Goed en voldoende tijd

In mijn geval en mijn omstandigheden was 8 lessen voldoende

Goed en professioneel

Beviel me goed, maar vooral de complimenten aan Pamela, heeft mij enorm geholpen!

• Deskundigheid trainer

Mijn taalcursus heb ik als zeer positief ervaren.

Ik heb engelse lessen met Sandra als zeer positief ervaren. Sandra is een vrolijke, kundige en creatieve docent. Ondanks dat dit niet persee een vakgebied is waar Sandra veel van afwist, heeft ze toch goed haar best gedaan en zich erin verdiept om de training passend te maken bij de werkzaamheden die ik doe. Ik heb me beter verstaanbaar leren maken in het spreken en meer vertrouwen erin. Dus mijn doel van de training is gehaald!

• Deskundigheid trainer

Zojuist mijn Engelse training afgerond. Service en contact zijn niks op aan te merken. In het begin kreeg ik een keuze uit twee docenten die beschikbaar waren. Daarbij kreeg je wat informatie over de docent zelf, wat zijn/haar achtergronden zijn in de taal. Wat erg fijn is in het maken van de keuze wie beter bij je past in jouw doel. Tussendoor ook nog even contact gehad of alles liep zoals gewenst. De professionaliteit en service van dit bedrijf zijn gewoon top. Ik geef het een 9 voor de betrouwbaarheid en wat ze je bieden. Het bedrag vind ik nogal prijzig. Dat maakt het daarom geen 10, maar ook wel logisch natuurlijk voor een bedrijf.

• Deskundigheid trainer

een geweldige en goed begeleiding tijdens de studie.

ik heb enorm genoten van de studie.ik ben er nog lang niet maar kan me na dze studie al heel goed redden.complimenten aan mijn docent suze.

superfijne en vakbekwame docent

Mijn doel was om vooral om binnen een kort tijdbestek (7 lessen van 1,5 uur) mijn spreekvaardigheid weer een beetje op niveau te krijgen omdat ik aan het solliciteren was. Het was prettig dat mijn docente daarbij de basisgrammatica ook weer behandelde. Je voelt je dan toch extra gesteund tijdens het spreken. Daarnaast hebben we ook aan de uitspraak gewerkt. Ik heb de hele gang van zaken, vanaf het moment van advies vragen tot en met de cursus zelf en de evaluatie daarna als zeer prettig en nuttig ervaren. Naast de deskundigheid van de docente spreekt mij vooral ook de persoonlijke touch aan gedurende het hele traject.

• Deskundigheid trainer

Heel fijn! Goede communicatie en veel mogelijkheden

Mijn eerste docent was wellicht niet zo'n goede match vanwege het niveau waar ik heen moest (C1) maar na overleg de mogelijkheid gekregen een andere docent te hebben voor de overige lessen, wat een held was dat! Nog nooit zulke fijne Duits lessen gehad. Heel gericht, niet te serieus, maar relaxt en passend. Echt heel blij mee!

Het was heel fijn om 1 op 1 te werken, zo kon ik alles goed uit gelegd krijgen

• Deskundigheid trainer

Susan is a great teacher!

Because of the classes, I am now more aware of correct grammatical structures and make fewer mistakes.

Praktijkgerichte Duitse les

Praktische begeleiding met voorbeelden vanuit eigen praktijk om te oefenen, ondersteund door de theorie, en een leraar die Duits echt beheerst. Dit maakte het een interessante en goed te volgen training.

• Gevolgde training N.v.t.
  • Deskundigheid trainer

De opleiding bij OCD Opleidingen was uitstekend. Rachel heeft ons perfect lesgegeven: duidelijk, professioneel en met veel kennis van zaken. Ze nam de tijd voor iedereen en zorgde voor een prettige en leerzame sfeer. Absoluut een aanrader!

• Deskundigheid trainer

De opleiding en docent sluiten aan bij jouw eigen niveau

Ik heb een training op maat gekregen om mijn Engels op te frissen. De lesmateriaal kreeg ik heel snel thuisgestuurd en de lessen konden starten. De docent is heel vriendelijk, flexibel en motivaties me tijdens de lessen. We hebben naast inhoud ook veel plezier met elkaar gehad. Huiswerk is onderdeel van de training en levert een bijdrage aan het snel boeken van resultaat. Door de training te volgen is een goede basis gelegd om de taal onder te krijgen. Mijn dank is groot!

uitstekende ervaring

Ik heb mijn al reeds bestaande kennis van de Engelse taal kunnen opfrissen en een goede basis kunnen leggen om mijn taalvaardigheid nog verder te vergroten. Ik heb de juiste boeken ontvangen en goede feedback gekregen.

Uitstekend en leerzaam

Ik heb een Engels lessen gevolgt via OCD opleidingen via eeninduviduele lesprogramma. de docent was erg aardig en samen leren doet ze op een leuke en fijne mannier. Alles wordt in overleg gedaan en naar jou eigen wensen. In de lessen die zijn geweest is er zeker progressie gemaakt.

