Warm en vakkundig

Eelco heeft ervoor gezorgd dat wij onze moeder een mooi afscheid hebben kunnen geven. Hij is professioneel, betrokken en luisterde goed naar wat wij wel en vooral niet wilde. Geen moeite was hem teveel. Zijn woordje bij het verlaten van het verzorgingshuis van onze moeder was zo mooi en persoonlijk. Wij kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking met Eelco.

Rust ,warmte en professionaliteit

Oprechte betrokkenheid ,zorg en oog voor elk detail maakte het afscheid onvergetelijk mooi en waardig.Dit maakt het verschil en dat zullen we nooit vergeten . Dankjewel Eelco ,

• In hoeverre heeft u zich ontzorgt gevoeld vanaf ons eerste contact?

Aanwezig en betrokken op de juiste momenten

Als je wordt geconfronteerd met een plotseling overlijden waar je totaal niet op bent voorbereid is het heel fijn als dezelfde avond Eelco er al is. Hij is oprecht betrokken, biedt een luisterend oor, stelt de juiste vragen, straalt rust uit, denkt mee en geeft passende tips en adviezen. Hij heeft echt tijd voor je en reageert snel op vragen. Door zijn netwerk legt hij snel contact met alle partijen die van belang zijn om de uitvaart te kunnen regelen. Wij kijken terug op een hele mooie uitvaart mede door de rol als Uitvaartontzorger van Eelco!

Professionele empathische uitvaartontzorger

Eelco ontzorgt je volledig tijdens het verdrietige proces van het regelen van een uitvaart. Hij is betrokken op een professionele manier. Eelco begrijpt wat je bedoelt en komt met goede ideeën op het juiste moment en op de juiste manier. Dankzij de prettige begeleiding van Eelco hebben wij een prachtig afscheid voor onze vader kunnen regelen. Precies volgens de wensen van onze vader. Wensen die onze vader zelf al veel eerder in het proces met Eelco heeft besproken. Eelco heeft op een respectvolle manier ook de wensen van onze moeder meegenomen in de vormgeving van het afscheid. Dankzij Eelco kijken wij met een warm gevoel terug op het afscheid van onze vader.

• In hoeverre heeft u zich ontzorgt gevoeld vanaf ons eerste contact?

Op Eelco’s kaartje staat “Uitvaartontzorger” en dat deed hij geweldig.

Eelco reageerde prompt op ons uitreiken op Kerstavond. Hij stelde zich 24/7 beschikbaar in een moeilijke periode voor ons en was dat inderdaad ook. Zijn houding en interactie is uitermate professioneel, maar met veel sympathie en begrip. Rustgevend. Ont zorgend

• In hoeverre heeft u zich ontzorgt gevoeld vanaf ons eerste contact?

Professioneel, denken in mogelijkheden!

Voor de tweede keer in korte tijd een beroep gedaan op Eelco. Prettige gesprekspartner die weet waar hij het over heeft. Korte lijntjes. Hele fijne samenwerking. Het afscheid vorm kunnen geven zoals we het voor ogen hadden.

Kundig, warm, respectvol, ontzorgend

Eelco is respectvol, warm en invoelend. Weet op de juiste momenten te luisteren en te zwijgen maar daarentegen ook precies op de juiste momenten met aanvullend advies of ideeën te komen en te sturen daar waar nodig. Leert je in korte tijd kennen om vervolgens o.a op basis daarvan naast je te staan en te weten waar de wensen en behoeften liggen.

Uitstekend!

Omdat ik zelf jarenlang werkzaam ben geweest in de branche, kende ik veel mensen en bedrijven die ons konden begeleiden bij de uitvaart van mijn partner. Ik hoefde niet lang na te denken om meteen Eelco te bellen. Hij heeft ons prima zorgen uit handen genomen (ontzorgt) en sloot moeiteloos aan bij onze speciale wensen en verzoeken. Kortom: een prima keuze en begeleiding met betrokkenheid en warmte. Dankjewel Eelco!!!

Persoonlijke ontzorging

Ben zeer positief over de dienstverlening van Eelco. Persoonlijk, inlevend en ontzorgend, de ondersteuning die Eelco biedt zowel emotioneel als praktisch is bewonderenswaardig.

• In hoeverre heeft u zich ontzorgt gevoeld vanaf ons eerste contact?

