Erg nuttige trainingen waarbij ik op een fijne, professionele manier beter ben geworden in Engels

Professionele training met leuke, handige oefeningen. Goede native leraar en leuke groep. Kan het iedereen aanraden!

• Gevolgde training Groepstraining - incompany

Super goed en heel goed geholpen!

De instructise bracht mij echt op m’n gemak. Dit was erg fijn, want zonder dat had ik niet gestaan waar ik nu stond. De lesstof is heel goed en overal kan je wel iets oefenen (thuis, werk, boeken, internet, filmpjes). De uitleg was super en begreep ik iets niet? Dan legde ze het nog een keer uit zonder enige moeite. Ik heb er echt een goede ervaring aan overgehouden en ben mega blij met deze keuze!

• Gevolgde training Individueel traject - fysiek

Erg toegankelijk en de leerdoelen mocht ik zelf invullen

Erg toegankelijke training waarbij ik mijn eigen leerdoelen mocht bepalen en invullen. De inhoud sloot daardoor goed aan op mijn praktijk en behoeften. De online sessies waren prettig en flexibel in te plannen. De trainer was deskundig en gaf duidelijke uitleg, met voldoende ruimte voor vragen en verdieping. Ik heb praktische handvatten gekregen die ik direct kan toepassen in mijn werk. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar maatwerk en persoonlijke begeleiding!

• Gevolgde training Individueel traject - online

Een erg fijne manier om met het zakelijke Engels vertrouwd te raken.

In korte tijd hebben we verschillende, relevante thema’s behandeld, woordenlijsten opgesteld en uitspraken geoefend.

Było super.Polecam

Ok

• Poleciłbyś nas? Tak
  • Trener kompetencji
  • Przeprowadzone szkolenie Szkolenie grupowe - w firmie

Fijne training, en doelgericht

In 10 online trainingen die ik flexibel in kon vullen qua datums en tijd heel veel geleerd.

Profesjonalnie

Bardzo dobra współpraca z nauczycielka, zajęcia prowadzone ciekawie, efektywnie i w dobrym tempie. Chętnie wróciłbym na lekcje do pani Joanny

• Poleciłbyś nas? Tak
  • Trener kompetencji
  • Przeprowadzone szkolenie Szkolenie grupowe - w firmie

Door de rust en duidelijkheid van de docent, het openstaan voor mijn input en mij het gevoel geven dat er geen fouten zijn, alleen maar leren, een goed gevoel gekregen. Voor mezelf geleerd dat het goed is om na elke maand even een week vrij te nemen voor verwerking en herhaling, dat werkt voor mij beter. Wellicht ook voor andere studenten die actief met de lessen en voorbereiding aan de gang gaan.

Goede training

Leuke training met veel interactie.Opdrachten huiswerk varieren veel en zijn heel divers wat onderwerpen betreft. Lesmateriaal sluit goed aan bij ons doel en breed opgezet. Heb deze training met veel plezier doorlopen en veel van geleerd.

• Gevolgde training Groepstraining - incompany

ik vond het een prima cursus, het ging voor mij alleen te snel. hiermee bedoel ik dat ik bijna geen ervaring had met excel, en dat de uitleg toch te snel ging voor mij

• Gevolgde training Groepstraining - incompany

Leuke, leerzame lessen Duits afgestemd op mijn werk

Zeer kundige, vriendelijke en geduldige docente die me alle ruimte gaf voor eigen ideeën en gespreksonderwerpen en een goede balans hield tussen de benodigde grammatica, spraakoefeningen en de informelere gesprekken.

Zeer nuttige training

Mijn ervaring met de Engelse training bij OCD was positief. De training was bijzonder nuttig, omdat ik zowel mijn zakelijke woordenschat als mijn grammatica heb verbeterd. De inhoud was goed afgestemd op mijn leerdoelen, waardoor ik echt het gevoel had dat ik vooruitgang boekte. De trainer was prettig en zeer betrokken bij de lessen. Ze bereidde de lessen zorgvuldig voor, wat duidelijk bleek uit de structuur en de aandacht die ze aan elk onderdeel van de les besteedde. De lesstof sloot goed aan bij mijn persoonlijke leerbehoeften, wat de training zowel relevant als effectief maakte.

• Gevolgde training Individueel traject - online

Precies de training waar ik om gevraagd had

Voor mijn training Duits heeft OCD een goede training aangeboden. Snel geregeld en afgestemd op de wensen die ik voor ogen had. Alle leerdoelen zijn behaald. Wel zou ik in het vervolg fysiek contact hebben of het advies geven een stabiel online platform te bieden voor de training.

• Gevolgde training Individueel traject - online

Goed contact, fijne & slimme docent

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen

• Gevolgde training Individueel traject - online

Zeer goede ervaring met jullie docent

Heb iets minder geleerd dan ik gedacht had maar dat lag aan mij en niet aan de docent.

