Hartelijk personeel, heerlijke producten

Tijdens een wandeling op zaterdag bij bakkerij Bert van Voorden naar binnen gestapt voor een 'Coffee to Go' met een Heukelumse Krakeling. Koffie was prima en krakelingen krakend vers. Leuk praatje met de eigenaresse die aan het afsluiten was (winkel sluit 14:00uur op zaterdag) ze was met de gevuldenkoeken bezig waar van er enkele van "beschadigd" waren. Ze was zo lief om ze aan ons mee te geven (4 stuks) ook deze erg lekker. Waar kom je dit nog tegen!?

• Winkelbeleving N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid

Topbakker! Heeft alleen maar goed kwaliteit

Mijn ervaring is, dat van alles altijd de kwaliteit hoog is!

• Klantvriendelijkheid

Een geweldige bakker die prachtbroden bajtc

Ik kom er al jaren In erste instantie omdat ik in het dorp woonde. Nu al 8 jaar iedere week vanuit Gorinchem een ritje meer dan waard voor een eerlijk en goed product

• Klantvriendelijkheid

Zeer vriendelijk behulpzaam en klantgericht

Iedere keer opnieuw een zeer prettige ervaring bij deze bakker. De producten zijn vers, heel erg lekker en ook nog eens keurig geprijsd. Echt een aanrader om eens te bezoeken!

• Klantvriendelijkheid

Heerlijke producten en gezellige sfeer

Altijd gezellig om even naar Van Voorden te gaan. Mooie winkel met heerlijke producten en gezellige sfeer.

• Klantvriendelijkheid

Ze helpen je altijd vriendelijk, de kwaliteit van de producten zijn erg goed. Een ruim assortiment met af en toe wat nieuws. In overleg is er veel mogelijk om te bestellen.

Super blij

Altijd vriendelijk, soms fijn gesprekje of advies...heerlijke producten

Chapeau!

Fijne zaak met vriendelijke mensen en hele goede producten! Hier een leuke, gezellige en leerzame workshop gevolgd, wat een kennis en passie heeft bakker Bert voor zijn vak.

• Klantvriendelijkheid

Vriendelijke bakker met heerlijke eerlijke producten.

Een bakker met veel kennis en passie voor zijn vak. Geeft ook hele leuke workshops, samen met zijn vrouw. Erg vriendelijk en gastvrij.

• Klantvriendelijkheid

Deze bakker heeft passie voor zijn vak/ambacht!

Heerlijk brood en gebak en wat heb ik een leuke workshop bij mogen wonen op dinsdagavond 18 maart 2025. En wat niet onbelangrijk is; heel vriendelijk!

• Klantvriendelijkheid

Superleuke workshop bij bakker Bert!

Workshop Paasstol en Angelo brood gevolgd. Wat ontzettend leuk en gezellig. Bert vertelt ook enthousiast over zijn vak en er wordt ook nog gezorgd voor iets lekkers. Echt een aanrader.

• Assortiment N.v.t.
  • Winkelbeleving N.v.t.

Geweldige avond

Altijd super worshop. Leuk ambacht wie volgt! Aanmelden kan!

• Klantvriendelijkheid

Bert is gewoon een ambachtelijke goede bakker met kwaliteitsproducten

Hele leuke workshop gevolgd paasstol bakken!

Gasthuisstraat 2

4161 CC Heukelum