Perfecte service

Optimale service en vriendelijke medewerkers met aandacht voor de auto, verzorging en de klant

Alles was van mijn vraag en wens uitgevoerd Ik heb aangename contact met de medewerkers van Wensink Deventer

Prima bedrijf met schoonheidfoutjes

Auto gebracht voor winterwielen wissel (complete set) en een wintercheck. De wintercheck is gratis i.v.m. een onderhoudsabonnement. Na een uurtje werd mij verteld, dat het nog even duurde, want de wielenset was bij het verkeerde bedrijf afgeleverd. Daar werden ze opgehaald. Na ongeveer 1 uur en 20 minuten was de auto klaar. Ook was de wintercheck uitgevoerd, waarbij ook de vloeistoffen zijn gecontroleerd. Allemaal v'tjes. Twee dagen later, zonder de auto te hebben gebruikt zag ik, dat het reservoir voor de ruitenwisservloeistof bijna leeg was. Bij het serviceabonnement is ook inbegrepen dat dit 2x per jaar gratis aangevuld kan worden. Toch wel slordig. Positief was, dat de auto was gewassen. Verder alles prima.

Kundig en vriendelijk personeel

Positieve ervaring met de verkoper. Aflevering was niet volgens afgesproken tijdstip wegens een fout in de planning van de werkplaats. Is door de verkoper toegelicht en tijdig over geinformeerd.

Afspraken nagekomen

Tevreden met de auto tot nu toe. Punt van aandacht: * De UX/UI is simpelweg verouderd. * Te moeten betalen voor een (half jaar oude) simpele kaartupdate is imho niet meer van deze tijd en voelt ook niet bepaald 'modern'.

De pitstop wintercheck weer netjes afgewerkt

Duidelijke communicatie

Mijn auto kwam voor onderhoudsbeurt. Snel een afspraak kunnen maken, helder proces vooraf en gedurende dag duidelijke communicatie en overleg over wat wel en niet te vervangen.

Top, alles volgens afspraak en buitengewoon goed geholpen.

Nieuwe auto gekocht bij Bas Cremers. Buitengewoon professioneel geholpen, alles volgens afspraak afgehandeld. Goede uitleg toen ik de auto op kwam halen.

conform afspraak service uitgevoerd

Uitstekende service na onoplosbaarheid klacht

In november 2023 schafte ik in Leeuwarden een KIA EV6 GT-line aan van 2 jaar oud met 29.000 km op de teller. De auto kwam uit Duitsland maar was aan een grondige inspectie onderworpen. Na een week rijden popte er een melding op: "Check TPMS". Door de grote afstand tussen mijn woonadres en Leeuwarden werd ik verwezen naar KIA Lelystad. Aldaar werd er een onderdeel gewisseld en moest het probleem verholpen zijn. Alles behalve......... Al snel kreeg ik wederom de melding. Weer terug naar de garage. Geen resultaat. Ik moest de auto achterlaten om te testen en kreeg een vervangende auto mee. Uitstekende service en uiterst vriendelijke mensen, maar niet het gewenste resultaat. Na een half jaar bleek het probleem nog steeds niet opgelost en was er een flink aantal kilometers met de auto gereden. Een software-fout, zo bleek. Onbekend wanneer en een nieuwe versie uitgebracht zou worden. Ik wilde de auto omgeruild hebben en heb een gesprek gevoerd met de directeur van Leeuwarden en mijn mobiliteitsadviseur aldaar, Erik Movsesian. Afgesproken werd dat men op zoek zou gaan naar een vergelijkbare Nederlandse auto, zo mogelijk in dezelfde kleur en met hetzelfde aantal kilometers. Het heeft een aantal weken geduurd maar de contacten met Erik over de voortgang waren altijd respectvol en aangenaam. Samen met Erik heb ik gekozen voor een gelijkwaardige, vervangende auto, waaraan nog het e.e.a. gesleuteld moest worden om hem aan mijn wensen te laten voldoen. Ik ben dik tevreden over het resultaat en over de manier waarop het proces heeft plaatsgehad. Erik verdient, wat mij betreft, het predikaat "mobiliteitsadviseur van het jaar".

storing snel verholpen

bandenspanningsensoren opnieuw ingelezen.

prima geregeld op korte termijn afspraak

Vandaag gebeld 2 dagen later geregeld

Technisch goed service

Vlot geregeld, kopt technisch allemaal. Contact is onpersoonlijk. Je wordt niet echt gezien.

vriendelijke en correcte communicatie

De communicatie via mail, telefoon en aan de balie is prima. Er wordt ook meegedacht met de klant. De auto staat na de beurt weer keurig gewassen klaar. De factuur wordt bij afhalen nog even toegelicht. Tot over 30.000 km.

Matig, prima door monteur

Ik had snelle hulp bij pech nodig.De monteur die opgetrommeld werd was snel maar vooral klantvriendelijk en schatte de situatie invoelend in.deze verdient zeker 5 sterren, de rest blijf ik matig vinden.

Keurig geholpen

Deskundige geholpen, zowel aan de receptie als in de werkplaats

teleurstellend

Ook dit keer weer pijnlijk geconfronteerd met het gemis aan de vroegere klantvriendelijke Ford dealer Greve en Broekhuis. O wensink Aangenaam kan wat mij aangaat veranderd worden in O wensink ONaangenaam. Reden genoeg om Ford Nederland te benaderen.

Zeer warm ontvangst

Afspraak gemaakt online alles tot op detail op de hoogte gehouden, en een goed ontvangst bij de receptie balie, en weer netjes gebeld wanneer mijn auto klaar is.

Prima afspraken maken via de MB-App

Ik ben verhuisd en had via de MB-app een werkplaatsafspraak ingepland bij Wensink in Nijmegen. Dit werkte prima en alles is naar wens afgewikkeld. Prettige mensen die je opvangen aan de balie. Wel jammer dat er van de nieuwe modellen geen folders meer zijn; ik had graag een folder meegenomen van een bepaald model. Zal nu op het internet verdere informatie ophalen.

Altijd prima service

Goede service in het pand, telefonische bereikbaarheid zeer slecht.

Mijn ervaring in de zaak is positief, maar de telefonisch bereikbaarheid is slecht, Na meermaals proberen (er werd gewoon niet opgenomen) kwam ik uiteindelijk kwam ik bij locatie Zwolle via de telefoon uit, in Zwolle konden ze mijn vraag niet beantwoorden en konden mij ook niet doorverbinden met een collega in Apeldoorn want ook Zwolle kreeg Apeldoorn niet te pakken. Verbeterpunt.

De grote beurt is weer prima uitgevoerd.

Goede service. Bedankt voor het wassen buitenkant en het schoonmaken van het interieur.

Onbehouwen gedrag van de balie medewerker

Er kan echt geen goede morgen vanaf, ze blijven lkr met zijn 2en praten terwijl ik aan de balie wacht echt 3 meter maximaal van hun vandaan. Ik vind het echt Asso gedrag.

ik moest 2,5 uur wachten

Alles ging eigenlijk erg goed. Alleen er was tegen mij gezegd dat ik er wel even op kon wachten maar het duurde bijna 2,5 uur en als drukke ondernemers was dat wel erg lang. Ze hadden beter kunnen zeggen het kan 2 uur duren dan had ik iets geregeld en was had ik in de tussentijd andere dingen gedaan nu was mijn dag erg stressvol ivm weinig tijd.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle