Komen al jaren bij deze tandarts, nog steeds tot volle tevredenheid, altijd goed en vriendelijk geholpen
Fijne tandarts, snel, weinig woorden en prettige sfeer.
Dit ws mijn eerste keer naar de tandarts. En alsnog ging alles gewoon goed en waren er voor mij geen problemen of angsten of wat dan ook. En iedereen was heel vriendelijk.
Ben bang voor de tandarts maar hier voel ik me erg op me gemak
Snelle afspraak na tandklacht. Snel behandeld.
Zeer kundig en vriendelijk
Voel me serieus genomen en er wordt goed overlegd wat de opties zijn als de oorzaak gevonden is.
Indien ik tussendoor bel voor iets en ik ben tevroeg wordt ik altijd door hem terug gebeld voor een afspraak of zelfs directe behandeling
Ik kom al vanaf mijn jeugd in deze paktijk. Vroeger als jong ventje bij starmans geweest. Later over genomen door een vrouwelijke tandarts en nu al jaren bij tandarts b.j.g jans. De heer jans neemt de tijd en vraagt vaker of het nog gaat als die een behandeling doet. Voor de rest is het een goede praktijk, en de behandelingen zijn goed.
Een fantastische tandarts die zeker ook aan zijn patiënten denkt .
Al jaren enorm tevreden over deze tandarts
Bij pijn snel terecht, afspraken zijn goed gepland, bij afspraak geen lange wachttijd
Goede, professionele tandarts en assistenten
Afgebroken tand snel en vakkundig behandeld. Na telefonisch contact sbnele afspraak voor behandeling.I
Prettige en toch zakelijke aandacht.
Tandarts Jans is al jaren lang mijn vaste tandarts en ik ben super tevreden. Hij is zeer vakkundig, ontzettend aardig en houdt rekening met zijn cliënten.
De ervaringen met de behandelingen zijn altijd prima. De tandarts is niet alleen zeer vakkundig maar ook prettig in de contacten. Flexibel bij het maken van afspraken is ook een pro.
Top Tandarts Hele goeie tandarts, Vriendelijk, kundig en snel.
Tandarts heeft mij verwezen naar een kliniek om problemen te verhelpen. En naderhand zelf keuze maken of ik een algehele behandeling (renovatie) wil van mijn gebit in de toekomst.
Vriendelijk, kundig en snel !
Deskundige tandarts, bij problemen wordt er direct tijd gemaakt en heeft altijd een passende oplossing. Super leuk met de kinderen.
Goede informatie en behandeling
Wordt rekening gehouden met alles. En heel vriendelijk.
Positief
Ben altijd bang geweest voor de tandarts. Maar bij deze niet. Stelt je terust
Nieuwstraat 37
6431 KP Hoensbroek