Perfect in orde !

Perfect in orde !

2 led filamenten besteld hier

2 led filamenten besteld hier. 1 van de 2 kwam deels defect aan. Mailtje gestuurd met foto van het defect en kreeg meteen een nieuwe opgestuurd. Zeer vriendelijke en goede service plus een persoonlijk geschreven boodschap bij de bestelling.

Na een administratieve fout door mij

Na een administratieve fout door mij ben ik opgebeld geweest om dit recht te zetten. De rechtzetting was in mijn voordeel en de afhandeling ervan was snel en efficient.

Goed advies

Goed advies

top service ook bij defect keurig

top service ook bij defect keurig afgehandeld.

Goede service 1 van de 2 lampen die geleverd waren was defect. Contact opgenomen met Extra Warm Led Keurige mailwisseling en een fijn telefoongesprek. Na korte tijd nieuwe lamp geleverd gekregen. 2200k is trouwens heel mooi warm licht en de vervanging van 300W halogeen naar 9W led is zeker een mooie besparing dus de moeite waard.

Goede service!

Snelle respons

Aanrader

Zwarte afdekkapjes voor led dimmers gekocht. Perfecte pasvorm en netjes geleverd.

Ik heb besteld een dimmer en R7S 118

Ik heb besteld een dimmer en R7S 118 mm. Na goed advies en snelle levering. Het resultaat is fantastisch

Nette kwaliteit spots

Nette kwaliteit spots. Verkoper had zelfs de moeite genomen een persoonlijke groet op de pakbon te schrijven.

Uitstekende service

Uitstekende en snelle service.

Fijne mensen

Fijne mensen

Nog steeds niets ontvangen

Nu net ontvangen

Snelle levering

Snelle en correcte levering with a

Snelle en correcte levering with a personal touch

Vond de verzendkosten aan de hoge kant

Vond de verzendkosten aan de hoge kant en kon niet bedrijfmatig bestellen omdat het product naar Belgie moest

Prima advies en supersnelle levering!

Prima advies en supersnelle levering!

Goed geadviseerd en uitstekende service!

Goed geadviseerd en uitstekende service!

Armaturen voor onze nieuwe woning

Ik heb de aankoop van diverse armaturen als zeer prettig mogen ervaren. De deskundigheid van Bas Lathouwers is geweldig. Hij adviseert op een correcte en deskundige wijze in de bepaling van de armaturen voor onze nieuwe woning. Top firma

Snel antwoord op een vraag en inderdaad

Snel antwoord op een vraag en inderdaad mooi warm licht

Goede

Goede

Top service

Top service

Zeer goede service en klantvriendelijk

Zeer goede service en klantvriendelijk !!!

Snel en goed

Snel en goed