Heldere informatie, goede follow-up up. Sluit aan bij eigen ideeën.
Ik ben prima geholpen door een zeer vriendelijke medewerkster van Opto en zeer tevreden! Het heeft mij rust in het hoofd gegeven!
Beste meneer Oort, Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld. Fijn om te lezen dat het u rust in het hoofd heeft gegeven. Dat is precies de bedoeling van het afscheidsplan: vooraf duidelijkheid creëren, zodat er later geen onzekerheid ontstaat. Goed om te horen dat u het contact met ons als prettig en duidelijk heeft ervaren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
Mijn ervaring is tot nu toe goed,ben pas 3maanden bij Opto . De aanvraag ging snel en vriendelijk en het contract is duidelijk.
Beste Huib, Dank u wel voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Fijn dat de aanvraag snel is verlopen en dat het contract voor u duidelijk is. Dat vinden wij belangrijk: geen ingewikkelde voorwaarden, maar heldere afspraken. Mocht u de komende jaren nog vragen hebben of ergens over twijfelen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We denken graag met u mee. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
zie boven
Vriendelijk accuraat
Beste Betty, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw aanbeveling. Fijn om te lezen dat u het contact als vriendelijk en accuraat heeft ervaren. Dat is precies waar wij ons elke dag voor inzetten. Dank voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
Zie boven
Beste mevrouw Koopman-Baars, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw aanbeveling. Fijn om te lezen dat u het contact met ons als prettig en goed heeft ervaren. Daar doen wij het voor: duidelijke afspraken en een rustige afhandeling. Dank voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
Aangezien de wetenschap wachtlijsten hanteert voor lichaam donaties, zocht ik naar een andere betaalbare oplossing. Dat is nu geregeld. Ik vind het prima zo. T.z.t mogen nabestaanden bekijken of ze geld uit willen geven voor een feestje of ergens een andere invulling aan willen geven, of toch liever iets anders willen doen met m’n erfenis :-) Ik heb zelf opgezocht hoe het zit als Opto crematie niet meer bestaat als ik doodga, verder geloof ik het wel.
Beste Marianne, Dank u wel voor uw uitgebreide en open review. Goed om te lezen dat u in onze informatie een duidelijke en betaalbare oplossing heeft gevonden. Dat is precies waar het afscheidsplan voor bedoeld is: vooraf iets goed regelen, zodat het later geen vraagstuk meer is. Fijn ook dat u zich heeft verdiept in de constructie voor het geval Opto Crematie in de toekomst niet meer zou bestaan. Transparantie daarover vinden wij belangrijk. Dank voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
geeft rust
Beste Martina, Hartelijk dank voor uw mooie 10 en uw aanbeveling. Goed om te lezen dat het u rust geeft en dat u het als goed heeft ervaren. Dat is precies waar het afscheidsplan voor bedoeld is: duidelijkheid vooraf. Dank voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
Ze zijn wel goedkoop en je kan makkelijk in etappes betalen
Beste mevrouw Tiessen, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw aanbeveling. Fijn om te lezen dat u het als goed heeft ervaren en dat het u rust geeft. Dat is precies de bedoeling van het afscheidsplan. Dank voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
Zeer goed contact gehad met Sabine
Beste familie Van Rouwendaal, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw aanbeveling. Fijn om te lezen dat u het contact als vertrouwd heeft ervaren en dat u zeer goed contact heeft gehad met Sabine. Dat waarderen wij zeer. Dank ook voor uw opmerking over overledenen in Spanje en vervoer per vliegtuig. Dat is inderdaad een situatie die om extra aandacht en uitzoekwerk vraagt. Mocht dit voor u concreet worden, dan denken wij graag met u mee over de mogelijkheden en voorwaarden. Nogmaals dank voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
Kwam via media in contact. Voor mij de oplossing bij weinig familie en geen organisatie voor hen.
