Heb iets minder geleerd dan ik gedacht had maar dat lag aan mij en niet aan de docent.
De cursus zakelijk Engels was erg leerzaam en leuk, aanrader!
De lessen en onderwerpen worden opgesteld aan de hand van mijn eigen behoeften. Mijn docent doet het leuk, en ze heeft alle aandacht voor mij. Echt een aanrader!
Mijn ervaring met OCD is erg goed en heb met veel plezier de training gevolgd. Na het veranderen van baan bleek dat ik veelal te maken had met Duitstalige klanten. Ik was altijd werkzaam waar het klantcontact alleen Nederlandstalig was en ik voelde me niet zeker om de Duitse taal te spreken waardoor ik steeds moest zoeken naar woorden en vaak niet het juiste kon vinden. Na het volgen van de training met een zeer vriendelijke en bekwame lerares is dit veel beter geworden en voel me nu zekerder als ik met de klanten communiceer.
Wat een mooie terugblik – dank je wel voor je enthousiaste reactie! Fantastisch om te horen dat de training zo goed aansloot bij je instapniveau en dat je nu met meer zelfvertrouwen in het Duits communiceert. Super gedaan en wat fijn dat je het met plezier hebt gevolgd! - Team OCD Opleidingen
Offerte aanvraag ging soepel en contact verder daarna ook. Goede communicatie over wanneer de lessen van start zouden gaan. Leverde de dingen aan die wij nodig moesten hebben waardoor je voorbereid aan de slag ging. Leuke lessen gehad met onze lerares veel geleerd en op een leuke manier les gegeven.
Wat een fijne review – dank je wel! Geweldig om te horen dat zowel het traject als de lessen zo goed zijn bevallen. Mooi dat alles soepel en duidelijk verliep en dat jullie met plezier hebben geleerd. Goed gedaan! - Team OCD Opleidingen
N/A
Dank je wel voor je beknopte reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Mocht je in de toekomst nog verder willen ontwikkelen, dan denken we graag met je mee! - Team OCD Opleidingen
Prettig, toegankelijk, veel praktische tips. Je moet er wel echt tijd voor vrij maken gedurende de week.
Dank je wel voor je feedback. Goed om te horen dat de training goed aansloot op jouw dagelijkse praktijk en dat je de tips direct kon toepassen. Je hebt helemaal gelijk: echt effect zie je wanneer je er tijd en aandacht aan geeft – mooi dat je die investering hebt gedaan! Fijn dat je het als prettig en toegankelijk hebt ervaren. - Team OCD Opleidingen
Ik heb met veel plezier de Engelse cursus gevolgd bij OCD en kijk er met een goed gevoel op terug. Wat voor mij echt het verschil maakte was de begeleiding van Erika. Ze wist het lesmateriaal op een heldere en toegankelijke manier uit te leggen en haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Ik voelde me altijd op mijn gemak in de les en ik merkte dat mijn zelfvertrouwen in het Engels stap voor stap groeide. Erika’s aanpak was professioneel maar ook persoonlijk en motiverend. Dank je wel Erika voor je inzet en fijne manier van lesgeven!
Wat een mooie terugkoppeling – dank je wel! Fantastisch om te horen dat je met plezier hebt geleerd en je zelfvertrouwen in het Engels is gegroeid. We geven jouw complimenten zeker door aan Erika – haar persoonlijke en motiverende aanpak maakt écht het verschil. Fijn dat we je hebben mogen begeleiden. Wie weet tot een volgende keer! - Team OCD Opleidingen
Nadat ik jaren heb getwijfeld om een cursus Engels te gaan doen, heb ik informatie aangevraagd. OCD opleidingen belde me binnen no-time terug en stuurde me een offerte. Na het ondertekenen van deze offerte, ging ODC opzoek naar een passende trainer en zodra ze die gevonden hadden, werd een intake gesprek gepland. De week daarna had ik mijn eerste les via Teams! Snel geregeld, korte lijnen. Met mijn trainer kon ik mailen of zelfs appen om vragen te stellen tussen twee lessen door. Heel fijn!
Wat een mooie review, dankjewel. Twijfelen is menselijk, maar wat goed dat je de stap uiteindelijk hebt gezet – en wat mooi dat je ons zo doortastend en duidelijk vond in onze aanpak. Geen poespas, gewoon regelen: daar staan we voor. Dat je het contact als laagdrempelig hebt ervaren, met korte lijnen en ruimte om ook tussendoor vragen te stellen, bevestigt precies wat we belangrijk vinden in een goede samenwerking. - Team OCD Opleidingen
Het was leerzaam, ik heb met plezier geleerd. De lerares was heel goed, ze legt het les heel goed uit. Ze is iemand die op een leuke manier les geeft.
