Vriendelijke en Snelle service

Vlak voor mn vakantie een kapotte koplamp, kon snel terecht voor reparatie. Zeer tevreden over de vriendelijke en snelle service bij deze garage, echt een aanrader!

Super service

Dennis heeft mij met aan- en verkoop en onderhoud altijd een super service geleverd

Prima all-round garage. Je wordt gebeld als er grote problemen zijn en het in de papieren gaat lopen, onderdelen die zijn vervangen kunnen ze laten zien.

Fantastische garage die een stapje harder loopt voor zijn klanten

Goede service, denken mee in oplossingen.

Superdesuper!! in een woord.

Ik kreeg zeer onverwacht pech aan het veersysteem van mijn Xantia break. Gebeld en twintig minuten later stond de auto op de brug. Na een controle hebben de Heeren van Van Beers de reparatie met groot vakmanschap en spoed uitgevoerd. Wij stonden met panne in Laren en moesten nog terug naar Breda. Ik woon vlakbij Breda en heb een meer dan uitstekende garage bij hier om de hoek waar de Xantia in onderhoud is. Maar als ik in het Gooi zou wonen wist ik het wel... De Heeren van Van Beers zouden dan MIJN garage zijn. Uw voiture is hier in meer dan uitstekende handen. Cees ter Berg (Xantia PN-106-D) 6.aug.2025

Korte Noorderweg 23

1221 NA Hilversum