Liesbeth is professioneel, pro-actief en pragmatisch

Kundig en professioneel advies, oplossingsgericht en goede communicatie - wij werken naar volle tevredenheid samen met Veris Advocatuur / Liesbeth

Prettig contact, deskundig advies

Liesbeth heeft ons in 2024 gedurende enkele maanden uit de brand geholpen tijdens een sabbatical van een collega. Liesbeth is een fijn persoon om mee te werken, zeer betrokken en een deskundige juriste met een gedegen, maar pragmatische aanpak. Ze heeft daarbij ook oog voor de commerciële belangen die met een juridische kwestie gepaard gaan. Zeer tevreden!

• Betrokkenheid

Zeer plezierig en professioneel.

Zeer kundig in het arbeidsrecht verstaat haar vak dan ook zeer goed. Reageert snel. Gaf mij in het begin al meteen het gevoel dat ze aan mijn kant stond Altijd bereikbaar voor de cliënt Heeft mij zeer goed geholpen en bijgestaan Toont alle begrip Neemt tijd voor de cliënt Is punctueel zoekt alles tot in de puntjes voor je uit Plezierig en keurig in omgang Positief resultaat Al bij meerdere mensen aangeraden

• Betrokkenheid

Knowledgeable, empathetic and professional service!

I've worked with Liesbeth on multiple occasions and on a variety of matters related to Employment Law. From drafting employment contracts and associated addendums, to policy document compliance, to navigating the intricacies of long-term sick leave and disability care. She's always been reachable, and available, to provide sound advice. She presents multiple perspectives so I'm always able to make an informed decision. I value her partnership.

• Would you recommend us? Yes
  • Communication
  • Quality of the advice
  • Expertise of the lawyers
  • Involvement

Klantvriendelijk en zorgvuldig

Liesbeth communiceert helder en zorgvuldig. Vooraf wordt de opdracht samen afgekaderd, tussentijds wordt verslag gedaan en waar nodig overleg over het vervolg. Rapportages zijn zorgvuldig en leesbaar. Mondeling overleg is prettig en zakelijk.

Pragmatisch en betrokken!

HAGEN heeft het voorrecht om regelmatig met Liesbeth Sprengers samen te werken. Als advocaat is ze niet alleen professioneel, maar ook pragmatisch en altijd betrokken bij de zaak. Liesbeth heeft een frisse blik en nuchtere benadering die zorgt voor duidelijke, haalbare oplossingen. Ze weet precies waar de aandachtspunten liggen en komt snel tot de kern. Van harte aanbevolen!

Zeer professioneel en doelgericht

Liesbeth heeft een enorm hart voor elke zaak en doet er alles voor om jouw zaak te willen winnen of tot een goed einde te brengen. Daarbij was er dagelijks contact en houdt ze je goed op de hoogte wat er speelt en hoe daar het beste op te reageren. Daarbij is Liesbeth altijd eerlijk over wat er wel en niet mogelijk is, dan wel wat ethisch is. Absolute aanrader

Goede en kundige ondersteuning

Tijdens een arbeidsconflict heeft Liesbeth me voorzien van goede en kundige adviezen waardoor ik de situatie op een goede manier heb kunnen afronden met deze werkgever.

• Betrokkenheid

Kundige en betrokken jurist met snelle en doeltreffende ondersteuning.

Wij maken al meerdere jaren naar volle tevredenheid gebruik van het juridisch advies van Liesbeth. Haar expertise en grondige kennis van het vak zorgen ervoor dat wij altijd op gedegen en praktisch toepasbaar advies kunnen rekenen. Ze reageert snel, denkt actief met ons mee en weet complexe juridische vraagstukken helder en doeltreffend te vertalen naar concrete oplossingen. Een betrouwbare en kundige partner waarop we kunnen bouwen.

Snel geschakeld, snel resultaat

Afgelopen najaar heeft Liesbeth me geholpen om een vaststellingsovereenkomst te sluiten. Adequaat, snel en zeer plezierig!

• Betrokkenheid

Deskundig, denkt mee en snel

Liesbeth is goed bereikbaar als je haar nodig hebt en met haar enorme ervaring is ze altijd in staat om ons op de best mogelijke manier te helpen. Ze heeft ons bij de start van onze internationale recruitment organisatie geholpen met het opzetten van diverse contracten. Voor ons een heel fijn gevoel omdat je weet dat ze veel kennis van zaken heeft. Ook in de jaren erna heeft ze ons in verschillende casussen goed geholpen. Ze denkt mee en is in staat zich te verplaatsen in ons en ons bedrijf.

deskundig

Liesbeth is deskundig, duidelijk, oprecht en erg prettig in de communicatie.

• Betrokkenheid

Prettig in overleg en duidelijk!

Prettig en duidelijk tijdens bespreking en overleg. wij zijn erg positef en zullen zeker Liesbeth benaderen bij vraagstukken in de toekomst.

• Betrokkenheid

Liesbeth Sprengers Heeft mij geweldig geholpen!

Liesbeth Sprengers Heeft mij heel fijn geholpen in afwikkeling bij mijn vorige werkgever. Alles ging snel en professioneel. Ik heb haar naam daardoor ook doorgegeven aan een oud collega van mij.

Slijkstraat 6

1381 BA Weesp