• Gevolgde training Individueel traject - fysiek

De cursus zakelijk Engels was erg leerzaam en leuk, aanrader!

De cursus zakelijk Engels was erg leerzaam en leuk, aanrader!

Leuke lessen en leerzaam

De lessen en onderwerpen worden opgesteld aan de hand van mijn eigen behoeften. Mijn docent doet het leuk, en ze heeft alle aandacht voor mij. Echt een aanrader!

• Gevolgde training Individueel traject - online

Erg leerzaam en kijken erg goed naar het niveau bij start van de training

Mijn ervaring met OCD is erg goed en heb met veel plezier de training gevolgd. Na het veranderen van baan bleek dat ik veelal te maken had met Duitstalige klanten. Ik was altijd werkzaam waar het klantcontact alleen Nederlandstalig was en ik voelde me niet zeker om de Duitse taal te spreken waardoor ik steeds moest zoeken naar woorden en vaak niet het juiste kon vinden. Na het volgen van de training met een zeer vriendelijke en bekwame lerares is dit veel beter geworden en voel me nu zekerder als ik met de klanten communiceer.

• Gevolgde training Individueel traject - fysiek

Goede ervaring fijne communicatie en leuke lessen gehad.

Offerte aanvraag ging soepel en contact verder daarna ook. Goede communicatie over wanneer de lessen van start zouden gaan. Leverde de dingen aan die wij nodig moesten hebben waardoor je voorbereid aan de slag ging. Leuke lessen gehad met onze lerares veel geleerd en op een leuke manier les gegeven.

• Gevolgde training Duo training - fysiek

N/A

• Gevolgde training Individueel traject - online

Positief: training sloot aan op de dagelijkse praktijk

Prettig, toegankelijk, veel praktische tips. Je moet er wel echt tijd voor vrij maken gedurende de week.

• Gevolgde training Individueel traject - online

De Engelse cursus bij OCD was leerzaam, duidelijk en motiverend.

Ik heb met veel plezier de Engelse cursus gevolgd bij OCD en kijk er met een goed gevoel op terug. Wat voor mij echt het verschil maakte was de begeleiding van Erika. Ze wist het lesmateriaal op een heldere en toegankelijke manier uit te leggen en haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Ik voelde me altijd op mijn gemak in de les en ik merkte dat mijn zelfvertrouwen in het Engels stap voor stap groeide. Erika’s aanpak was professioneel maar ook persoonlijk en motiverend. Dank je wel Erika voor je inzet en fijne manier van lesgeven!

• Gevolgde training Individueel traject - fysiek

Aanmelden, intake en starten! Geen poespas!

Nadat ik jaren heb getwijfeld om een cursus Engels te gaan doen, heb ik informatie aangevraagd. OCD opleidingen belde me binnen no-time terug en stuurde me een offerte. Na het ondertekenen van deze offerte, ging ODC opzoek naar een passende trainer en zodra ze die gevonden hadden, werd een intake gesprek gepland. De week daarna had ik mijn eerste les via Teams! Snel geregeld, korte lijnen. Met mijn trainer kon ik mailen of zelfs appen om vragen te stellen tussen twee lessen door. Heel fijn!

Het was goed

Het was leerzaam, ik heb met plezier geleerd. De lerares was heel goed, ze legt het les heel goed uit. Ze is iemand die op een leuke manier les geeft.

Zeer positief

Goede manier om basiskennis te verkrijgen

Keizerstraat 39

7411 HE Deventer

Over OCD Opleidingen

OCD Opleidingen – Dé specialist in maatwerk trainingen voor professionals. OCD Opleidingen helpt professionals en organisaties groeien met maatwerktrainingen in Talen, Excel, Power BI, Communicatie en Leiderschap. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling het verschil maakt en bieden daarom trainingen die volledig aansluiten op jouw leerdoelen en werksituatie. Onze expertise ✅ Taaltrainingen – Versterk je communicatie in Engels, Duits, Frans of een andere taal. Van beginnersniveau tot gevorderd, gericht op jouw vakgebied en praktijk. ✅ Excel & Power BI – Van basisvaardigheden tot geavanceerde analyses. Leer efficiënter werken, data visualiseren en betere beslissingen nemen. ✅ Communicatie & Leiderschap – Ontwikkel sterke communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten om effectiever samen te werken en teams aan te sturen. Onze aanpak Wij bieden individuele en incompany trainingen, zowel klassikaal als online. Onze trainingen zijn praktijkgericht en afgestemd op jouw dagelijkse werkzaamheden, zodat je direct resultaat ziet. Onze ervaren trainers zorgen voor een interactieve en motiverende leerervaring, waarbij jouw groei centraal staat. Met onze Cedeo-erkenning en NRTO-keurmerk garanderen we kwaliteit en klanttevredenheid. OCD Opleidingen staat voor professionele ontwikkeling met impact. Wil je meer weten? Bezoek www.ocdopleidingen.nl.