Wat leuk om te lezen dat je met plezier hebt geleerd en de lessen als leerzaam hebt ervaren! Fijn ook dat je zo enthousiast bent over de lerares en haar manier van lesgeven. Bedankt voor je mooie woorden! - Team OCD Opleidingen
Goede manier om basiskennis te verkrijgen
Wat leuk om te horen, dank voor je positieve terugkoppeling! Geweldig dat je de training als een goede manier hebt ervaren om je basiskennis Frans op te bouwen. Mooi om te zien dat het traject heeft gebracht wat je ervan had gehoopt. Veel succes met het toepassen van je kennis en hopelijk tot een volgende keer! - Team OCD Opleidingen
Originele beoordeling
Goede manier om basiskennis te verkrijgen
Er was veel aandacht voor grammatica. Had het handiger gevonden om dingen te leren die ik nodig heb bij gesprekken aan de telefoon Gesprekken oefenen meer richting hetgene waar we mee te maken hebben op het werk.
Bedankt voor je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je de aandacht voor grammatica hebt gewaardeerd. We begrijpen ook goed je wens om meer te oefenen met praktijksituaties, zoals telefoongesprekken die je op het werk voert. Je input helpt ons om onze trainingen nog beter af te stemmen op de dagelijkse praktijk van de deelnemers. - Team OCD Opleidingen
In mijn traject om basis Duits te kunnen beheersen ben ik begeleid door Joanna. Door haar deskundigheid heb ik echt een stap kunnen maken in de taal en kan ik me zelf nu verstaanbaar maken en kan ik het Duits goed volgen. Enig minpuntje was het eerste deel van de cursus. De eerste lessen heb ik gevolgd bij cursus huis Raamweg in Den Haag. Deze locatie was niet altijd even ontspannen werken.
Wat een mooi resultaat, dank je wel voor je feedback! Fantastisch om te horen dat je zulke stappen hebt gezet in het Duits en je je nu goed kunt redden in de taal – daar doen we het voor! Jammer dat de eerste locatie niet helemaal naar wens was. Fijn dat het inhoudelijke traject met Joanna dat ruimschoots heeft goedgemaakt. Veel succes met het verder toepassen van je Duits! - Team OCD Opleidingen
Heb 1 op 1 les gehad om mijn Engels van 18 jaren gelden om te waarderen. Heb 8 lessen gevolgd, is voor mij voldoende om met meer zelfvertrouwen lessen te verzorgen. Uiteindelijk is het doen de beste leerschool. Maar dit geldt voor heel veel.
Wat een fijne terugkoppeling, dank je wel! Geweldig om te horen dat je met meer zelfvertrouwen weer lessen geeft. Je hebt helemaal gelijk: doen is vaak de beste manier om te leren – en zeker als het gaat om taal! Mooi dat de 1-op-1 lessen je hierin zo goed hebben geholpen. Veel succes en plezier met het geven van je lessen! - Team OCD Opleidingen
Super bedrijf met een super docente, meer dan ik voor mogelijk had gehouden!!
Dankjewel voor je mooie review. Geweldig om te horen dat de training en de begeleiding zo goed zijn bevallen – en zelfs meer hebben opgeleverd dan je vooraf had verwacht. We geven het compliment graag door aan de docente. Fijn dat we op deze manier hebben kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. - Team OCD Opleidingen
Via de online cursus is een persoonlijke aanpak mogelijk, alles is afgestemd op de persoonlijke behoeften. Professionele lerares en goede begeleiding en materiaal. Huiswerk in overleg.
Bedankt voor je mooie reactie! Goed om te horen dat je de persoonlijke aanpak en flexibiliteit in de training zo waardeert. Fijn dat ook de begeleiding, het lesmateriaal en de afstemming rondom huiswerk goed zijn bevallen. Precies zoals we het graag doen: maatwerk dat echt aansluit bij jouw leerdoelen. - Team OCD Opleidingen
Training Engels gevolgd bij OCD opleidingen. Mijn coach Francini heeft me enorm geholpen, is betrokken en levert maatwerk. Ik heb veel opgestoken tijdens de lessen!
Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met de training én met Francini! We vinden het belangrijk dat een training echt aansluit bij jouw behoeften, dus mooi om te lezen dat het maatwerk goed heeft uitgepakt. Dank voor je enthousiaste terugkoppeling – en veel succes met alles wat je verder met je Engels gaat doen! - Team OCD Opleidingen
De trainer en de gegeven trainingen waren prima, uit het vooronderzoek en het advies had wellicht kunnen komen dat mij woordenschat nog niet toereikend was voor deze training.
