Super goede service en snelle levering!

Super goede service en mijn bestelde producten waren heel erg snel in huis! Alvast super bedankt Bas!

meedenken en super klantgericht

meedenken en super klantgericht

Topproducten en zeer goed geholpen :-)

Ik ben zeer correct geholpen en met goede informatie maak je goede keuzes erg tevreden met het inbouwpakket van de plafondspotjes mooie kwaliteit en mooie uitstraling :-)

Snelle levering volgens afspraak en goed advies bij het oplossen van problemen met onze tuinverlichting

In eerste instantie gekozen voor AR111

In eerste instantie gekozen voor AR111 2000-3000K. Bleek veel oranje licht te geven. Nieuwe LED 2700 GU10 2700K eer opgestuurd. Pas hierna hoefde ik mijn set terug te sturen. Super service. Ik ben blij met XtraWarm LED

Levering

Snelle levering en persoonlijke aandacht bij verzending.

Prettig bedrijf

Prettig bedrijf

I particularly like that they always

I particularly like that they always inclose a handwritten note to say "Enjoy your purchase" �

goede lampen

goede lampen

Zeer goede warm licht Led buislamojes.

Top lampjes en na lang zoeken het warme led licht 2200K wat wij zochten..

Erg sympathiek bedrijf

Erg sympathiek bedrijf

Goed gewerkt!

100% communicatie en afwerking van opdracht! Voor herhaling vatbaar.

Snel

vriendelijk en goed product.

Prima bedrijf

Prima bedrijf

Zeer goed advies en snelle levering

Zeer goed advies en snelle levering

Ik was op zoek naar een trafootje en

Ik was op zoek naar een trafootje en belandde op jullie site. Chat gestart: super service. Aanrader. Handgeschreven extra briefje bij de order: top!

Waanzinnige service & de enige extra

Waanzinnige service & de enige extra warm licht wat ook nog dimbaar is! Top beleving in ons restaurant! Xxx team coucou

Goed bedrijf met persoonlijke touch.

De bestelde goederen werden snel toegezonden en ik werd goed op de hoogte gehouden over het verloop. Wat sws punten scoort bij mij is de persoonlijke boodschap van de eigenaar/medewerker.

Snelle bezorgen en prima prijs

Snelle bezorgen en prima prijs verhouding

Super snelle levering

Super snelle levering

Goed produkt tegen een redelijke prijs

Goed produkt tegen een redelijke prijs. Duidelijke website met goede produktomschrijvingen. Snelle levering.

Goed advies zodat de overstap op led in

Goed advies zodat de overstap op led in oudere armaturen ook lukt (geen geknipper meer)

Super vriendelijk geholpen

Super vriendelijk geholpen. Kon mijn vragen goed beantwoorden

Wederom perfecte service en topadvies

Wederom perfecte service en topadvies bij de aankoop van dimbare lampen.

Rietveldenweg 53 K

5222 AP ‘s-Hertogenbosch