Fijne samenwerking!

Fijne samenwerking met Sander. Huis netjes SNF ingericht door VDG. Als er iets aan de hand is reageren ze altijd heel snel, en net zo snel komt de oplossing. Super, ga zo door!

Goede adviezen en begeleiding

Sander komt zijn woord na, is betrouwbaar geeft goede service en overlegt met ons, hij heeft ons steeds op de hoogte gehouden. En hij heeft voor goede huurders in ons huis gezorgd. Zeker een aanrader voor anderen!

Prettig, meedenkend en goed maatwerk

Onze ervaring met VDG Vastgoed is dat het erg prettig samen werken is met Sander, Sander luistert naar wat wij als bedrijf nodig hebben en denkt hier goed in mee. Daarnaast leveren ze maatwerk, overal valt over te praten.

een fijn bedrijf met korte lijnen en goed snel contact

ik heb kort geleden kennis gemaakt en een woning verhuurt via Sander. goed verlopen, maar zoals ik melde pas kort.

Wij huren momenteel twee prima accommodaties via VDG

Prettige communicatie. Afspraken worden nagekomen. De accommodaties zijn van zeer hoge kwaliteit. Tevens zijn de accommodaties op een nette manier voor ons gemeubileerd.

Nieuweburen 128 c

8911 GB Leeuwarden