wordt vriendelijk behandeld, goede afspraken, en redelijke prijzen worden berekend
Kom al jaren bij Adrie en Rob was er altijd Ik vertrouw er op dat Rob het zo verder over neemt met de zelfde goede service.
Je wordt vriendelijk te woord gestaan, ze weten wie je bent en er is ruimte voor een praatje. Ook wordt duidelijk uitgelegd wat er is gedaan aan de auto en waarom.
ik ken Rob en Adrie al 300 jaar en deze mannen zijn gewoon te vertrouwen!
werkt heel netjes. komt zijn afspraken na. en laat netjes zien wat er vervangen is enzo
Ik heb al enkele jaren zeer goede ervaringen met deze garage. Zij denken niet in problemen, maar in oplossingen! Echt een aanrader.
Ik laat al 30 jaar mijn auto onderhouden, eerst bij Rob als medewerker, nu als eigenaar. Altijd transparant en betrouwbaar.
Makkelijk afgesproken, extra zaken in goed overleg!
Vriendelijk, snel geholpen, professioneel, netjes
Geeft goede tips en levert prima werk
Rob en Adri zijn beiden zeer deskundig op hun vakgebied en erg klantvriendelijk!
Geweldige ontvangst en ze staan je vriendelijk te woord. Wij hebben er veel vertrouwen in en het gevoel dat je eerlijk wordt behandeld. Vakmanschap. Zie beoordelingen.
Top altijd tijd voor je klant en snel en accuraat geregeld
Eerlijk en goed!
Zie hierboven
keurig geholpen en fijne adviezen en service
Doet niet moeilijk lost het snel op
goeie service.
Altijd vriendelijk, snelle en goede service. Komt met goede oplossing en advies
s avonds gebracht en de volgende dag kon ik hem s middags weer ophalen.
Eerlijk advies en goede service
Auto rijdt weer perfect!
Zie boven.☝️
Bij deze garage krijg je goede adviezen. Het personeel is vriendelijk en heeft verstand van zaken. Een bezoek is aan te bevelen.
Gewoon goed
Goorkensweg 28
5408 SC Volkel
Uw garage voor reparatie en onderhoud aan alle merken.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.