzaam

Persoonlijk contact, altijd vriendelijk, behulpzaam, denken met je mee

De vakgarage voor Breda en omstreken

Dit bedrijf is al tientallen jaren mijn 'mobiliteitspartner'. En dat zijn ze eigenlijk voor heel mijn familie (geweest). En niet voor niets. Je voelt je als klant heel snel thuis. En dat is een groot compliment waard. De medewerkers zijn zonder uitzondering gastvrij, begripvol, kundig en professioneel. Het is een succesvolle onderneming met een hoog kwaliteits- en serviceniveau tegen concurrende prijzen. Ik ga echt nergens anders naartoe.

Altijd goede service en vriendelijk personeel.

Altijd goede service en vriendelijk personeel.

Tevreden

We hoorde iets aan onze auto En dat heeft de Bosch car service garage weer gefikst Voor ons kunnen we weer veilig op weg Bedankt

Goede service, vriendelijk personeel

Top service!

Altijd goed bereikbaar, vriendelijke medewerkers en flexibel met het maken van een afspraak.

Altijd behulpzaam en vriendelijk

Fantastische garage

Goede en persoonlijke service, ze zien je echt staan !

De auto startte niet en werd binnen korte tijd opgehaald door de garage medewerker. De oorzaak werd al snel gevonden en opgelost.

Is goed, service is goed.

Al jarenlang ervaring met dit bedrijf , prettig personeel!

Goed werkende servicegerichte organisatie. Met oog voor de klant.

Top!

Geweldige Service

Geweldige service, vriendelijk en correcet behandeling.

Vriendelijk netjes en georganiseerd

Wordt hier altijd netjes geholpen. Niet meer dan nodig aan onderhoud. Ze zijn duidelijk, netjes en georganiseerd.

Vriendelijk en snel geholpen

Onze camper laten keuren. Werd snel en netjes geregeld.

Een garage om aan te bevelen !

Heb alleen goede ervaringen met deze mensen/garage. Denken mee en komen afspraken na.

goede indruk

Personeel receptie vriendelijk. En Betrouwbare indruk.

Top garage!

Hele fijne garage, denken met je mee, goede service en eerlijke prijzen. Al jaren tevreden klant!

Een tevreden klant

Al jarenlang een vaste en zeer tevreden klant. Wij hebben hier meerdere auto’s gekocht en in onderhoud.

Charles Petitweg 33

4827 HJ Breda

076 587 51 22

Over Bosch Car Service Breda

Bosch Car Service Breda - Autobedrijf L. Goverde is al ruim 35 jaar een begrip in Breda en omstreken. Na de bedrijfsstart in 1982 aan de Brasschaatstraat zijn wij sinds 1998 gevestigd aan de Charles Petitweg 33 te Breda. Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij Bosch Car Service en Bovag. U kunt bij ons terecht voor o.a. Apk-keuringen en onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Wij zijn een autobedrijf dat zich specialiseert in auto’s van alle merken! Met een voorraad van circa 100 occasions van verschillende merken kunt u bij ons terecht voor de aan- en verkoop van uw auto. Daarnaast bieden wij met onze werkplaats een full-service onderhoud voor uw auto. Van schadeafwikkelingen tot aan airco-service. Van APK tot aan revisering van motoren. Hierbij onderscheiden wij ons met hoogwaardige service en door een persoonlijke benadering.

Over Bosch Car Service