Laden reviews...
45 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de vriendelijke en behulpzame medewerkers, snelle service en eerlijke prijzen. Het team wordt gezien als deskundig en professioneel, met duidelijke communicatie. De service is betrouwbaar en klantgericht, wat vertrouwen oplevert. Over het geheel genomen geven de reacties een positief beeld met goede waar voor het geld.
19 April 2026
Wilfred
Bussum
Vriendelijk en super service voor eerlijke prijzen!
19 April 2026
Remco
Hilversum
Prettig overleg. Duidelijk over wat wel/niet de mogelijkheden zijn
16 April 2026
Willem Jan
Goedemorgen service aardige eigenaar
16 April 2026
Jan Willem
Vriendelijk, adequaat en prettig
Robin
Haarlem
Dit is een goede garage met een fijne service en prettige medewerkers.
Marjolein
Bussum
Bovenstaande tekst is onze ervaring. Nooit meer maar een ander garagebedrijf.
Marjan
Hilversum
Super vriendelijk! Ik word altijd zo snel geholpen. Ze denken mee wat het beste bij je past qua oplossing en dat ook nog met een lach. Aanrader!!!
26 January 2026
Maike
Hilversum
Binnen één dag kon ik na een incident al terecht bij garage van Beers. Heel blij met de service en het repareren van schade. Zeker een aanrader!
12 November 2025
Jessica
Brouwer
Communiceren helder en duidelijk, lossen problemen eerlijk op. Rekenen een eerlijke prijs en niet te veel uren.. ik heb vier kinderen, dan is de auto nou niet te noemen schoon van binnen. Krijg je hem uitgezogen terug. Wat een top garage
9 October 2025
Rinus
Hilversum
Goed advies, snelle service, accuraat werk. Wat wil je nog meer?
2 October 2025
Paul
Hilversum
Vriendelijk aan de telefoon. Geen onnodige reparaties. Geen lange wachttijden en zeer deskundig voor verschillende merken. Echt top!
29 September 2025
Pieter
Hilversum
Snelle en betrouwbare service.
29 September 2025
Roland
hilversum
25 September 2025
R.L. van der gant
Hilversum
Een geweldig fijne garage! Deskundige vakmensen en heel goed oog voor de klant.
25 September 2025
Clementine
Hilversum
Super fijne mensen, die goed werk afleveren tegen heel schappelijke prijs en die ook in geval van nood (of als je zelf je apk vergeet in te plannen) ruimte maken om je zsm te helpen met je auto issue.
22 September 2025
Anouk
Hilversum
Klantgericht, korte communicatielijnen, meedenken en vakkundige service. Al vele jaren dik tevreden.
18 September 2025
Marijke
Hilversum
prima garage en prettige service :-)
18 September 2025
Joost
Hilversum
Ben steeds goed geholpen, mooi kontakt.
Kerkhoven
Hilversum
Al vele jaren doet Van Beers het onderhoud, keuring en reparatie van mijn auto’s. Citroën en andere merken. Ze zijn kundig, geven goed advies en reparatie wordt prima uitgevoerd. Ook met een oudere auto ben je welkom. Het is een mooi (familie)bedrijf.
Peter
Hilversum
Mooie aanbieding,kon daarmee rustig * inrijden * en geen druk bij de afhandeling.
Robin
Haarlem
In de loop van ruim 30 jaar heb ik naar volle tevredenheid heel wat Citroëns gekocht en in onderhoud gehad bij garage van Beers. Altijd zijn ze meelevend en hebben een luisterend oor. Bovendien zijn ze kundig en oplossingsgericht. Ik hoop nog vele jaren van hun diensten gebruik te mogen maken.
10 September 2025
Pim
Huizen
Ik kom hier al jaren, zowel met mijn zakelijke wagenpark als mede prive, goede service, altijd bereid om mee te denken, vakmanschap voor een eerlijke prijs. Een dikke tien
8 September 2025
Marcel
Hilversum
Een super fijne garage! Snelle en betrouwbare service. Tommy is niet alleen super vriendelijk en professioneel, maar ook echt betrokken bij zijn klanten. Er wordt altijd meegedacht in oplossingen, alles wordt helder uitgelegd en je komt niet voor onverwachte kosten te staan. Een absolute aanrader!
6 September 2025
Rowie
Naarden
Altijd voor je klaar staan, uitstekende monteurs.
5 September 2025
Loes