gewoon wat ik verwachte

Prima geregeld.

Respectvol

Mijn vader kwam.toch nog vrij plots te overlijden. De aanvraag om jullie alles te laten regelen was wel al retour gestuurd maar nog niet in behandeling genomen. Toen ik belde met de vraag om alles versneld te regelen was jullie team er met advies en raad. Gelijk een mail met betaallink, en verdere informatie. De volgende dag kwam mijn vader al te overlijden, ik heb jullie wel een paar x gebeld en elke keer werdt dat zo vriendelijk en behulpzaam beantwoord. Nadat de arts mijn vader had "vrij" gegeven heb ik weer gebeld. En was het team er om hem mee te nemen. Ik had eigenlijk verwacht dat dat dus ook zo zou gebeuren maar tot mijn en mijn zus onze verbazing mochten wij (als wij dat wilden) helpen met de laatste zorg. Dus hebben mijn zus en ik onze vader samen op de brancard gelegd (met hulp van het team) en voor de laatste keer toegedekt. Wij mochten hem samen naar de auto rijden en eri leggen. Dat wij dat samen mochten doen was zo fijn en heeft ons meer samen gebracht. Toen 1 persoon ook voor de auto ging lopen de straat uit, was dat ook zo een moment van, oow het is echt geen "haastklus" ofzo. Alles ging zo respectvol. En toen was er rust, gewoon samen zijn en praten over hoe hij was, de herinneringen van vroeger stroomde over de tafel en er werdt ook gelachen. Er was geen druk van kist, kaarten, bloemen, wie moeten we uitnodigen, welke muziek, wie gaat iets zeggen. Er was complete rust en konden we ons richten op het samen zijn in ons verdriet. Na een aantal weken werdt de asbus terug naar ons gebracht, documenten erbij, netjes en respectvol. Voor onze moeder ligt hetzelfde plan vast bij jullie. Als het voor haar zover is dan weten we dat alles netjes geregeld gaat worden.. we zijn aan het bepraten om dit ook voor onszelf te gaan regelen. Nogmaals bedankt!

• In hoeverre gaf onze dienstverlening u rust en vertrouwen?

Helder in de informatie en de kosten

Vanaf het eerste contact volkomen duidelijk in het aanbod. Wat bieden ze en wat niet. Vanaf de eerste melding van het overlijden verzorgen ze alles, zodat de nabestaanden geen zorgen hoeven te hebben. Ik vind dat een prettig idee! Ze bezorgen de as bij mijn zoon thuis, zodat hij zelf kan kiezen wat hij verder wil. Hij had het er over om een borrel ter nagedachtenis te organiseren, maar dat kan op het tijdstip dat hij en mijn vrienden kunnen bepalen.

Geruststelling

Prettig, gerustellend, dat het geregeld is en in betrouwbare handen gelegd. Op deze manier de zwaarte van het afscheid wegnemen bij diegene die achterblijven.

• In hoeverre gaf onze dienstverlening u rust en vertrouwen?

U schreef ...u ervaring. Dat is een taalfoutje dus een letter vergeten. Het is uw ervaring. Succes ermee! Groet

• In hoeverre gaf onze dienstverlening u rust en vertrouwen?

Ik heb de inschrijving gedaan voor mn moeder, maar gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken.

De informatie kwam snel en is duidelijk.

• In hoeverre gaf onze dienstverlening u rust en vertrouwen?

Nog geen ervaring maar hoop dat als ik mijn ogen sluit alles goed geregeld wordt

Zie boven

Mijn ervaring is goed.

duidelijk en goed geregeld

Vind het jammer dat er geen livestream was Had er zelf niet opgerekend maar toen bleek dat overledene op zee zou worden uitgstrooid heb ik familie geinormeerd maar bleek er helemaal niets te zien te zijn Had het liever niet geweten Wat ik ook dacht dat overledene direkt na crematie uitgestrooid zou worden op niet bekend gemaakte pek.

• In hoeverre gaf onze dienstverlening u rust en vertrouwen?

Voldoet volledig aan de wens zoals ik mijn uitvaart heeft voorgesteld.

Bij mijn ervaring op TV van OPTO was dit precies zoals ik mijn uitvaart had voorgesteld. Het contact met OPTO was direct goed. Voorstellen en uitvoering waren precies zo als afgesproken. Ik ben tevreden.

prettig

heel eenvoudig

Alles is goed geregeld

Prettig telefonisch contact gehad en alle afspraken zijn nagekomen.

• In hoeverre gaf onze dienstverlening u rust en vertrouwen?

Goed kontakt en vlotte afhandeling.

Goed geregeld zo.

Ik heb geen man en kinderen en ik vind het een fijn gevoel dat mijn crematie geregeld is en betaald en mijn familie geen rompslomp heeft van organisatie. Zij kunnen op eigen wijze besluiten voor een samenzijn.

Gewoon goed

Tot nu toe is mijn ervaring met opto crematie goed. Ik ben nog niet overleden.

Vooralsnog prima

Gelukkig hebben we nog geen beroep hoeven te doen op de daadwerkelijke begeleiding van Opto Crematie. Mijn man en ik zijn in ieder geval heel tevreden over het rustige vooruitzicht van de geregelde stille uitvaart/crematie.

Prima, geen poespas

Hen een bloedhekel aan begrafenissen en crematies waarin hele leven van de overlevende blijkbaar via fotos de revue moet passeren

Niet zo betrokken , jammer

Bij het aanmelden wordt alles schriftelijk afgehandeld. Geen enkel contact, en tweemaal dezelfde email.

correcte info en duidelijkheid

denken dat we de juiste keuze hebben gemaakt omdat er nu rust is in de wetenschap dat er verder niemand de "kolen" uit het vuur hoeft te halen als het zover is...want het is geregeld.

Einde goed, al goed

In het begin liep de communicatie iets stroef. Maar uiteindelijk ben ik heel tevreden. Topper

• In hoeverre gaf onze dienstverlening u rust en vertrouwen?

Snel, correct, meedenkend kortom uitstekend

Werd goed nagedacht, zeer klantvriendelijke opstelling en perfecte nazorg/afhandeling!

• In hoeverre gaf onze dienstverlening u rust en vertrouwen?

Heldere informatie, goede follow-up up. Sluit aan bij eigen ideeën.

• In hoeverre gaf onze dienstverlening u rust en vertrouwen?

Ik ben prima geholpen door een zeer vriendelijke medewerkster van Opto en zeer tevreden! Het heeft mij rust in het hoofd gegeven!

• In hoeverre gaf onze dienstverlening u rust en vertrouwen?

Mijn ervaring is tot nu toe goed,ben pas 3maanden bij Opto . De aanvraag ging snel en vriendelijk en het contract is duidelijk.

• In hoeverre gaf onze dienstverlening u rust en vertrouwen?

Voldoet precies aan mijn wens

zie boven

Over Opto Crematie

Bij Opto Crematie geloven we dat afscheid nemen net zo persoonlijk en betekenisvol mag zijn als het leven zelf. In een wereld waarin vaste tradities vaak de norm zijn, kiezen wij bewust voor een andere benadering. Wij bieden Nederland een frisse kijk op afscheid nemen: helder, eenvoudig en zonder overbodige keuzes, met volledige focus op transparantie, vrijheid en betaalbaarheid.