Staan altijd voor je klaar, zijn snel en vakkundig..!
Eerste maal klant. Voelt goed.
Mijn auto heengebracht voor apk keuring wat snel verliep. Netjes uitleg gekregen over de adviespunten.
Ik ben altijd tevreden, word snel en goed geholpen
Snelle service, heel fijn dat er een leenauto is. Goede communicatie.
We hebben bij Tom voor de tweede keer een auto gekocht! Ook dit keer weer naar volle tevredenheid. Top bedrijf
We zijn vriendelijk ontvangen en (met kennis van zaken) behandeld, we zijn zeer tevreden en blij met onze aankoop!
“Alles tiptop geregeld bij de APK en kleine beurt – fijne communicatie en snelle service.”
Goede communicatie en een eerlijk antwoord op mijn vragen.
Snel, ter zake kundig, geen verrassingen achteraf en klaar op de afgesproken tijd. Klassezaak
Voor een betrouwbare garage, vakkundig en behulpzaam ben je bij Tom aan het juiste adres.
Snelle communicatie, kundig personeel. Fijn bedrijf.
Super goede service!
Tom is altijd snel , betrouwbaar en correct.
Onlangs hier een VW Caddy gekocht. Ik werk overdag vaak waardoor ik pas in de avond de auto kon bezichtigen, dit was geen probleem. Na een rondje om de auto te hebben gelopen heb ik een fijne proefrit gemaakt. Erg betrouwbare garage die zijn afspraken nakomt. De bestelauto was binnen een week gereed voor aflevering.
Wederom TOPservice met hoge kwaliteit en kunde
Deze garage heeft mij erg goed geholpen en zelf precies uitgelegd wat er aan de hand was. Ik kan maar 1 ding zeggen, vakmannen.
Altijd bereikbaar en vakkundige en snelle service! Gewoon top!!
Relaxed bedrijf met goede service. Snel en goed geholpen
Netjes geholpen. Alles bespreekbaar. Houdt zich aan zijn wordt. Alle voordelen van een klein bedrijf.
Goede kwaliteit, duidelijke uitleg over evt mankementen en kosten hiervan. Goed tot zeer goed bereikbaar. Meer dan tevreden over deze garage!
Na een paar jaar onderhoud van mijn vorige voertuig bij deze garage heb ik recent een occasion aangeschaft bij Tom Ruygrok. Het aanbod is heel gevarieerd en de prijzen zijn realistisch. Waar Tom zich onderscheidt van andere garages is zijn klantvriendelijkheid en eerlijkheid. Service staat bij hem op nummer 1 en hij altijd vriendelijk en behulpzaam, iets wat dezer dagen een zeldzaam iets is. Ik raad dit bedrijf voor 100% aan en ben ontzettend tevreden met al zijn services de laatste paar jaren. Een aanrader!!
Tom heeft een oog voor detail, als je de problemen benoemt vooraf aan de inspectie, worden ze allemaal Opgevolgd en opgelost. Einde van de dag is de auto gereed en wordt ook nog eens gewassen afgeleverd. Hier staat de klant echt nog op 1 en dat voel en merk je aan alles.
Ooit eens een auto bij Ruygrok gekocht. Sindsdien teruggekomen voor onderhoud en reparaties. Laatst moest er een grote reparatie gedaan worden aan mijn auto. Tom toen een whatsapp gestuurd en kreeg direct bericht terug. Gelijk een afspraak ingepland en ben uitstekend geholpen door de heren. Ik kreeg een leenauto mee en werd op de hoogte gehouden van de voortgang van de reparatie. Hier blijf ik zeker terugkomen! Wat een kennis en vakmanschap leveren de heren voor een eerlijke prijs. Een aanrader!!! En crew Ruygrok. Nogmaals bedankt!
Kanaalkade 65 a
1756 AD 't zand
Ruygrok Auto’s is een jonge onderneming in de Kop van Noord-Holland, die zich ten doel heeft gesteld om occasions aan te bieden voor elke doelgroep, van budget tot de jongere auto’s. Op afspraak kunt u, 7 dagen per week, ook ‘s avonds, vrijblijvend uw keuze komen bekijken en een proefrit maken.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.