Komt betrouwbaar en professioneel over.

Welwillend, vakkundig. No nonsens.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Beetje teleurgesteld

Ik breng mijn auto al jaren naar de Mercedes garage, heb daar ook een contract. Elke keer worden er teveel kosten geprobeerd te maken, ruitenwissers en andere kleine dingen die in overleg ook niet worden gedaan. Elke keer is mijn auto niet, naar behoren , schoongemaakt of is er zelfs gerookt in de auto. Wanneer ik een auto koop is hij slik en span, waarom niet als ik hem na de apk of service beurten ophaal?

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Goede service ondanks tegenslag

Ik heb maar een dag kunnen genieten van mijn Mercedes deze staat vanaf 12 februari in de werkplaats waarschijnlijk iets met de turbo ondanks deze teleurstelling is er wel goede service verleend dus daar ben ik dan wel weer blij mee

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Snel geholpen en lekkere koffie.

Mijn koplamp deed het niet meer, snel gefixt. Tijdens het wachten even door de showroom gewandeld en wat verbaast mij het meest; veel grote auto’s van verschillende merken, maar geen enkele Ford.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Assen

Vriendelijke mensen aan de Service balie, mijn auto gebracht voor service en Apk, Kreeg direct een andere auto aangeboden .en aan het eind van dag weer opgehaald . Die stond daar keurig nagekeken en gewassen Een aanrader.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Vans Drachten

De terugroep actie is netjes opgelost

Tijdens de reparatie een kop koffie aangeboden gekregen. Ben netjes en vriendelijk te woord gestaan.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Vakkundig en correct

Service bij Ford was ziek en ik werk direct opgevangen en naar de balie van Kia gebracht. Samenwerking is top. Bij het ophalen van de auto de gehele factuur doorgenomen. Klapsleutel als service gerepareerd. Super

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Goed vakkundig bedrijf netjes geholpen

Netjes en vriendelijk geholpen, huur smart stond klaar om 8.00 uur ‘s morgens. Gebeld om ca 11.00 uurdat er extra punten gevonden waren wissers en batterij afstand bediening .opdracht hiervoor gegeven. Aandacht voor , doorgeven wat de A3 beurt kost incl extra werk, op de site staat ca 500 euro . En nu moest ik 1350 euro betalen, dat wist ik dus niet en toen de chef vertelde dat dit kontant betaald moest worden moest ik mijn limiet verhogen en dat duurt ca 5/6 uur dus kon niet betalen? De chef vertelde ik mag het eigenlijk niet doen maar betaal dan morgen wel zo snel mogelijk, eigenlijk mag ik de auto niet mee geven nu!! Dat maar beloofd en natuurlijk de volgende dag toen mijn limiet verhoogd was betaald. Dat had verkomen kunnen worden Welling. Bedankt nog chef voor het vertrouwen groetjes Jan Teunisse

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Ervaring goed, binnen tijd en begroting.

Bij eerder onderzoek werd gezegd "reparatieduur één uur" (zal wel bedoeld zijn per zijde, dus x 2)". Kan natuurlijk niet precies zien hoeveel tijd het uiteindelijk heeft gekost, maar auto was op afgesproken eindtijd klaar. en de (forse) rekening bleef nog net binnen de eerder getoonde raming. Ben tevreden over de ontvangst, vriendelijk en professioneel te woord gestaan, zowel bij afspraak maken, inleveren en ophalen auto. PS telefonische bereikbaarheid is meestal een ramp... kreeg telefoniste, doorschakelen lukte niet, toen naar Ford Assistance doorgeschakeld. Dat maar afgebroken want ik had geen wegenwacht of zo nodig, wilde alleen een afspraak maken...

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Service is prima

Service is prima alleen vind ik bepaalde reparaties veel te duur die elders een stuk minder kosten, te meer als het al een wat oudere auto betreft.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Was zeer goed te spreken en kreeg duidelijk uitleg over wat er met de auto aan de hand was.

Ook een leenauto was snel geregeld

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Zoals het hoort

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Zeer positief

Goede en fijne verkoper. Goede uitleg en een fijne auto. Bevalt goed.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Prettige ervaring

Er werd de tijd voor ons genomen en was ook later bereid om vragen te beantwoorden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Goed geholpen, alle wensen besproken en een mooie auto gekocht

Peter heeft ons prettig geholpen. Luisterde goed naar de wensen en zo snel een auto gevonden.. geen probleem om van Emmeloord naar Groningen te vervoeren.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

het duurde even, maar kwam goed

Het duurde even voordat de juiste spullen er waren, maar het resultaat was goed

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Service Assen

Jullie zijn toppers!

Geweldige service , zelfs ook zonder afspraak, geweldig!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Voelt niet meer goed na 2,5 jaar 100 duizend kilometer

Voelt niet meer goed na 2,5 jaar 100 duizend kilometer garantie is verlopen met 2 jaar 6 maanden laten is de automaatbak kapot volgens wensink arnhem geen coulance bijna 8000€ kost een nieuwe automaat bak bij wensink. Wordt niet mee gedacht voor oplossingen ik krijg alleen te horen u garantie is verlopen met 2 jaar.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Goed en netjes

Storing snel verholpen en auto schoon en netjes afgeleverd.

Prima geholpen bij Wensink

Weer prima geholpen bij Wensink. Leenauto stond klaar en alles was conform afspraak afgehandeld.

Goede communicatie

Wordt overlegd als er wat moet gebeuren en je bepaald zelf of je het doet geen onverwachte kosten

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Na een zeer slechte ervaring met Louwman Den Bosch . Ben ik hier serieus geholpen en vriendelijk en professioneel .

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Vans Deventer

Snel en goed geholpen

Probleem met een achterband. Na contact kon ik snel terecht. Vriendelijk ontvangen en binnen een uur weer weg. Ze hebben het bij Wensink in Groningen (Erik) prima Voor elkaar

Netjes en correct

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Vans Groningen

Goed geregeld

Vlot geregeld. Apk binnen een uur. Jammer dat de auto in de steekproef viel. Maar dat is niet aan Wensink. De steekproef toonde aan dat de auto terecht was goedgekeurd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Lippestraat 2