Snel en goed advies

Erg plezierig om snel antwoord te krijgen op mijn vraag welke aansluitingen ik precies nodig had voor de 3 fase trackrails. Met bestelling erbij

Fantastische service met een glimlach

Fantastische service met een glimlach en persoonlijke aandacht voor de klant!

Mooie levering incl persoonlijke noot

Goed verpakt en snel geleverd

Top bedrijf en top spullen

Goed advies

Goed advies

Fijne leverancier

Snelle levering

Perfect geholpen en prima uitleg

Perfect geholpen en prima uitleg. Had het via internet besteld en kon het na 1 uur al ophalen.

Snelle levering van Bollamp 20cm

Snelle levering van Bollamp 20cm. Geeft inderdaad mooi warm licht. In te stellen in verschillende kleuren. Ben er erg content mee.

Goed geholpen door Bas

Goed advies en goede prijs!

Op voorhand goede uitleg gehad en Bas

Op voorhand goede uitleg gehad en Bas is komen kijken om advies te geven. In de showroom gaan kijken en daar de bestelling geplaatst

Super service

De levering had een andere inhoud dan op de verpakking stond. Dit is zeer snel gecorrigeerd en correct afgehandeld. De service was echt goed!

Snelle service

Snelle service. Ik had een dubbele bestelling gedaan

Snelle levering

Wederom kwaliteit artikelen en een top

Wederom kwaliteit artikelen en een top service.

Lang gezocht maar uiteindelijk

Lang gezocht maar uiteindelijk gevonden. Snelle bezorging met een persoonlijke noot

Prettig geholpen en tevreden over de

Prettig geholpen en tevreden over de producten.

Perfect geholpen en deskundig en

Perfect geholpen en deskundig en transparant advies. Zeer blij met de deskundigheid en plezierige hulp van Bas. Kan hem aan iedereen aanbevelen!

Snel en vakkundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen

Degelijk

prima prijs en fijne service!

top service

top service

Wij doen dagelijks bestellingen.

Wij doen dagelijks bestellingen. Xtrawarmled is echt wel 👌 naar service en levering. Blij dit te hebben ontdekt na 26j. Zelfstandige activiteit.

Zeer service gericht en deskundig

Zeer service gericht en deskundig bedrijf. Denken goed mee

Deskundig advies

Deskundig advies

Rietveldenweg 53 K

5222 AP ‘s-Hertogenbosch

073 - 689 54 61

Over Xtra Warm Led

Xtra Warm LED is een in ’s-Hertogenbosch gevestigd bedrijf dat LED-verlichting importeert uit het Verre Oosten. Wij leveren alle denkbare LED-oplossingen, met een specialisatie in extra warm licht: kleurtemperaturen van 2700K en lager. Zo bespaar je op je energiekosten, zonder dat het ten koste gaat van de sfeer. Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. We leveren LED-oplossingen op maat voor de zakelijke markt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Daarnaast geven wij professioneel lichtadvies. Of het nu gaat om een compleet lichtplan of een paar praktische tips van onze LED-adviseur: wij helpen je graag. Hulp nodig bij installatie? Op zoek naar de juiste armaturen, dimmers, panelen of bewegingsmelders? Wij denken met je mee – of je nu een nieuw project start, je bedrijf wilt omzetten naar energiezuinige LED-verlichting, of je thuis gaat verbouwen en advies wilt over sfeervolle en functionele verlichting. Bij ons kan je terecht!

Over Reviewscore.nl