Hij staat voor het geen wat hij zegt en doet voor 100/ in en bizonder fijn om met hem te werken noch maals dank

Uitstekend verzorgt

Geen aanvullende opmerkingen, geheel volgens wens gegaan.

• In hoeverre heeft u zich ontzorgt gevoeld vanaf ons eerste contact?

Zo moet een afscheid voelen.

Toen onze vader 13 jaar geleden stierf kregen we via de Dela Eelco, we kwamen in een warm bad. Toen mijn zwager in 2020 kwam te overlijden werden we wederom door Eelco begeleidt in het afscheid en met corona in het land was dat een uitdaging, maar ook toen hadden we een heel fijn gevoel. Nu was het onze moeder die we los moesten laten en moeder had het nooit over de dood, het enige wat we wisten is dat ze Eelco wilde als ontzorger. dat kon, na groot genoegen van ons als familie, gelukkig geregeld worden. het was van het begin tot het eind wederom erg fijn, de rust, de expertise en duidelijkheid en het daadwerkelijk ontzorgen van ons als familie is een zegen. een afscheid met een lach en een traan samen met Eelco in een ontspannen sfeer. we hopen dat we de service voorlopig niet nodig hebben, en dat we het kopje koffie drinken in het dorp, maar mocht het nodig hoop ik dat we de diensten en ontzorging via Eelco kunnen inzetten. Wij geven hem een dikke 10.

• In hoeverre heeft u zich ontzorgt gevoeld vanaf ons eerste contact?

Fijne begeleiding en volledig ontzorgd worden

Na het overlijden van mijn vader stond Eelco meteen klaar voor ons. Het voelde meteen warm en vertrouwd. Met alleen ons gezin hebben wij afscheid genomen van mijn vader en op dat moment heeft Eelco ons ook goed en fijn bijgestaan. Een mooie bijkomstigheid voor ons was, dat hij ook uit B-E komt.

• In hoeverre heeft u zich ontzorgt gevoeld vanaf ons eerste contact?

De begeleiding van Eelco was respectvol, warm en professioneel.

Tijdens het ziekbed van mijn moeder heeft zij haar wensen met Eelco besproken. Hij deed dit op een prettige respectvolle wijze. Tijdens het gehele begeleidingsproces heeft Eelco ‘ bewaakt’ of de wensen van mijn moeder tot uiting zouden komen. Eelco heeft iedereen in zijn waarde gelaten, geluisterd op gepaste professionele wijze empatisch. Hij liet daadkracht zien en had een rustige uitstraling. Eelco dacht met ons mee… en hij heeft vooral zijn naam eer aan gedaan ONTZORGER! Ik kan Eelco van harte aanbevelen.

Zeer positief

Plots staat het leven stil bij het plotseling overlijden van je dierbare. Fijn is het dan dat je aan Eelco een uitvaartontzorger hebt die van het begin tot het einde zoveel uit handen neemt, met je meedenkt en helpt bij het regelen van alles wat er bij een overlijden komt kijken. Mede daatdoor hebben wij het afscheid en crematie kunnen organiseren zoals wij die wilde. Niets was onmogelijk en wij kijken er dan ook met een goed gevoel op terug. Mels, Wendy, Geert en Alex

Prima!

Wij hebben de periode van overlijden van onze (schoon)moeder, vrouw en oma samen met Eelco doorlopen. Eelco heeft ons bij elke stap bijgestaan en advies gegeven om een mooi afscheid te realiseren, binnen een kort tijdsbestek. Het is fijn als je in zo'n verdrietige periode 'ontzorgd' wordt!! Ook heeft hij oog voor de 'nazorg', waarbij een herdenkingsbijeenkomst wordt georganiseerd in informele sfeer, om zo na te praten en te genieten van muziek.

Perfect geregeld

Perfect geregeld .

