Zeer goede ervaringen bij Jos Bongers

Transparant overleg en snelle service

• Prijs/Kwaliteit

Top, goede ontvangst en heel vriendelijk , koffie vers gezet en hebben alle tijd voor je

Goede service , auto was geheel schoon nieuwe apk , zelfs nog een kleine beurt gehad loopt geweldig rustig zeer tevreden met mijn Citroen C4 Grand Picasso mijn volgende auto zou zo maar weer bij Autobedrijf Jos Bongers vandaan kunnen komen .

zoals altijd voortreffelijke service

zoals altijd serve fatastisch Camper kon nog paar dagen blijven staan omdat we hem niet meteen op kondenhalen

Fijne mensen

Goede en gezellig mensen. Nemen tijd voor een praatje en de koffie staat klaar. In mijn geval denken ze goed mee

• Prijs/Kwaliteit

Fijne mensen met een goed advies

Deze keer was het drukker dan gepland, zodat mijn auto wat later klaar was dan van te voren was afgesproken. Maar zoals altijd: hele goede service!

• Prijs/Kwaliteit

Ik word altijd snel en goed geholpen.

Ook met een auto op "leeftijd" ben ik hier op het goede adres. Service is uitstekend en ik krijg goede uitleg.

Betrouwbaar, deskundig, servicegericht

Ik kan altijd terecht bij problemen. Deze worden meteen opgelost. Altijd overleg bij onverwachte onkostentijdens een kleine of grote beurt. Doen wat nodig is, echter geen overbodige zaken. Altijd vriendelijk, eerlijk en service gericht.

Heel goed

Heel Goede service