Vriendelijk baliepersoneel maar negatief over de gemaakte afspraak.

Eerst het positieve er werd proactief meegedacht i.v.m. APK. Auto voor beurt naar de garage gebracht maar APK was nog niet aan de orde. Door baliepersoneel erop gewezen dat dit naar voren gehaald kon worden en is tijdens de beurt afgehandeld. Negatief : Ik had online om 10:00 uur een afspraak gemaakt maar hoorde dat ik pas na een tweetal auto om 10:30 aan de beurt was. Er werd mij verteld dat om 10:00 helemaal geen afspraken gemaakt kunnen worden. Dit alles was gebaseerd waarschijnlijk op een aanname dat ik de auto achter zou laten maar ik heb online aangegeven dat ik zou wachten. Mijn vraag is dan ook waarom er online een afspraak gemaakt kan worden.

Ontzettend fijn geholpen bij Wensink

Wij hebben een occasion bij Wensink gekocht. Ontzettend vriendelijk geholpen door Tjeerd. Hij nam ruim de tijd voor ons en dacht erg met ons mee.

Vriendelijke ontvangst maar duurt erg lang en duur

Een afspraak gemaakt voor een B-beurt voor mijn Mercedes om 10:15. Maar de auto was pas rond 1 uur klaar. Naar mijn mening wel erg lang voor een simpele beurt voor een elektrische auto. Daarnaast was ik onaangenaam verrast door de wel erg hoge rekening.

Vlotte service, prima deal

Pro active houding en no nonsens dialoog. Vlotte afhandeling

snel, duidelijk en service

binnen afgesproken tijd service aan de auto gedaan

Geweldige aflevering en goede uitleg.

De aflevering van de nieuwe Ford Puma was goed geregeld. Ik heb een duidelijke en goede uitleg/instructie gehad over hoe alles werkte. Ben met een tevreden gevoel weggereden.

Snel en deskundig geholpen na een storingsmelding.

Altijd vriendelijke proffesionele behandeling

Afspraak was kostbaar. Kosten hoger dan ingeschat. Correcte vriendelijke behandeling verder. Leenfiets (ebike) had bijna lege accu. Dat is terug naar Nijmegen op en neer niet fijn.

Goedemorgen service, foute rekening

Voor een gratis service werd � 32 in rekening gebracht

Goed dat er een leenfiets eas

Een prima ervaring met de medewerker die mij heeft geholpen. Hij zoekt naar oplossingen en daarbij w

Een prima ervaring met uw bedrijf. Goed geholpen door de medewerker. Vakkundig en als hij het niet wist informeert hij bij iemand anders.

Duidelijke en snelle communicatie

Verkoper Tjeerd in Leeuwarden reageerde snel, duidelijk en lachen erbij :-) Goed gedaan!

Betrouwbaar en veilig.

De auto wordt altijd netjes schoon afgeleverd. Indien er een twijfelgeval is in de zin van veiligheid dan wordt dit meteen opgelost, dit geeft een zeer veilig gevoel!

moet veel beter in zwolle bij telefoon centrale . dit kost veel klanten

wensink assen is een goed bedrijf met kundige mensen . het is bij wensink wel waardeloos dat je ze nooit kan bereiken in zwolle . 20 min aan telefoon meerdere keren . het is helemaal niks ! en dat voor een afspraak voor onderhoud . alleen daar voor zal ik al naar een ander gaan voor onderhoud .

Snel en goed geholpen

Reparatie zou een dag duren. De middag ervoor de auto gebracht en de volgende ochtend om 10 uur was hij al klaar

Auto is keurig afgeleverd en rijdt fantastisch

Er was weinig onderhandelingsruimte ondanks dat ik geen auto in te ruilen had. Ook extra's zoals nieuwe banden zou maar 100 euro schelen op de aanschaf. De auto ziet er prachtig uit, maar de terugroepactie blijft erin staan

prima geholpen

Alles is naar tevredenheid verlopen zoals gewend.

Geheel volgens verwachting servicebeurt uitgevoerd

Geen specifieke problemen of onvolkomenheden tegengekomen. Wel onduidelijk welke kosten onder de beurt worden gerekend en welke extra berekend worden.

Goede service en reparaties

Vakkundig advies

Vertrouwde handen aan mijn bedrijfsauto

Snel en efficient.

Als verwacht alles is op de beste manier verlopen.

Vriendelijk, competent, maar communicatie kan beter

Wij zijn tevreden met onze garage. Communicatie blijft echter een aandachtspunt. Als je niet in de buurt van de garage woont dan moet je het brengen en halen regelen. Uiteindelijk heb ik drie keer gebeld en Wensink een keer voor een apk keuring. Dat kan efficienter.

Prima afhandeling

Keurig volgens afspraak

Ik had gevraagd of er gekeken kon worden naar de conditie van de accu. Vorig jaar tijdens een wat langere koude periode wilde mijn toen een jaar oude auto niet meer starten vanwege een lege accu en dat wil ik dit jaar voorkomen. Ik had graag op de factuur gezien of de accu nog in goede staat verkeert. Toen ik de sleutel na het onderhoud terug kreeg, had ik vergeten daarnaar te vragen. Als ik nu de auto start, dan schakel ik eerst meteen het start/stop systeem uit om mijn accu zo veel mogelijk te sparen met als gevolg een (veel) hoger verbruik.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle