Topgarage

Zeer betrouwbare garage met veel persoonlijke aandacht. Aanrader voor klanten die geen verstand van auto’s hebben en afgaan op deskundigheid en eerlijkheid van bedrijf.

totaal perfect

je kan geen betere bosch garage hebben alleen voor de zeer goede persoonsmensen die je helpen is zeeeer goed ,wat wil je nog meer

Snel

Snelle APK controle en alleen gedaan wat echt nodig was!

Mijn ervaringen zijn louter positief, overal gaat wel is iets mis Maar altijd wordt het tot volle tevredenheid opgelost. Ben dan ook al heel lang klant

Gewoon fijn!

Klantgericht, vriendelijk, je vindt nergens zulke aardige professionele mensen

Bosch Car service Breda = Klantenservice!

Bij BCS Breda zijn klantenservice , klantgerichtheid, klantvriendelijk zijn als vanzelfsprekend. Je wordt vlot, vriendelijk en correct te woord gestaan. Wanneer je zonder afspraak langs omdat je denkt (weet) dat jouw auto een probleem heeft, wordt ook snel een check van het probleem gedaan en advies gegeven hoe verder. Er wordt altijd in oplossingen meegedacht.

Bosch car service werkt oplossingsgericht zonder lange wachttijden tegen redelijke tarieven.

Beste alternatief voor de merken dealer in mijn optiek. BCS doet WEL wat ze afspreken anders dan mijn ervaring met de dealer. Aanrader!

Goeie vriendelijke service

Vakmanschap en geweldige service.

Al jaren heel tevreden

We komen al jaren bij Bosch carservice en worden altijd heel goed en vriendelijk geholpen. Als er iets is met de auto kunnen we altijd terecht en worden we (waar mogelijk natuurlijk) meteen geholpen!

Goede dienstverlening

Al jaren een goede dienstverlening bij Bosch Car Service Charles Petitweg Breda. Altijd vriendelijk geholpen aan de telefoon en altijd op de hoogte gehouden omtrent de situatie van onze auto's bij onderhoud en/of APK. Tussen de drukke werkzaamheden altijd tijd voor een praatje met Lennard en Frans.

Als het nodig is, staan ze klaar!

Als het nodig is, staan ze klaar en zijn probleempjes aan de auto razendsnel opgelost.

persoonlijk en betrouwbaar

Prettig dat auto en eigenaar direct bekend zijn en je persoonlijk wordt aangesproken. Goede en snelle service.

Superfijne garage!

Heel fijn contact met de medewerkers. Fijne communicatie ook over het onderhoud en de reparaties.

Wij kennen dit bedrijf nu een jaar of 2, ze hebben nooit teleurgesteld. Houden zich netjes aan de afspraken en geven goede proffessionele adviezen!

Snel & prettig geholpen

De koppeling van de VW UP werkte niet meer naar behoren en daardoor reed de auto niet erg stabiel en betrouwbaar. Na een belletje meteen de auto naar Bosch gebracht en binnen 2 dagen was het issue verholpen. Komen daar al jaren voor onderhoud en reparaties. Altijd open communicatie.

Duidelijk, no nonsense, vriendelijk

Met een probleem naar de BCS gegaan. Bleek om de waterpomp te gaan. Nooit leuk om een dure reparatie te moeten laten doen maar ikwist gelijk waar ik aan toe was en de auto was snel weer rijklaar.

Altijd Top

Altijd vriendelijk, goede hulp bij aankoop auto. Geen mooie verkooppraatjes altijd eerlijk en oprecht ook bij reparaties!

Vriendelijk, service ,luisterend oor, vakmanschap

Persoonlijk contact en snelle communicatie i.p.v. de onpersoonlijke zakelijke manier van benaderen bij vele 'grote' bedrijven. Dit is een bedrijf wat luistert naar je, goede en snelle informatie geeft en zeer snelle service biedt.

Aardige mensen goede prijs kwaliteit verhouding

Altijd prettig geholpen

Duidelijke voorlichting wanneer er iets gerepareerd moet worden en denken met je mee.

Prima afspraak.

Nadat er wat was afgekeurd bij de APK keuring heb ik Bosch gebeld en kon meteen een afspraak maken om het onderdeel te vervangen. De auto vervolgens op de aangegeven dag gebracht en ik werd enkele uren daarna netjes gemaild dat de auto klaar was. Had nog niet eerder bij Bosch iets laten repareren maar na deze ervaring ga ik dat zeker vaker doen.

Service !

Ontzettend goede service, zeer klantgericht en erg vriendelijk. Prijs kwaliteit verhouding is zeker goed.

Goede en snelle service. Altijd erg tevreden.

Altijd vriendelijk en meedenkend !! Nu ook ik ben op vakantie en de auto wordt na gekeken voor de APK geen enkele moeite dat de auto dan even op het terrein staat! Communiceren ging ook prima via whatsapp ! Bedankt voor de service Bosch Car Service Breda !

Uitstekende service

Tijd genomen voor de cliënt, daardoor ontstaat een vertrouwensbasis .

Charles Petitweg 33

4827 HJ Breda

076 587 51 22

Over Bosch Car Service Breda

Bosch Car Service Breda - Autobedrijf L. Goverde is al ruim 35 jaar een begrip in Breda en omstreken. Na de bedrijfsstart in 1982 aan de Brasschaatstraat zijn wij sinds 1998 gevestigd aan de Charles Petitweg 33 te Breda. Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij Bosch Car Service en Bovag. U kunt bij ons terecht voor o.a. Apk-keuringen en onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Wij zijn een autobedrijf dat zich specialiseert in auto’s van alle merken! Met een voorraad van circa 100 occasions van verschillende merken kunt u bij ons terecht voor de aan- en verkoop van uw auto. Daarnaast bieden wij met onze werkplaats een full-service onderhoud voor uw auto. Van schadeafwikkelingen tot aan airco-service. Van APK tot aan revisering van motoren. Hierbij onderscheiden wij ons met hoogwaardige service en door een persoonlijke benadering.

Over Bosch Car Service