Laden reviews...
115 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de vriendelijke service en heldere communicatie. Veel reviews noemen transparante prijsopgaven en geen onverwachte kosten. Er wordt gesproken over betrouwbare reparaties, snelle afhandeling en duidelijke uitleg. Over het geheel genomen voelen klanten zich welkom en zeker bij het kiezen van deze garage.
Een fijne garage om naar binnen te stappen en leuke mensen om zaken mee te doen, waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.
27 August 2026
Henny
Almere
Een hele fijne garage waar goede service en meedenken voorop staat, ze leveren goed werk en zijn zeer klantvriendelijk.
20 August 2026
Kemper
Almere
Goede service. Snelle communicatie. Open en vriendelijk personeel. Niets is te veel. Helemaal blij !!
Shana
Almere
Jullie garage is mij door een buurman aanbevolen. Ik ben er blij mee.
Beveelt niet aan
Professioneel en zeer klantvriendelijk
12 August 2026
Ad
Almere
@e keer apk duidelijke communicatie en volgens afspraak.
11 August 2026
J.
Almere
Dit bedrijf geeft aandacht en service aan de klanten.
4 August 2026
Johan
Almere
Ik kom al een aantal jaren bij deze garage. Na de overname voel ik me nogsteeds zeer welkom, misschien nog wel meer. Ze leveren goede en eerlijke service, ook is de communicatie altijd open. Wanneer er garantie is op onderdelen wordt dat zeer goed opgepakt zonder problemen. Ik kom hier graag en zou dat met een eventuele nieuwe (elektrische) auto ook doen. Ik twijfel niet aan hun kunde en kennis en waardeer ontzettend dat als er iets is ik vrijwel direct terecht kan! Dankjewel toppers!
31 July 2026
Lonneke
Almere
Je wordt heel welkom geheten. De monteurs hebben veel kennis van zaken en zijn super transparant. Ondanks de hoge kosten voor een onderhoud en APK waren ze hier heel transparant in. Een volledig overzicht van alle onderdelen en de daarbij gemoeide kosten. Na de APK-keuring was er iets stuk gegaan aan mijn koplamp. Dit geheel kosteloos vervangen en je krijgt een gratis leen-auto mee. Ik kom hier volgend jaar weer terug.
31 July 2026
Tom
Heel goed ervaren
28 July 2026
Faustina
Almere
Vakkundig, eerlijk en snel. Ook vandaag gezien dat mensen tussendoor komen met spoedgevallen en alsnog de eigen auto einde dag weer klaar.
23 July 2026
Patricia
Almere
Afspraak snel gemaakt. Diagnose gesteld en afspraak nagekomen
20 July 2026
Vincent
Almere
Vol vertrouwen kan ik weer met de auto de weg op! Heel klantvriendelijk.
15 July 2026
Wilma
Almere
Net woonachtig in Almere opzoek naar een betrouwbare garage. Ik heb hem gevonden. Je wordt als persoon behandeld en interesse in je getoond ofwel zeer klantvriendelijk. Duidelijk en helder in de kosten en werkzaamheden. Ik ben blij met deze garage.
14 July 2026
K.
Almere
Garage Manager is behulpzaam, is eerlijk met zijn diagnose. Iedereen is vriendelijk. Daarom vijf sterren
12 July 2026
John
Almere
dit is de 2de auto in onderhoud bij dit bedrijf. eerlijk en vakvekwam. zeer service gericht.
3 July 2026
Esther v.
almere haven.
Snelle service, heel veel vertrouwen
2 July 2026
W.
Almere haven
Altijd duidelijke uitleg met wat er is gemaakt,laten ook zie wat er gemaakt is,
25 June 2026
Melvin
Almere
Een auto bedrijf die doet wat ie zegt! Transparant in de kosten en duidelijk in uitleg waarom en waarvoor iets gerepareerd moet! Vriendelijke en kundige mensen!
23 June 2026
Birgit
Almere
Fijn bedrijf, ben altijd blij als ze mijnb auto hebben nagekeken
17 June 2026
Roy
Almere
Monteur zijn vriendelijke en heel professioneel ze stralen rust en zijn respect vol tegen hun klanten top. Dankjewel
15 June 2026
C.B.
Almere
Fijne garage waar je hartelijk wordt ontvangen en netjes wordt geholpen Vantevoren wordt er gemeld wat er aan de hand is en wat de kosten zijn
13 June 2026
V.
Almere
Onze camper gebracht voor een oliewissel en brandstoffilter, welke tot tevredenheid is uitgevoerd. Dezelfde week ook mijn vrouw haar auto voor een Apk gebracht, vooraf duidelijke prijsopgave voordat de noodzakelijk reparaties werden uitgevoerd.
12 June 2026
Richard
Almere
Netjes geholpen auto weer in goede staat en rijdt weer lekker
11 June 2026
Joop