Meedenken, uitzoeken, voorstellen. Prima!
Ik werd gebeld door een vriendelijke man ,hij gaf mij mogelijkheden die voor mij voordelig uitpakken
Ik heb ongeveer 9 jaar ervaring met de slimme bespaarder voorheen prettig besparen,en ben steeds goed geïnformeerd over een nieuw contract .het bleek ieder jaar voordeliger als prettig besparen voor mij op zoek ging naar een nieuwe energie leverancier.
Zij zorgen al jaren ervoor dat ik het beste energiecontract krijg en regelen alles en dat eigenlijk met maar 1 telefoontje
Wat was het makkelijk voor mij om te besparen, ik heb mijzelf aangemeld en het werd allemaal geregeld en als ik vragen had werd ik netjes te woord gestaan. Ik zou het iedereen aanraden.
Duidelijkheid boven alles
De Slimme Bespaarder weet altijd goede kortingen te bedingen en ik hoef zelf niet in de gaten te houden wanneer er opnieuw onderhandeld kan worden dus prettig geregeld zo!
Werkt prettig
Vriendelijk,geduldig en duidelijk uitleg gegeven. Bied vertrouwen,fijn.
ik ben dik te vrede met de slimme bespaarder, het houd mijn van werk en gezoek naar een energie leverancier af , Prima zo.
Hebben voor mij uitgezocht waarmee bespaard kon worden, bijv. een krant abonnement.
genegen zijn om goede uitleg te geven, mee te denken met de client
Jullie komen de gemaakte afspraken na.
Mooi gemakkelijk dat ze het voor je regelen! Ik vertrouw er op dat ze het beste voor je regelt. Altijd in overleg!
wij worden elk jaar weer geholpen goed en betrouwbaar geholpen bij het overstappen of afsluiten van nieuwe of bestaande diensten.
Zijn attent en op tijd om nieuwe voorstellen aan te geven.
Goede voorlichting die resulteert in een mooie besparing voor zowel abonnementen als energie,
Geweldig resultaat geboekt
Het is een win- win situatie: Het bedrijf bedingt aantrekkelijke kortingen op abonnementen voor mij. Ik krijg een leuke korting en het bedrijf krijgt een gedeelte van de besparing. Ze ontzorgen mij want ik hoef zelf niet te onderhandelen.
Jullie zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Mijn eerste kennismaking vonden enkele kennissen een risico. Maar het gaf mij meteen een vertrouwd gevoel en dat heb ik nog steeds. Het was ook de eerste keer, dat ik gebruik maakte van een aanbod op straat.Ik hoop nog lang gebruik te maken van jullie diensten ondanks mijn hoge leeftijd van bijna 90 jaar. Veel succes met jullie fusie onderneming. Paula Hul.
Behoeft geen herhaling van wat hierboven staat
Omdat ik niet begreep waarom mij werd meegedeeld dat ik een abonnement zou hebben beëindigd op een blad dat betrokken was in de deal die ik met De Slimme Bespaarder had gesloten, nam ik per e-mail contact op met DSB. Twee dagen later werd mij snel en duidelijk uitgelegd, dat het alleen te maken had met een ander abonneenummer en dat het abonnement dus gewoon doorliep.Deze snelle reactie is echt super.
Waarom meer betalen dan nodig is? Wij staan voor eerlijke prijzen voor iedereen, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. De Slimme Bespaarder onderhandelt met diverse aanbieders zodat ook bestaande klanten in aanmerking komen voor een aanbieding.