Gestructureerd, vakkundig en eerlijk

Fresjo heeft ons van het begin tot het einde goed op de hoogte gebracht van de ontwikkeling van de verbouwing. Alles werd vakkundig opgepakt en ze kwamen met goede oplossingen en adviezen over hoe we het beste dingen konden oppakken en inrichten! Voor een volgende verbouwing zal ik zeker weer gebruik maken van de diensten van Fresjo.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.
  • Flexibiliteit

Professioneel, betrouwbaar, afspraak is afspraak.

FreSjo is een enthousiaste professionele organisatie.met een duidelijke visie en uitvoering. Maakt heldere afspraken zonder verrassingen. Op de planningen die men maakt kan men bouwen.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning
  • Flexibiliteit

Een geweldige, bijna buitenaardse ervaring!!

Wij hebben onlangs een aanbouw laten realiseren door Fresjo en kunnen niet anders dan onze grote waardering uitspreken voor het gehele traject – van de eerste kennismaking tot de oplevering. Onze wens was helder: we wilden onze woonruimte vergroten middels een aanbouw die naadloos zou overgaan in het bestaande gedeelte van onze woning. Een uitdaging, omdat we wilden dat het nieuwe gedeelte volledig in harmonie zou zijn met wat er al stond – zowel qua uitstraling als functionaliteit. Fresjo heeft deze wens tot in de perfectie waargemaakt. Wat ons het meest is opgevallen, is de buitengewone professionaliteit waarmee Fresjo te werk gaat. Vanaf het eerste moment viel op hoe gestructureerd en transparant hun aanpak is. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, maar er werd ook waardevol advies gegeven op basis van ervaring en technische kennis. Tijdens de uitvoering was er steeds duidelijke communicatie over de planning, voortgang en eventuele keuzes die gemaakt moesten worden. Het team werkte ordelijk, efficiënt en met zichtbaar plezier in hun vak. Iedere stap werd met zorg en aandacht uitgevoerd, wat resulteerde in een afwerking op hoog niveau. Er werd niets afgeraffeld, geen compromis gesloten op kwaliteit – iets wat vandaag de dag niet vanzelfsprekend is. Ook op het gebied van veiligheid en netheid op en rondom de werkplek merkten we hoe serieus Fresjo hun werk neemt. Het eindresultaat is werkelijk prachtig. De aanbouw voelt niet als ‘een extra stuk’, maar als een natuurlijk en logisch verlengde van ons huis. De overgangen zijn zo vloeiend en de materialen zo goed afgestemd, dat het lijkt alsof de woning altijd deze vorm heeft gehad. Wij kijken terug op een bijzonder prettige samenwerking en bevelen Fresjo dan ook met volle overtuiging aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, vakkundige en bovenal professionele partij voor een verbouwing of aanbouw. Dank aan het hele team van Fresjo voor jullie inzet, vakmanschap en betrokkenheid!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.
  • Flexibiliteit

Alles wat we nodig hadden en meer!

FreSjo heeft ons geholpen bij het ontwerp en de realisatie van onze woning. Waarbij alle benodigde keuzes goed en tijdig zijn besproken zodat wij daar over na hebben kunnen denken. Wij hebben geen last gehad van stress en dat komt voor een groot gedeelte door de manier waarop FreSjo werkt. Voor, tijdens maar ook na de oplevering altijd goede communicatie gehad. Daarnaast echte vakmannen aan het werk gezien. Mochten wij ooit besluiten om weer te gaan bouwen zullen wij absoluut weer FreSjo raadplegen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Hoorzik 7 c