Fijn bedrijf, ben altijd blij als ze mijnb auto hebben nagekeken
Monteur zijn vriendelijke en heel professioneel ze stralen rust en zijn respect vol tegen hun klanten top. Dankjewel
Fijne garage waar je hartelijk wordt ontvangen en netjes wordt geholpen Vantevoren wordt er gemeld wat er aan de hand is en wat de kosten zijn
Onze camper gebracht voor een oliewissel en brandstoffilter, welke tot tevredenheid is uitgevoerd. Dezelfde week ook mijn vrouw haar auto voor een Apk gebracht, vooraf duidelijke prijsopgave voordat de noodzakelijk reparaties werden uitgevoerd.
Netjes geholpen auto weer in goede staat en rijdt weer lekker
Niets aan toe te voegen.
Diagnose snel gesteld. Benodigde materialen meteen besteld. Kosten vooraf berekend. Makkelijk afspraak maken
Ze doen wat ze zeggen, top!
Heel goed geholpen! duidelijk en eerlijk over de prijs. Snelle en goede service. Erg vriendelijke mensen zowel de monteurs als de vrouw bij de balie.
Zoekt mee naar oplossingen
Ben met mijn auto voor de eerste keer bij garage de Marken geweest. Prettig ontvangen.gelljk een afspraak gemaakt,duidelijke prijsopgave gekregen.
Onze airco was defect, hier hebben wij in januari (na apk keuring) een afspraak over gemaakt om het in mei te laten repareren, wat zijn we blij dat ie het weer doet, zeker nu het warmer weer is! Zalig!
Band lek gereden op zondag avond, door sleepdienst auto bij garage de marken neer laten zetten, maandag op vakantie…..er werd alles aan gedaan zodat we toch nog op tijd konden vertrekken! Top service!
De merkdealer was niet erg actief in de beoordeling en aanpak van de grote reparatie. Ratelend geluid ergens bij koppeling en/of versnellingsbak. In gezamenlijk overleg een reparatiestatus opgesteld en binnen het uur daarna al een offerte. Voor zover is het probleem verholpen en rijd de auto weer prima. Dank team AutoFirst
Een gewone APK keuring...maar tot in detail extra dingen gedaan. Prachtige service. Met een gerust hart weer verder rijden in mijn bijna 16 jaar oude Peugeot die van geen wijken weet met zoveel aandacht...:) Met dank!
Dit eerste contact is bevrijdend na al die dealers met een bureaucratische keten en gigantische wachttijden
Mijn auto moest voor apk en onderhoud. Nam wat meer tijd in beslag. Kreeg een leenauto mee. Mijn auto weer prima in orde.
Top dat je even naar huis wordt gebracht en opgehaald
Een betrouwbare garage, waar met je mee wordt gedacht. Ik kon dezelfde dag nog terecht en het personeel was erg vriendelijk. Ik ben zeer tevreden en zou deze garage zeker aanraden!
Elke keer weer zo goed worden behandeld Armen denkt echt met je mee en verder laten ze alles op tijd weten zodat je nooit voor verassingen komt te staan en verder is het personeel gewoon top! Aardig, klantvriendelijk en natuurlijk professioneel! Ik ben hier in iedergeval niet meer weg te krijgen!
Vriendelijke en professionele garage.
Fijne garage. Een jaar geleden ben ik kosteloos geholpen. Om die reden ben ik nu voor de APK naar deze garage gegaan. De service was weer zeer vriendelijk en deskundig.
Afspraak op tijd snel geholpen fijn dat de banden ook hier in de opslag kunnen. Al jaren een fijn adres
Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Gespecificeerde prijsopgave vooraf. Uitvoering onderhoud of reparatie na akkoordverklaring betekent geen verrassingen achteraf. Auto klaar binnen de afgesproken tijd. Service staat hoog in het vaandel en dat merk en voel je elke keer.
Goed advies en deskundig geholpen. Volgend bezoek over een half jaar zeker!
Ambachtsmark 65
1355 EE Almere