Mooie Rozen

Zeer tevreden ermee en mijn date was er ook super blij mee :)

De kwaliteit

De kwaliteit, snelheid en de persoonlijke toets die je eraan kan geven maken van dit een origineel cadeau.

De rozen waren prachtig!!!!!

De rozen waren prachtig!!!!!

Snel en goede service!

Snel en goede service!De bloemen zijn super mooi en worden ook in een mooie verpakking geleverd. Ik had aangegeven dat ik ze de volgende dag nodig had en daar werd ook rekening meegehouden, want de volgende dag had ik ze in huis. Top service!

Zeer leuke present leuk om te geven en...

Zeer leuke present leuk om te geven en te krijgen.

mooi product

mooi product. geleverd op dag die aangegeven was. perfect

Uistekend

Uistekend service op tijd en prachtig product

Hey heb probleempje met de frozen rozen...

Hey heb probleempje met de frozen rozen dat ik besteld had voor mijn vriendin :( ze sterven nu al af...

Omdat de rozen droog waren toen ze...

Omdat de rozen droog waren toen ze aankwamen, zonde van de 100 euro..!

De mooiste roosjes ever

De mooiste roosjes ever

Goede service en mooie producten

Goede service en mooie producten. Miste alleen een bestel bevestiging zodat ik wist dat het goed was doorgekomen.

Mijn vriendin is er super tevreden mee

Mijn vriendin is er super tevreden mee

Uniek moederdag cadeau

Een tijdje geleden een longlife floxerbox besteld voor moederdag. Ik had haar niet op een mooiere manier kunnen verassen! De service van dit bedrijf is uitsteken en het personaliseren van de box is ook zeker een toegevoegde waarde.

Grindzuigerstraat 49

1333 MS Almere