Netjes, eigenaar staat garant voor zijn werk.

Fijn, klantvriendelijk, snel met reparatie, netjes met zijn personeel wat ook heel belangrijk is.

• Prijs/Kwaliteit

Helemaal top! Snel, goed en vriendelijk!

Super!

Kwaliteit en service!

Hele fijne garage. Ze maken altijd tijd vrij om je tot hulp te zijn. Altijd vriendelijk en vakkundig.

Gedaan wat beloofd is

Prima service, eea kon op korte termijn gedaan worden.

vriendelijk behulpzaam en deskundig

Snel & professioneel

Ik kon snel terecht. Ik kreeg drinken aangeboden en je kon wat lekkers nemen, koekjes en snoep. Heel gastvrij en snelle service. Prijs wordt meteen besproken. Je weet meteen waar je aan toe bent en of je akkoord gaat. Topp! Nog nooit zo snel geholpen bij een garage.

Super geholpen

Voor mij al jaren een betrouwbare garage.

XXX

Zeer goede service, alles klopt van binnen komen tot aan het gaan! Verder zo!

Vakkundig, vriendelijk, eerlijk!!!

Ik kom graag bij Armen en Lucy. Mijn auto wordt er altijd vakkundig onderhouden. Ook als ik een andere auto nodig zal hebben, zal ik die zeker bij hen kopen. Je weet gewoon dat het goed is.

Snelle goede service

Last minute een afspraak weten te maken en dezelfde dag nog terecht. Snel voor zomerkamp nog geholpen. Super

• Prijs/Kwaliteit

Ik ben heel erg tevreden met de manier waarop mijn bus is hersteld.

efficiënte weksfeer, goede en duidelijke communicatie, vakmanschap

• Prijs/Kwaliteit

Prijs prestaties en klantvriendelijk..

De nieuwe eigenaar heeft deze garage kort geleden overgenomen en het verschil gemaakt in klant- gerichtheid en vriendelijkheid. Een nieuw software systeem geïnstalleerd om de klant, na het vaststellen van de klachten en oplossingen, te informeren over de kosten. Per kosten item kan je hier een accoord op geven of laten vervallen. Direct is zichtbaar het te betalen bedrag inclusief BTW. Achteraf geen dispuut over de factuur.

Super vriendelijke mensen

Bij binnenkomst wordt je gelijk gevraagd voor een kopje koffie. Daarna vriendelijk te woord gestaan Nooit geen klachten bij de garage. .

Klasse garage

Zeer klantgericht

Zeer klantgericht! Ze doen wat ze beloven en het is zeer inzichtelijk wat er gedaan is aan je auto!

• Prijs/Kwaliteit

Het is een zeer goede garage je wordt beleefd netjes en goed behandeld en eerlijk zijn ze met de voertuigen van de klanten en altijd als je binnenkomt dat je koffie of wat te eten aan wordt geboden hoe leuk is dat en altijd op een eerlijke manier wordt het gedaan en zeer goede betrouwbare garage echt een aanrader

• Prijs/Kwaliteit

Hele persoonlijke en professionele srvice

Ze kennen me bij naam, hebben fouten gevonden die mn vorige garage niet kon vinden dus ben heel erg tevreden. En naar mijn weten gewoon een prima prijs en anders prima naar de service die je krijgt

Behulpzaam

Ik zou deze garage aanbevelen aan mijn kennissen. Duidelijke omschrijving wat ze doen aan jou auto.

• Prijs/Kwaliteit

Goede snelle service aan te bevelen

Top, snelle service

Airco deed het niet, gebeld en kon de volgende dag gelijk gemaakt worden.

Geweldig geholpen

Erg blij dat hij tijd maakte om mij te helpen

Tevreden

Ik kreeg vervoersmiddel naar huis, koffie stond klaar, vriendelijk. Duidelijke uitleg over reparatie alleen beetje vreemd hoe je toestemt in reparatie. Het wordt een klant erbij, (hoop alleen) dat het voor de gebruikelijke dingen is! En hoe de service is als uiteindelijk de reparatie niet goed is uitgevoerd moeten we afwachten….maar de volste vertrouwen dat dat goed komt!

• Service N.v.t.

• Prijs/Kwaliteit

Super snelle service voor een eerlijk bedrag heel blij met jullie.

Belde ze op kon de zelfde dag terecht echte toppers

• Prijs/Kwaliteit

Met enorme vriendelijkheid en kundigheid geholpen.

Onze 1e ervaring bij deze garage, maar voor ons duidelijk dat we hier graag vaste klant worden. Nadat plots onze 'vaste garage' in Lelystad sloot moesten we opzoek naar een ander. Door familie werden we geattendeerd op 'de Marken'. We zijn zeer prettig geholpen, er werd actief meegedacht en werden snel geholpen ook. Gister gebeld, vandaag auto APK gekeurd en gerepareerd. Zeker een aanbeveling! Volgende week onze andere auto ingepland voor keuring.

Ambachtsmark 65

1355 EE Almere