Laden reviews...
14 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle en betrouwbare service. Klanten waarderen het vriendelijke personeel en de bereidheid om mee te denken. Er is duidelijke communicatie en een prettige afhandeling van afspraken. De algemene indruk is positief en betrouwbaar.
Ze staan altijd klaar om onze auto's te onderhouden en/of te repareren. Ze kijken net iets verder dan gemiddeld waardoor preventief soms iets vervangen moet worden. Met mijn technische achtergrond kan ik beamen dat dat ook klopt. Het is geen upselling. Vriendelijk personeel en ze denken graag mee. Ook om de kosten laag te houden.
17 July 2026
Roberto
Wemeldinge
Werken hard, en efficent.
7 July 2026
Gertjan
Wemeldinge
Deze garage gaat verder dan hetgeen je vraagt. Ze denken mee en werken snel en efficiënt. Altijd vriendelijk en dienstverlenend. Top!!
10 June 2026
Wemeldinge
Prima service. Betrouwbaar en goed advies
9 June 2026
Aanrader
19 May 2026
A
Lewedorp
Neemt de tijd en zeer nette vriendelijke en goede service.
14 April 2026
Arjan
Hansweert
Snelle en goede service
31 January 2026
Nikki
Kapelle
Goede communicatie en afstemming. Klantvriendelijk en meedenkend. Flexibel mbt reaparatie/ keuringsdagen.
24 January 2026
Wemeldinge
Onlangs starte mijn auto moeizaam! Ik kon direct komen en na het doormeten van de accu bleek deze te weinig spanning te leveren! Dit probleem werd direct opgelost door een nieuwe accu te plaatsen.
31 December 2025
Cees
Goes
Staan altijd voor je klaar en denken mee.
21 November 2025
Wemeldinge
Een garage bedrijf voor alle soorten en merken in mijn woonplaats is heel handig
4 September 2025
Kees
prima snelle service
2 September 2025
ROB DE GRAAG
Goes
Zeer snel en erg vriendelijk geholpen
27 August 2025
Arjan
Hansweert
Op een zaterdagmiddag autopech, auto startte niet. Gebeld en geholpen, wat ik een goede service vindt. Ik heb dat wel anders meegemaakt. Ik was zelfs nog geen klant, maar nu dus wel!
30 June 2025
Marco
Wemeldinge
Alles is goed geregeld en er word overal duidelijk over gecommuniceerd.
13 May 2025
Remy
Kapelle
Ik ben heel goed geholpen toen mijn auto kapot was. Er werd mee gedacht naar oplossingen rekening houdend met mijn budget. Toen ik besloot om mijn auto niet te laten maken, maar een andere te kopen heeft Jan mij daar heel goed bij geholpen. Hij keek uit voor een goede betrouwbare auto, keek hem na en hield mij goed op de hoogte van alles. Kortom een fantastische garage waar de klant nog koning is !
30 April 2025
Vakman en behulpzaam
22 March 2025
Gertjan
Wemeldinge
Ik ben goed geholpen door deze garage, ze waren heel flexibel, duidelijk in wat het ging kosten, goede communicatie, geen verrassingen. Ik kan deze garage zeker aanraden!
21 March 2025
Rik
Wemeldinge
fantastisch werk en heel goede service en heel vriendelijk
Marc
merksem
Heeft een breed scala verstand van auto's .
Gerrie
Goes
persoonlijke benadering en korte lijnen
Toon
wemeldinge
12 March 2025
Wemeldinge
Wordt altijd goed en netjes gewerkt en goede service
12 March 2025
René
Wemeldinge
Prima bedrijf, ze nemen contact op om te overleggen over de komende reparaties en zijn klantvriendelijk!
5 March 2025
Jacco
Goes
Wagenhuis Wemeldinge is uw autobedrijf voor alle merken auto's, lichte bedrijfswagens en campers. U kunt bij ons terecht voor o.a. APK, onderhoud, reparatie, diagnose, airco. Wij zijn aangesloten bij AutoProfijt.
Oostelijke Kanaalweg 18
4424 NC Wemeldinge