• Deskundigheid trainer

Het was fijn om met Roos de diepte in te gaan

De training was mezelf een spiegel voorhouden wat best confronterend kan zijn. Met de 1:1 sessies met Roos voelde dit prettig en durfde ik dit aan. Ik heb het gevoel stappen te hebben gezet en heb dingen gedaan die ik eerder niet durfde of deed. Ik weet beter welke stappen ik moet zetten om feedback te kunnen geven en hoe ik goed feedback kan ontvangen. Bedankt!

• Deskundigheid trainer

De opleiding is heel goed bevallen.

De opleiding is heel goed bevallen. De trainer (Christina) was heel goed, zij zorgde iedere week voor interessant lesmateriaal gericht op mijn werk en de actualiteit.

Hele fijne lessen!

Ik durfde praktisch geen Engels te spreken. Pamela gaf mij vertrouwen waardoor het steeds beter ging. Ik heb het als heel fijn ervaren en was blij met een leraar als Pamela. Mocht het ooit in de toekomst nog nodig zijn, heeft zij wel mijn voorkeur. Ook qua leerstof was het prima! Inmiddels durf ik in mijn werk steeds meer. Bedankt!

Leuke cursus en trainer!

• Deskundigheid trainer

Madelon is een zeer betrokken docent.

Madelon heeft me tijdens mijn lessen enorm geholpen. Ze nam de tijd om dingen uit te leggen en oefeningen te zoeken waarmee ik echt vooruitgang boekte. Doordat we over alledaagse onderwerpen spraken, maakte ik snel vorderingen.

Zeer leerzaam

Lana is een zeer betrokken trainer. Ze bereidt zich zeer goed voor. Ze geeft niet enkel engels les maar geeft ook inzicht in hoe best te presenteren en te communiceren. Ik heb er veel van geleerd.

Fijne, heldere training

Gedegen uitleg, geduldige trainer.

• Gevolgde training Duo training - fysiek

Goede afwisselende training

Goede afwisselende training. Trainer gebruikte veel uit het vakgebied waar we uit komen. Verschillende soorten schrijf- en spreekopdrachten.

• Gevolgde training Duo training - fysiek
  • Deskundigheid trainer

Zeer kundige trainer en precies op mijn behoefte afgestemd.

Taaltraining Engels bij OCD gevolgd. Dit met veel plezier gedaan en veel geleerd. Deze lessen hebben mij echt vooruit geholpen.

• Deskundigheid trainer

Zeer leerzame en prettige training!

We hebben met een deel van het team een Engelse training gevolgd, gericht op ons werkgebied. Doel was om de gesprekken die we voeren meer diepgang te kunnen geven en de juiste terminologie te kunnen hanteren. Dit is zeer goed gelukt! Ik heb nu veel meer zelfvertrouwen in Engelse gesprekken en mijn woordenschat is behoorlijk verrijkt. De training sluit uitstekend aan bij ons werkgebied en werd ook aangepast met onderdelen waar we behoefte aan hadden. Lance, onze trainer, luisterde goed naar onze behoeften en paste de oefeningen hierop aan. Een zeer waardevolle training!

10 punten voor de docent

Vrouw Kristina zeer goede leerkracht en kan goed uitleggen en zeer aardige leerkracht kan ik alleen maar aanbevelen

Keizerstraat 39

7411 HE Deventer

Over OCD Opleidingen

OCD Opleidingen – Dé specialist in maatwerk trainingen voor professionals. OCD Opleidingen helpt professionals en organisaties groeien met maatwerktrainingen in Talen, Excel, Power BI, Communicatie en Leiderschap. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling het verschil maakt en bieden daarom trainingen die volledig aansluiten op jouw leerdoelen en werksituatie. Onze expertise ✅ Taaltrainingen – Versterk je communicatie in Engels, Duits, Frans of een andere taal. Van beginnersniveau tot gevorderd, gericht op jouw vakgebied en praktijk. ✅ Excel & Power BI – Van basisvaardigheden tot geavanceerde analyses. Leer efficiënter werken, data visualiseren en betere beslissingen nemen. ✅ Communicatie & Leiderschap – Ontwikkel sterke communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten om effectiever samen te werken en teams aan te sturen. Onze aanpak Wij bieden individuele en incompany trainingen, zowel klassikaal als online. Onze trainingen zijn praktijkgericht en afgestemd op jouw dagelijkse werkzaamheden, zodat je direct resultaat ziet. Onze ervaren trainers zorgen voor een interactieve en motiverende leerervaring, waarbij jouw groei centraal staat. Met onze Cedeo-erkenning en NRTO-keurmerk garanderen we kwaliteit en klanttevredenheid. OCD Opleidingen staat voor professionele ontwikkeling met impact. Wil je meer weten? Bezoek www.ocdopleidingen.nl.