Alles is perfect geregeld

Eelco heeft 6 jaar geleden de uitvaart van onze vader verzorgd en wij waren daar zeer tevreden over. Er was daarom geen enkele twijfel om de uitvaart van onze moeder door Eelco te laten verzorgen. Hij is zeer betrokken denkt mee en ontzorgd, zodat we alle tijd hadden om met liefde en aandacht het afscheid van onze moeder voor te bereiden. Hij luistert naar de wensen en bijna alles is mogelijk. Samen met zijn team hebben we er een mooie en respectvolle uitvaart van gemaakt. De rust en professionaliteit van Eelco maakte dat alles tot in de puntjes verzorgd was zoals wij het wensten. Na de uitvaart is er nog ondersteuning en persoonlijke aandacht voor de nabestaanden door Eelco. Zijn communicatie is duidelijk en eerlijk zodat er achteraf geen onaangename verrassingen zijn. Theo, Petra en Lizette

• In hoeverre heeft u zich ontzorgt gevoeld vanaf ons eerste contact?

persoonlijk, bergipvol, tijd, rust, ontspannen en ontzorger

De woorden zoals hierboven omschreven zijn de woorden die in mij opkomen en opkwamen tijdens het regelen van het plotselinge afscheid van mijn moeder. Eelco is een prettige warme en ontspannen man die je het gevoel geeft je volledig te ontzorgen bij alles wat er (plots) op je afkomt. En dat ook waar maakt. Ik heb zijn begeleiding als erg prettig ervaren. Een luchtige benadering waar het kon en ook erg welkom was en een serieuze respectvolle benadering waar het hoorde. Ik zou Eelco zeker aanraden als uitvaartbegeleider. Zijn bedrijfsnaam "UitvaartONTZORGER" is een juiste.

• In hoeverre heeft u zich ontzorgt gevoeld vanaf ons eerste contact?

Ontzorgent en ondersteunend in woorden en hulp.

Aan alles wordt gedacht. En steeds aan het ontzorgen. Geduldig en begrijpend bij wisselingen. Geen woorden om de goede zorg te omschrijven. De aandacht en begripvolle momenten. Onze dank is groot dat je er meteen was om ons op de vangen. Volle aandacht aan onze vader. Heel erg veel dank....

Zeer professioneel

Ik heb Eelco als een zeer prettige en behulpzame uitvaartverzorger meegemaakt.

• In hoeverre heeft u zich ontzorgt gevoeld vanaf ons eerste contact?

Eelco is een woord geweldig

Helaas ben ik in 9 maanden tijd mijn lieve ouders verloren. Eelco bedankt voor alles ook de nazorg . Ik kan Eelco echt aan iedereen aanraden.

• In hoeverre heeft u zich ontzorgt gevoeld vanaf ons eerste contact?

Liefdevol, betrokken, daadkrachtig en een persoonlijke benadering

Dankjewel voor de mooie uitvaart! Wij willen graag onze oprechte dank uitspreken aan Eelco voor de mooie en respectvolle wijze waarop hij de uitvaart van ons pap heeft verzorgd. In de week waarin afscheid nemen centraal stond, heb jij ons met warmte, rust en betrokkenheid begeleid. Je was er op de momenten dat het nodig was, dacht mee over de details, en nam veel praktische zorgen uit handen. Dankzij jouw inzet èn expertise konden wij ons richten op het afscheid van ons pap en het samenzijn met dierbaren. Je persoonlijke benadering en betrokkenheid hebben wij als zeer prettig ervaren. Namens de hele familie: dank je wel.

Inderdaad een ontzorger!!

Via, via kwamen we bij Eelco terecht. Onze vader overleed in een zorgcentrum en we hadden een aantal wensen. We hadden zelf enkele mogelijkheden en keuzes in de uitvaart, waarbij Eelco ons hielp en ons adviseerde. Een ontzorger, kundig, betrokken en ervaren man. Het was fijn samen werken en ook na de uitvaart laag toegankelijk om contact op te nemen voor advies. Daarnaast ervaren wij veel hulp van zijn website om stap voor stap alles ook nu naar een maand af te ronden. Dus zeker een aanrader al hopen we dat niemand hem nodig heeft, maar ja, het leven eindigt voor iedereen wanneer het tijd is.

• In hoeverre heeft u zich ontzorgt gevoeld vanaf ons eerste contact?

Eelco ontzorgde en creëerde rust in een voor ons moeilijke periode.

Na het overlijden van mijn man en onze vader was Eelco onze rots in de branding. De rust die hij uitstraalde en de tijd en ruimte die hij ons gaf, heeft ons in de periode tot het afscheid veel goed gedaan. Zijn vakkundigheid gaf ons vertrouwen in een goed en waardig afscheid.

Dom S Dubuissonstraat 41

5056 HM Berkel-Enschot