Dankjewel voor je terugkoppeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de trainer en de trainingen zelf. We waarderen je opmerking over het vooronderzoek – dit nemen we mee om onze intake en advisering nog scherper te maken. Mocht je behoefte hebben aan een vervolgtraining met meer focus op woordenschat, dan denken we graag met je mee! - Team OCD Opleidingen
Korte, duidelijke 1 op 1 praktijk les frans aan de hand van actuele topics aan mijn werk gerelateerd. Goede tips en veel op uitspraak geoefend. Ook ruimte voor algemene vragen en interesses (goede Franstalige muziek, films etc.)
Dankjewel voor je fijne terugkoppeling! Mooi om te horen dat de lessen goed aansloten bij je werk én je interesses. En leuk dat er ook ruimte was voor de culturele kant van de taal! - Team OCD Opleidingen
Zeer fijne ervaring! De cursus was heel persoonlijk ingericht en sloot heel goed aan bij mijn wensen en doelen. De docent was heel kundig en ik kreeg goede uitleg. De docent was heel geduldig is liet mij op mijn gemak voelen. Veel geleerd. Sterk aan te raden!
Wat fijn om te horen dat de training zo goed aansloot bij jouw doelen! Bedankt voor je mooie feedback. We zijn blij dat je veel hebt geleerd en je je op je gemak voelde. Aanbevelingen zoals deze waarderen we enorm! - Team OCD Opleidingen
De begeleiding is van A tot Z goed geregeld. Is er iets niet in orde wordt het meteen opgelost. Kortom erg tevreden
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze begeleiding van A tot Z als prettig hebt ervaren. We streven er altijd naar om onze trainingen en service zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van onze klanten. - Team OCD Opleidingen
Ik heb 8 zeer plezierige en productieve lessen gehad bij Marie Thérèse. Zij is zeer ervaren, vriendelijk en een geweldige docent. Ik ben heel blij dat ik haar heb leren kennen dankzij ocd opleiding. Er was voor mij maar één negatief aspect aan deze cursus: het was een beetje duur voor mij. Ik zou de cursus graag willen voortzetten als het iets goed koper zou zijn. Ik hoop dat het alle docenten van Ocd opleiding net zo ervaren en succesvol is als Marie Thérèse.
Wat mooi om te horen dat je zo’n fijne en leerzame ervaring hebt gehad met Marie-Thérèse! We waarderen je feedback en begrijpen dat prijs een belangrijke factor kan zijn. We kijken graag met je mee naar mogelijkheden om je leertraject voort te zetten. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee! - Team OCD Opleidingen
Ik heb deze opleiding als zeer tevreden ervaren.
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de opleiding. Veel succes met alles wat je geleerd hebt! - Team OCD Opleidingen
De lessen waren zeer waardevol en ook leuk om te volgen.
Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je de lessen zowel waardevol als leuk vond. Veel succes met het toepassen van je nieuwe kennis! - Team OCD Opleidingen
Na de taaltraining kan ik gemakkelijker om in het Nederlands met mijn collega 's te communiceren. Ook heb ik meer vertrouwen als ik mijn werk doen.
Bedankt voor je mooie review! Wat geweldig om te horen dat je nu makkelijker in het Nederlands met je collega’s communiceert en meer zelfvertrouwen hebt in je werk. Daar doen we het voor! - Team OCD Opleidingen
Keizerstraat 39
7411 HE Deventer
OCD Opleidingen – Dé specialist in maatwerk trainingen voor professionals. OCD Opleidingen helpt professionals en organisaties groeien met maatwerktrainingen in Talen, Excel, Power BI, Communicatie en Leiderschap. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling het verschil maakt en bieden daarom trainingen die volledig aansluiten op jouw leerdoelen en werksituatie. Onze expertise ✅ Taaltrainingen – Versterk je communicatie in Engels, Duits, Frans of een andere taal. Van beginnersniveau tot gevorderd, gericht op jouw vakgebied en praktijk. ✅ Excel & Power BI – Van basisvaardigheden tot geavanceerde analyses. Leer efficiënter werken, data visualiseren en betere beslissingen nemen. ✅ Communicatie & Leiderschap – Ontwikkel sterke communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten om effectiever samen te werken en teams aan te sturen. Onze aanpak Wij bieden individuele en incompany trainingen, zowel klassikaal als online. Onze trainingen zijn praktijkgericht en afgestemd op jouw dagelijkse werkzaamheden, zodat je direct resultaat ziet. Onze ervaren trainers zorgen voor een interactieve en motiverende leerervaring, waarbij jouw groei centraal staat. Met onze Cedeo-erkenning en NRTO-keurmerk garanderen we kwaliteit en klanttevredenheid. OCD Opleidingen staat voor professionele ontwikkeling met impact. Wil je meer weten? Bezoek www.ocdopleidingen.nl.