altijd tijdige meldingen van verlopen contracten met vriendelijk contact en neemt mij veel tijd en werk uit handen.
Kwam jullie meer dan 10 jaar geleden tegen in Oisterwijk en jullie hebben regelmatig mijn abonnementskosten weten te verlagen bij de NRC en KPN.
Jaarlijks word ik gebeld door de slimme bespaarder om mijn energiecontract te verlengen. Zij regelen de beste deal voor mijn situatie. Ook sluiten zij ook het nieuwe contract voor je af. Perfect! Zo hou je geld over aan het eind van het jaar.
zie hierboven
Zeer goed.
Ik heb een behoorlijk bedrag ontvangen als korting
Al meerdere jaren bespaar ik eenvoudig doordat ik dit door de slimme bespaarders voor me laat regelen wat ik anders nooit zelf had gedaan.
Prettig contact en duidelijke antwoorden
Fijne contacten
Ik had een specifieke vraag voor Timo en hij heeft mij heel goed geholpen
Wordt al vele jaren geholpen met de overstap naar energie
Wij zijn zeer tevreden dat jullie uitzoeken wat de mogelijkheden zijn om te besparen.
Onlangs gekozen voor de Slimme Bespaarder en het heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Niet alleen een flinke besparing op de prijs (kosten), maar ook de kwaliteit en de snelle manier van handelen zijn top. Eindelijk een systeem dat écht doet wat het belooft: zonder poespas voor een scherpe prijs een nieuw aanbod met korting. Absolute aanrader!
Wat fijn dat er met je wordt mee gedacht en daadkrachtig wordt gehandeld. Een echte hulp in deze ingewikkeld geregelde maatschappij. Dank je wel!
Meedenken, uitzoeken, voorstellen. Prima!
Ik werd gebeld door een vriendelijke man ,hij gaf mij mogelijkheden die voor mij voordelig uitpakken
Ik heb ongeveer 9 jaar ervaring met de slimme bespaarder voorheen prettig besparen,en ben steeds goed geïnformeerd over een nieuw contract .het bleek ieder jaar voordeliger als prettig besparen voor mij op zoek ging naar een nieuwe energie leverancier.
Zij zorgen al jaren ervoor dat ik het beste energiecontract krijg en regelen alles en dat eigenlijk met maar 1 telefoontje
Wat was het makkelijk voor mij om te besparen, ik heb mijzelf aangemeld en het werd allemaal geregeld en als ik vragen had werd ik netjes te woord gestaan. Ik zou het iedereen aanraden.
Duidelijkheid boven alles
De Slimme Bespaarder weet altijd goede kortingen te bedingen en ik hoef zelf niet in de gaten te houden wanneer er opnieuw onderhandeld kan worden dus prettig geregeld zo!
Werkt prettig
Vriendelijk,geduldig en duidelijk uitleg gegeven. Bied vertrouwen,fijn.
Waarom meer betalen dan nodig is? Wij staan voor eerlijke prijzen voor iedereen, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. De Slimme Bespaarder onderhandelt met diverse aanbieders zodat ook bestaande klanten in aanmerking komen voor een aanbieding.