Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Al jaren kom ik hier voor mijn onderhoud en ik ben er nog nooit teleurgesteld weggegaan. Deze keer was het onderhoud weer vlekkeloos, de APK geslaagd na het vervangen van de twee voorbanden, en kreeg ik ook nog eens waardevol advies over een andere auto. Fijne garage, eerlijk en vakkundig. Absolute aanrader!
Service
Beveelt aan
19 April 2026
Tom
Doetinchem
Ik ben ontzettend tevreden over Autovakmeester de Bruijn. Je merkt aan alles dat vakmanschap en kennis hier voorop staan. Ik ben hier inmiddels voor meerdere zaken geweest en ik ben altijd heel fijn geholpen. Hiervoor ben ik ook bij andere garages geweest, maar daar konden ze niet goed vinden wat er precies met mijn auto aan de hand was. Toen ik contact had met Brian en hem uitlegde wat er speelde, stelde hij eigenlijk meteen de juiste diagnose, zonder de auto überhaupt gezien te hebben. Dat liet voor mij wel echt zien hoeveel inhoudelijke kennis er is. Daarnaast wordt er goed meegedacht, eerlijk advies gegeven en staat de klant echt centraal. Ik stuur daarom ook regelmatig anderen naar ze toe, en kreeg daar ook positieve berichten van terug. Dus daarom Echt een aanrader!
Service
Deskundigheid