Laden reviews...
33 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten ervaren vriendelijke, vakbekwame medewerkers en duidelijke communicatie. De reviews noemen heldere uitleg, redelijke prijzen en goede aftersales. De service wordt geprezen om betrouwbaarheid en snelheid bij reparaties.
Vriendelijk en vakkundig
3 February 2026
Rino
Vriendelijk behulpzaam tijd
1 February 2026
Astrid
Zaandam
Dubbele prijs van andere garage.
Beveelt niet aan
Serkan
Zaandam
Vaak kan reparatie snel worden afgehandeld ook zonder afspraak even tussendoor
M
Zaandam
onderhoudsbeurt waarbij een aantal zaken aan het licht kwamen. Eerst keurig telefonisch contact met duidelijke uitleg en toelichting.
JB
Zaandam
Garage is duidelijk wat er gedaan is. inschatting vooral bijna juist scheelt 47 euro
Hans
zaandam
‘s Ochtends vroeg belde ik, dat ik een probleem had met mijn auto. Ik mocht gelijk komen, ze constateerde dat er een veer was gebroken. Diezelfde dag werd het nog voor mij opgelost. Maar omdat ik naar het ziekenhuis moest, kreeg ik een leenauto mee! Ze dachten met mij mee, zo attent! De reparatie is vakkundig gemaakt. Ik kan niet anders zeggen dat ik heel blij ben met deze garage! Ze krijgen van mij een dikke 9!
Anja
20 October 2025
Dhr.danny jansen
16 October 2025
Dhr. Jamal
Zaandam
Na een eerste inspectie werd er contact met me opgenomen over enkele gebreken. Prima verhaal naast de auto en na overleg werden de gebreken verholpen. Goed gecommuniceerd, redelijke prijs en de zelfde dag klaar.
Ron
Zaandam
Ik ben een paar keer hier geweest en ze stellen niet teleur. Ook geven ze ook uitleg wat ze gaan doen
Rograce
Zaandam
Last time I went there to renew my APK. The guys who woks in the front desk are amazing. Specially, the tall guy 'Joey'. He went above and beyond to make an appointment and solve the problem. I like theirs after Sales service. They are very welcoming and you feel like you are in safe hands. Bit pricey but due to amazing service, highly recommend.
Midas
Koog aan de Zaan
Gemaakte afspraak na gekomen , vriendelijk personeel
Heleen
Behulpzaam
H.C
Zaandam
Voor reparatie en onderhouden zeker een aanrader
Danny
Koog aan de zaan
bij verassingen voortijdig op de hoogte gebracht en uitleg over de werkzaamheden,en prijs. arbeidsloon en onderdelenprijzen zijn conform dus goed
1 October 2025
Dhr. jan willemsen
ZAANDAM
Gewoon een fijne ervaring!
Sacha
Zaandam
Ik ben heel blij met de fix,deskundige monteurs maar helaas een beetje duur dacht Ik.
Terrence
Maarten
Zeer positief
Lex
Assendelft
Fijn en behulpzaam. Attent en meedenkend
Dhr. & Mevr. de Jonge
Zaandam
Een dashboardlichtje dat bleef branden. Afspraak gemaakt op zeer kort termijn. Auto gebracht en na twee uur werd er gebeld. We hebben gereden en kunnen niets vinden, we hebben iets gereset en het lampje is nu uit. Het kan terugkomen maar momenteel kunnen we niets verontrustend vinden. We hoefden een klein bedrag te betalen en konden de auto weer ophalen. Vriendelijke mensen, duidelijke afspraken. Wij komen terug.
Mevr. Gerrmann
Assendelft
Goede service, aardige mensen,kundig,en vertrouwd!
Dhr. & Mevr. Bos
Zaandam
Zoals boven zeer vriendelijke mensen en zeer bekwaam.
Ad
Assendelft
I absolutely love this place. Good service. Reasonable prices.
30 August 2025
Mvr.