Het overleg met andere student genoten was heel leerzaam.
Was interessant, veel geleerd van hoe andere hoe zij het doen en hoe het anders/ beter kan. Als tip; ik vond het in de dia's veel heen en weer gaan, iets meer structuur en volgorde zal schelen. Als het teveel tekst op de dia is, zet er dan minder tekst op
Nuttig om tijd te maken voor risici analyse en geen half werk te leveren.
Door de vele verschillende partijen die aanwezig waren konden we de manieren van werken delen wat erg leerzaam was. En natuurlijk de presentatie wat veel handvatten heeft gegeven om mee te nemen in het bedrijff
Mooie dag met leuke invalshoeken
Had al het eea aan basiskennis, deze is nu uitgebreid
Goed om handvatten te ontvangen, overleg met collega’s voor tips
Goed om weer wat structuur mee te krijgen en andere ervaringen te horen.
Ga zo door goede sessie met bekwame trainers wellicht kijken om interactieve opdrachten wat specifieker te maken aan 1 casus ipv aan de diverse organisaties zodat je concreet van kop tot staart wat op kan pakken met elkaar maar doet niet af aan de kwaliteit
Voldoende handvatten om mee aan de slag te kunnen
Vond het heel verhelderend
Complete en interactieve training. Kleine groep met deelnemers vanuit verschillende hoeken binnen de bouw/infra leidt tot vernieuwende inzichten
Door met mensen uit verschillende branches samen te zitten is de input veelzijdig. Gertjan heeft ons helder meegenomen door de dag, helder gemaakt hoe en waar risico's te inventariseren, op te volgen en aan te vullen.
Hoe risico’s omschrijven en beheersmaatregelen te nemen is geen wetenschap. Het is wel van belang dit te blijven doen om onderdeel te maken van je dagelijkse werk. Onderdeel om kansen te zien blijft moeilijk.
Ik vond het heel goed opgepakt, ik mis een beetje de sturing vanuit de cursist, wij hadden het meeste input gegeven. Maar er is geen concrete houvast gegeven op bepaalde dingen. Maar dan kan ook een manier zijn van cursus geven. Overal goede cursus
Goede cursus voor bouwgerelateerde bedrijven.
Nieuwe inzichten gekregen en tools gekregen om met risico’s aan de slag te gaan.
De toegevoegde waarde zit mijn inziens in het delen van kennis en ervaringen tussen de diverse cursisten. De cursus zelf was voor mij niet iets nieuws maar werd wel duidelijk en prettig gebracht.
Fijne cursus, niet te langdradig, veel samen overleggen en doen. Dat bracht goeie nieuwe inzichten en tools om mee te werken.
Leuke trainer die het verhaal boeiend brengt. Inhoud mag diepgaander maar dit is lastig met de verscheidenheid in de groep. Onthoud het bedrijf zeker voor eventueel een incompany training!
Leuke training gehad met de mede cursisten vooral de ervaringen van elkaar om er van te leren
Goede uitleg gekregen, met leuke casus. Interressant om met een andere blik naar dit probleem te kijken.
nvt
Bouwend Nederland Academy verzorgt diverse trainingen specifiek gericht op de bouw- en infrasector. Deze trainingen worden verzorgd op verschillende locaties in alle regio’s. Daarnaast kunnen ze op verzoek geheel op maat samengesteld worden én bij jou op locatie plaatsvinden. Zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf altijd op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen en onderwerpen binnen de branche.