Visit was very professional and in good atmosphere
Rust gevend
Ongeveer een week vooraf een herinnering per email voor de afspraak. Dat vind ik heel prettig. De praktijk ziet er tiptop uit. De tandarts en de assistente zijn zeer empathisch. Ik heb enorme angst voor een tandarts(dat ligt zeer zeker niet aan mijn tandarts), daar houden zij heel goed rekening mee. Ik krijg ook altijd goede uitleg waarom een bepaalde behandeling noodzakelijk is en wat ik kan verwachten tijdens die behandeling. De beslissing of ik akkoord ga, ligt altijd bij mij.
Heel fijn om bij de deskundige tandarts Jans (en assistente) onder controle te zijn!
ben tevreden
Fijne Tandarts met een goede zorg
Afspraak altijd op tijd. Vriendelijke ontvangst en tevreden over de behandeling
Ik kom al jaren bij tandarts Jans en ben zeer tevreden. Tandarts Jans blijft altijd kalm en vriendelijk en weet wat hij doet. Deskundige tandarts.
Geen wachttijden, vriendelijk en professioneel
Ik ben in goede handen,ik word goed geholpen.
n.v.t.
Precies wat ik van een tandarts verwacht: Professioneel Accuraat Hygiënisch Duidelijke uitleg/communicatie is geweldig Geruststellend maar niet eromheen draaiend Correct voorkomen Altijd open voor vragen. Deze uitstraling hebben de assistentes ook. Supervriendelijk, vrolijk en lachend. Zonder het te weten staat hierboven een samenvatting van de onderstaande vragenlijst. Top! Ik ben superblij met deze tandarts.
Vriendelijk ,goede uitleg ,zeer geruststellend
Gewoon top
kundig en zeer prettig en direct in de communicatie ..dit ervaar ik persoonlijk als zeer fijn.
Snelle zorg bij pijn en zeer vriendelijk
Vriendelujke assistenten, soms het idee dat de tandarts er snel door heen wilt gaan, maar geeft verder wel duidelijke uitleg over wat er mogelijk is of gaat gebeuren
Aardige assistenten, tandarts weet wat hij doet. Ik kom er al meer dan 20 jaar. Ook lief voor kinderen.
Fijne tandarts die ook met je overlegt en uitleg geeft
Goede tandarts
Komen al jaren bij deze tandarts, nog steeds tot volle tevredenheid, altijd goed en vriendelijk geholpen
Fijne tandarts, snel, weinig woorden en prettige sfeer.
Dit ws mijn eerste keer naar de tandarts. En alsnog ging alles gewoon goed en waren er voor mij geen problemen of angsten of wat dan ook. En iedereen was heel vriendelijk.
Ben bang voor de tandarts maar hier voel ik me erg op me gemak
Nieuwstraat 37
6431 KP Hoensbroek