Super, makkelijk in de omgang

Bij ons is de gehele bovenverdieping verbouwd, nieuw dak erop met isolatie, overal kunststof kozijnen en de hele binnenkant is veranderd Hele goede communicatie, als er onder de bouw nog iets aangepast moet worden is dat geen probleem. Echt top vakmensen

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Dak, Vloer, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Van "varkensschuur" naar een prachtige zorgwoning

Bij het verbouwen van het huisje van mijn overleden opa kwamen we voor verrassingen te staan. Het bleek vroeger een oude varkensstal geweest te zijn en dit verbouwen kon echt niet meer. Reijer en Gertrene Kok hebben ontzettend snel geschakeld en er werd een nieuwe fundering gestort en de beste metselaar van de Veluwe op gezet. Resultaat is een perfect geïsoleerde en moderne zorg/noodwoning. Prachtige grote raampartijen met veel lichtinval, een in het oogspringende dakconstructie (echt een blikvanger), plafonds mooi afgewerkt en een goede combi tussen metselwerk en houtbouw.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Kundige en ervaren vakmannen, die een goed eindresultaat willen opleveren

Woning volledig gestript, uitgebreid en gerenoveerd. Vanaf moment één werd er meegedacht met de verbouwing, uitvoering en materiaalkeuze. Gaandeweg nog wel wat details aangepast op aanraden van het bouwbedrijf. Vooraf op tekening leken bepaalde keuzes de mooiste oplossing, maar op aanraden Kok aanpassingen verwerkt,. Tot op moment van vandaag geen spijt van de aanpassingen. Nu een mooie ruime badkamer en mooie trap met daglicht. Betrokken vakmannen die gemotiveerd een mooie woning voor de bewoner willen afleveren. Fijn team met goede jongens!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Met plezier een huis laten bouwen

Wat was het een feestje om een nieuw huis (officieel een verbouwing ) te laten bouwen door Kok. Meedenken, slimme oplossingen, flexibel en natuurlijk vak lui. Afspraak is afspraak en er werd doorgewerkt (dus niet steeds een andere timmerman en dagen weg bijvoorbeeld). We deden dit op basis van regie waarbij we goede afspraken maakten over uurloon en opslag. En onder aan de streep bleek dit de perfecte keuze. Betrouwbaar qua afrekening (ik heb geen gekkigheid kunnen ontdekken). Terugkijkend hebben we een prachtig huis van topkwaliteit voor een redelijke prijs in een klein jaartje gebouwd.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Uitstekend vakwerk geleverd

Echt vakwerk geleverd. Het personeel denkt mee en samen hebben we echt een droomhuis gecreëerd met prachtig houten gebinten.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.

Goede begeleiding en service

Vriendelijk personeel en wordt goed en netjes gewerkt. Wordt goed meegedacht over alles. Zeer gelukkig mee.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.

Paleisweg 10 b

3886 LC Garderen