Geweldige service

Als ik met een lege accu sta word ik voor de deur geholpen met starten. In de garage wordt direct een accu besteld en ik krijg zelfs een leenauto mee. De volgende dag is mijn auto voor 10 uur al klaar. Dit is service die je niet vaak meer tegenkomt: geweldig!

Zeer zeer goed

• Prijs/Kwaliteit

Goede garage. Altijd vooraf prijsopgaaf en uitgebreide uitleg. Vriendelijke mensen. Top.

in een woord goed

Vriendelijk, behulpzaam en goed werk afgeleverd

Heel eerlijk en goed

Heel erg GOED

Ze doen correct wat ze beloven en zijn heel behulpzaam. Ze denken met je mee of iets wel of niet gedaan zal worden zodat er geen overbodige dingen aan en met je auto worden gedaan. Ik wens ze, als toen hun eerste klant, veel nieuwe klanten toe.

Fantastisch! Oprecht fantastisch

Ik ben bij zoveel garages geweest inclusief dealers maar bij garage de marken ben ik echt fantastisch geholpen een super grote reparatie was nodig bij mijn auto ze hebben het fantastisch gedaan en de service was/is geweldig ze willen alles tip top in orde hebben en dat is zeker terug te zien! Ik ga in ieder geval nergens anders meer naartoe! Dankjewel toppers!

Top bedrijf!

Altijd kan ik snel terecht, ook staat klantvriendelijkheid op nr. 1!! Vanaf het eerste moment was ik hier meteen welkom, ook is de communicatie fijn, eerlijk en professioneel. Ook zijn de aanbevolen reparaties overzichtelijk in een mail en kan je zelf wel of niet kiezen wat je wilt laten maken. Voor mij geen andere gatage meer!!

Zeer goed!

De heren staan meteen klaar, duidelijk en snel. Top service!

Topservice!

De bandenwissel ging weer lekker vlot en tegen een zeer nette prijs.

Heel vriendelijk en vakkundig

Ik kom er al jaren en ben erg tevreden

Goed snelle service

kundig goede service

Voel welkom en goed advies en reparatie

Echt uitstekende service

We hadden ons vergist in de apk einddata, maar garage de marken dacht meteen met ons mee. 'breng de auto vandaag en we doen ons best het alsnog vandaag op te lossen' Zo gezegd, zo gedaan. Keurig werd ik via belletjes en mail op de hoogte gehouden. Niet eens op gehoopt, maar wat een fijne garage! De monteurs waren ook vriendelijk. We komen zeker terug!

Klantvriendelijk en professioneel

Garage De Marken is niet goedkoop, maar wel zeer deskundig en professioneel. De diagnose hebben ze snel gesteld en de reparatie is snel gerealiseerd. Ook houden zij zich aan de garantievoorwaarden.

Fantastisch

Een hele fijne garage de Marken in Almere. Ze helpen je vakkundig en denken mee. Je komt nooit voor verassingen en heel fijn en lief personeel! Ik raad iedereen aan om daar heen te gaan. Ik woon zelf in Lelystad maar rij er graag voor naar Almere!

• Prijs/Kwaliteit

Prima sertvice en vriendelijk personeel

• Prijs/Kwaliteit

Fijn contact en vriendelijke mensen

Kreeg duidelijke uitleg over voorgestelde reparatie met voors en tegens, zodat ik een goed onderbouwd besluit genomen kon nemen.

• Prijs/Kwaliteit

Uitstekende service, wordt met mijn lesauto altijd snel geholpen.

Uitstekende service. Wordt altijd snel geholpen met mijn lesauto.

• Prijs/Kwaliteit

Uitstekend bedrijf dat denkt in oplossingen.

Goede service, komt afspraken goed na. Goed overleg over wat er met je auto moet gebeuren en wat op een later tijdstip kan worden uitgevoerd.

Banden Zomer

Super Job

Snelle correcte service

Zeer vriendelijk ontvangst en behandeling. Duidelijke inzage in de werkzaamheden en kosten voordat de auto klaar is. Een echte garage die open, eerlijk en toegankelijk is. Met een gerust gevoel laat ik mijn auto in hun bekwame handen achter.

Perfecte service

Fantastische service door gedetailleerde opgave kosten. Vriendelijke benadering en kijkt je eerlijk aan!

Top garage

Zeer tevreden, snelle service, eerlijke prijzen.

Ambachtsmark 65

1355 EE Almere