Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Gewoon uitstekende service en de juiste

Gewoon uitstekende service en de juiste producten!

Je kunt maximaal 5 sterren toekennen

Je kunt maximaal 5 sterren toekennen. Zou anders voor 10 sterren zijn gegaan! Xtra Warm Led is een uitstekend bedrijf met een hardwerkende

Snelle en vakkundige service

Snelle en vakkundige service

Fantastische ervaring mooie producten

Fantastische ervaring mooie producten en super service!

Mijn hele huis is voorzien van Led

Mijn hele huis is voorzien van Led verlichting van Xtra Warm Led. Ben super tevreden

Top service!

Ons huisje is na de feestdagen gelukkig

Ons huisje is na de feestdagen gelukkig opgewarmd door de prachtige warme LED lampen van Xtra Warm LED Wat een super service alles prima verpakt

Geweldige service en kwaliteit

Geweldige service en kwaliteit producten!

Top service gepaard met goed advies en

Top service gepaard met goed advies en scherpe prijzen!

Geweldige service

Geweldige service! Top bedrijf!!!

in tv termen WARME douche!

Ik heb te lang geleden 7 spots besteld 5 voor gebruik en 2 reserve. Bij het in gebruiknemen kwam ik er achter dat ik de verkeerde had gekregen/besteld ik wist het niet.Na ik een uitnodiging had gekregen voor een beoordeling.Ik heb ze gemaild

Saris & Partners ook verled

Xtra Warm Led heeft onze 36 oude TL lichtbakken vervangen door fraaie Led verlichting. Het resultaat is subliem. Naast energiebesparing ervaren we rust op onze beeldschermen door stilstaand licht en genieten we van prachtige kleurstellingen. Dit hadden we 5 jaar eerder moeten doen.De service van Xtra Warm Led is top!

Super bedrijf

Uitstekende ervaring

Led verlichting is een mooie techniek

Led verlichting is een mooie techniek die om meer vraagt dan enkel een fancy armatuurtje ophangen. Xtra Warm led denkt mee in technische mogelijkheden en oplossingen en stopt pas wanneer het project naar tevredenheid functioneert.

Bij de verbouwing van ons kantoor

Topservice en mooie kwaliteit van de

Topservice en mooie kwaliteit van de armaturen!

Zeer deskundig advies

Zeer deskundig advies

Perfect advies

Perfect advies

Zeer goede ervaring met Xtra Warm Led

Zeer goede ervaring met Xtra Warm Led goede producten

Uiteindelijk na heel lang zoeken goede

Uiteindelijk na heel lang zoeken goede spots gevonden die wel aan mijn eisen voldoen en geen poespas. Tip voor de website het invulveld voor de gegevens is erg onoverzichtelijk en en zijn velden die verplicht zijn die ik niet kon plaatsen. Verder prima service.

Rietveldenweg 53 K

5222 AP ‘s-Hertogenbosch