Beste Willem, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw aanbeveling. Goed om te lezen dat u via de media bij ons bent gekomen en dat u in het afscheidsplan een passende oplossing heeft gevonden. Juist wanneer er weinig familie is of geen organisatie gewenst is, kan vooraf duidelijkheid veel rust geven. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
Het duurde wat lang voordat ik mijn polis had. Dat kwam doordat de ouders (?) een ongeluk hadden gehad. Legitieme reden. Verder netjes behandeld.
Beste meneer Hemelaar, Hartelijk dank voor uw review en uw aanbeveling. Fijn om te lezen dat u zich netjes behandeld voelde. Dat vinden wij belangrijk. Dank ook voor uw begrip rondom de vertraging bij het ontvangen van uw polis. We streven ernaar alles zo snel mogelijk af te handelen en waarderen het dat u dit zo heeft opgepakt. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
Vlot
Beste Henk, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw aanbeveling. Fijn om te lezen dat u het als goed en vlot heeft ervaren. Duidelijkheid en snelheid vinden wij belangrijk bij het regelen van het afscheidsplan. Dank voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
We hebben met alle 4 de kinderen uitgebreid doorgesproken wat Optocht bood voor het afscheid van onze moeder die 98 jaar is en verder geen contacten meer heeft, en vonden dit een goede manier om haar laatste reis te maken. Het zal niet haar laatste reis zijn want haar urn gaan we op een later tijdstip bijzetten met een afscheidsbijeenkomst. Maar voor nu hebben we rust dat alles geregeld is tot dit punt.
Beste Thea, Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en uw aanbeveling. Mooi om te lezen dat u dit samen met de familie zorgvuldig heeft besproken en dat het rust geeft dat alles tot dit punt geregeld is. Dat is precies de bedoeling van het afscheidsplan: vooraf duidelijkheid creëren. Wij zorgen ervoor dat iedere crematie zorgvuldig en met respect wordt uitgevoerd. Dank voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
voor onze tante geregeld snel en vakkundig
Beste Gosewina, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw aanbeveling. Fijn om te lezen dat alles netjes, snel en vakkundig is geregeld voor uw tante en dat dit u geen zorgen heeft gegeven. Dat is precies waar wij ons voor inzetten. Dank voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
Professionele benadering, gaven op elke vraag antwoord. Niets was deze mensen te veel, kortom prima om mee te werken.
Beste meneer Zeepvat, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw aanbeveling. Fijn om te lezen dat u het contact als professioneel heeft ervaren en dat al uw vragen duidelijk zijn beantwoord. Dat waarderen wij zeer. U noemt de zorg van uw kinderen over de 24-uurs termijn wanneer iemand wordt gevonden na overlijden. In dat soort situaties volgen wij altijd de wettelijke procedures en stemmen wij dit zorgvuldig af met de betrokken instanties. Wanneer er bijvoorbeeld eerst een schouw of onderzoek nodig is, gaat dat uiteraard voor. Wij zorgen ervoor dat alles binnen de geldende regels correct wordt afgehandeld. Dank dat u dit punt benoemt. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
Ik was meteen geïnteresseerd toen ik van de mogelijkheid van een stille crematie hoorde! Ik had net de uitvaart van mijn beste vriendin meegemaakt en ik had mezeer geërgerd aan de leegheid van de ceremonie! Haar dochter moest een fors bedrag bij betalen, omdat ze wat een dingen wilde aanpassen. Ik vind dit de perfecte oplossing!
Beste Bart, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review. Goed om te lezen dat u zich direct herkende in de mogelijkheid van een stille crematie en dat u in ons afscheidsplan een passende oplossing heeft gevonden. Duidelijkheid vooraf en geen onverwachte kosten achteraf zijn voor veel mensen belangrijke redenen om hiervoor te kiezen. Fijn dat u onze service en voorlichting als goed heeft ervaren. Dank voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
makkelijk en heel netjes
Beste Cees, Hartelijk dank voor uw mooie 10 en uw aanbeveling. Fijn om te lezen dat het precies was wat u ervan verwachtte en dat u het als makkelijk en netjes heeft ervaren. Dat is waar wij voor staan: duidelijke afspraken en een zorgvuldige uitvoering. Dank voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
Tussen indienen aanvraag en ontvangen van het contract geen onduidelijkheden en snelle afwikkeling
Beste meneer Gulickx, Dank u wel voor uw review en uw aanbeveling. Goed om te lezen dat de aanvraag en het ontvangen van het contract vlot en zonder onduidelijkheden zijn verlopen. Duidelijkheid en een snelle afhandeling vinden wij belangrijk. Mocht u op een later moment toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
Alleen in het begin hadden we kleine probleempjes met de communicatie, zodat ik dacht U wilt mij niet als klant. Het kwam uiteindelijk goed.
