Weer keurig alles afgehandles zoals gewoonlijk.

Geweldig hoe alles gegaan is.

Top garage!

Keurig zo als altijd!

goed geholpen en een prima service

Vriendelijke en behulpzaam

Zie hier boven

Tevreden

Minder tevreden zijn wij over de prijsopgave die gemaakt is omtrent wegklapbare trekhaak medio Mei. Dit alles zou rond de � 4.100,00 moeten kosten . Bij een andere erkende Mercedes specialist waren wij voor precies hetzelfde pakket inclusief installatie � 2.100,00 kwijt . Wij hebben dit tot 2 keer toe kenbaar gemaakt . Reactie dit is toch echt de prijs waar Wensink 14 uur erkend was dit bedrijf 6 uur nodig inclusief inlezen elektronica en uitleg . Dit alles heeft mij wel doen twijfelen of wij een andere dealer op moeten zoeken. Er is maar 1 reden dat wij dat tot nu toe niet hebben gedaan omdat wij service medewerker Ben uit Hoogeveen hoog in het vaandel hebben staan wij bevelen HEM van harte aan .ik hoor graag uw reactie

Dit is niet mijn auto.

Deze auto staat niet correct geregistreerd bij jullie in het systeem.

Gewoon altijd goed!

Vriendelijk, bekwaam, Attent. Je wordt gezien als klant en dat is belangrijk

Voor de 2e keer een nieuwe auto gekocht bij Wensink Lelystad..

Jeroen ervaar ik als een ervaren prettige verkoper die met je meedenkt en doet wat hij zegt.

Niet zo heel geweldig.

Via de website een afspraak gemaakt voor onderhoud incl. het vervangen van 2 banden. Dit was niet zo overgenomen op de werkbon. Omdat vervangend vervoer nogal een dingetje is wacht ik vaak totdat dit gereed is. In eerste instantie moest ik dus een nieuwe afspraak maken voor de banden, ik kon er namelijk nog wel even mee rijden. Om nu weer 2 maanden te wachten, want dat is de gemiddelde wachttijd, en de 120 Km dagelijkse reizen leek mij dit niet verstandig. Uiteindelijk kon ik de auto meenemen (na 3 uur onderhoud, dit is incl. lunchtijd van de monteurs) om later op de dag de banden te vervangen. Weer 1,5 uur wachten. Tip voor mijzelf, wellicht een lunchpakketje meenemen.

Prima uitgevoerde reparatie.

Na inspectie van van mijn Mercedes, met de klacht dat er aan de voorzijde krakende geluiden hoorbaar waren. Is door de Mercedes garage in Apeldoor, de reparatie na mijn volle tevredenheid uitstekend uitgevoerd. Auto rijd weer als nieuw.

Hoe raak ik mijn klanten kwijt.

Bijna 5 maanden heeft het geduurd eer een storing in mijn Ford Kuga was verholpen. Slechte communicatie, geen enkele compassie naar klant, belabberd niveau van monteurs. Verlengde Ford garantie: nog nooit van gehoord.

Zeer netjes

Een zeer nette en mooie showroom . De baliemedewerker,in mijn geval een mannelijke. Mag wat enthousiaster/vriendelijker overkomen. Vond hem een beetje kortaf.

Goed geholpen door de dame achter de balie

Werd weer opgebelt om terug te komen voor de spiegel die onder garantie zou worden vervangen.

super

fijn contact en super aardig personeel

Tevreden

Goed geregeld

Zwaar teleurgesteld

Tijdens onderhoudsbeurt is in ieder geval de airco niet bijgevuld. Maar er zijn meer verschillen van inzicht. Ik heb vanmorgen telefonisch contact gehad met een van uw collega's en aangegeven dat ik graag zou zien dat mijn klachten doorgestuurd worden naar de direktie. Er is me toegezegd dat ik gebeld zal worden door de manager en dat wacht ik nu af

Prefect

Prettige ervaring

Correct, snel en volgens afspraak

Een Ford dealer die ik kan aanbevelen

Goede service, correcte behandeling

Exact wat ik wou!

De auto, de prijs en het contact waren helemaal goed! De auto kwam ruim een maand eerder en bij het ophalen waren we alle 3 stil van bewondering. Wat een mooie Focus hadden we uitgekozen.

Niet zo geweldig

Service en presisie kan veel beter

is goed

allen de kosten voor reparatie vielen mij wel tegen

Prima.

Prima geregeld , doen wat er duidelijk afgesproken is vooraf , nog niet anders mergemaakt.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle