Top! Vlekkeloze verbouwing en denk graag mee

Kevin is een echte vakman! Ik kende hem al via een andere aannemer voor een eerdere verbouwing. Dat ging heel goed. Nu met een nieuwe verbouwing Kevin als hoofdaannemer ingeschakeld. Vakwerk afgeleverd (ook de onderaannemers van Kevin). Hij neemt de tijd voor alle vragen en denkt graag mee in oplossingen! Absoluut een aanrader!

K Noordam Bouw - onze verwachtingen overtroffen!

We hebben recent onze woning laten verbouwen door K Noordam Bouw en we kunnen alleen maar lof uitspreken over de gehele ervaring. Van het eerste contact tot de afronding van de werkzaamheden, was alles professioneel, duidelijk en zorgvuldig uitgevoerd. Vanaf het begin gaf Kevin ons het vertrouwen dat hij de juiste keuze was voor het project. De communicatie was altijd helder, en hij luisterde goed naar onze wensen en ideeën. Het advies dat hij gaf was deskundig en realistisch, wat ervoor zorgde dat we een goed doordacht plan hadden dat perfect paste bij ons huis en budget. De werkzaamheden zelf werden snel en efficiënt uitgevoerd, zonder in te boeten op de kwaliteit. Hij was altijd op tijd, werkte netjes en hield zich aan de afgesproken planning. Gedurende het hele proces werden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang en eventuele veranderingen. We zijn bijzonder tevreden met het eindresultaat. De verbouwing heeft ons huis volledig getransformeerd en de afwerking is precies zoals we hadden gehoopt. Ook na de oplevering werd er snel gereageerd op enkele kleine puntjes die we wilden aanpassen, wat getuigt van zijn uitstekende klantenservice. Kortom, we raden K Noordam Bouw ten zeerste aan voor elke verbouwing. Hij heeft onze verwachtingen overtroffen en we zullen zeker weer met hem samenwerken voor toekomstige projecten.