Beste meneer Poppel, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw open review. Fijn om te lezen dat het uiteindelijk goed is gekomen en dat u tevreden bent. Tegelijk vinden wij het jammer om te horen dat er in het begin kleine communicatieproblemen waren waardoor u twijfelde. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Dank dat u dit benoemt. En wat uw laatste opmerking betreft: ook wij hopen dat onze dienstverlening nog lang niet nodig zal zijn. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
Voor ons speelde dat regie in eigen handen houden en een afscheid plannen op een moment dat dit de familie het best schikt, zonder afhankelijk te zijn van de beschikbaarheid van het crematorium en dan de hoofdprijs betalen voor consumpties in een beperkt beschikbare tijd, stond ons tegen. Het ontbreken van een kist vinden wij minder relevant. Als overledene merk je er toch niks van en rituelen kunnen ook uitgevoerd worden met of rond een foto.
Beste Martin, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw uitgebreide toelichting. Goed om te lezen dat voor u vooral de regie en de vrijheid in het plannen van een afscheid belangrijk waren. Voor veel mensen geeft het rust om vooraf duidelijke keuzes te maken, zonder afhankelijk te zijn van beschikbaarheid of aanvullende kosten. Dank ook voor uw open blik op de invulling van rituelen. Iedereen geeft daar op zijn eigen manier betekenis aan. Dank voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
Overzichtelijk, betrouwbaar.gerusstelling
Beste mevrouw Schroeder, Dank u wel voor uw review en uw aanbeveling. Fijn om te lezen dat u onze informatie als duidelijk en overzichtelijk heeft ervaren en dat dit u een gevoel van betrouwbaarheid en geruststelling gaf. Dat vinden wij belangrijk bij het regelen van een afscheidsplan. Dank voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
Al mijn vragen zijn beantwoord.
Beste meneer Broers, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw aanbeveling. Fijn om te lezen dat u een goede uitleg heeft gekregen en dat al uw vragen zijn beantwoord. Duidelijkheid vinden wij belangrijk bij het maken van deze keuze. Dank voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
Mijn aanmelding en volledige betaling is netjes verwerkt en ik kreeg snel de benodigde papieren toegezonden. Ze liggen in de kluis en ik hoop dat ze voorlopig nog niet nodig zijn. Het is een prettig gevoel dat mijn crematie geregeld is in de toekomst en betaald is.
Beste Josephine, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw aanbeveling. Fijn om te lezen dat uw aanmelding en betaling netjes zijn verwerkt en dat u de documenten snel heeft ontvangen. Dat alles goed geregeld en vastgelegd is, geeft veel mensen een prettig gevoel voor de toekomst. Wij hopen uiteraard ook dat het nog lang niet nodig zal zijn. Dank voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
Ben sinds een paar maanden bij opto crematie en ben zeer tevreden prima zo
Beste mevrouw Kleine, Hartelijk dank voor uw mooie 10 en uw aanbeveling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent en dat u de brochure als heel duidelijk heeft ervaren. Heldere informatie vinden wij belangrijk, zodat iedereen goed weet waar hij of zij aan toe is. Dank voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Opto Crematie
Bij Opto Crematie geloven we dat afscheid nemen net zo uniek en betekenisvol moet zijn als het leven dat we vieren. In een wereld waar tradities vaak de weg wijzen, kiezen wij voor een nieuwe koers. Wij bieden Nederland een frisse blik op uitvaarten; een die eenvoud, transparantie, vrijheid en betaalbaarheid vooropstelt.