Fantastisch

De eerst keer dat ik gebruik maakte van de garage voor een beurt netjes en deskundig geholpen . Bij ophalen de hele auto schoongemaakt nooit eerder bij ander garage megemaakt

Duidelijk, vriendelijk.

Duidelijk, vriendelijk

prima gemaakt en brengen goed geregeld.

Beste mensen van Mercedes zaterdag ben ik geweest met met mijn probleem (geen radio en tomtom, computer uitgevallen) de service monteur wou niet eens kijken. ik moest maar een afspreek maken voor volgende week. terwijl ik het idee had van een nieuwe zekering er in en klaar. dit was wel erg frustrerend. ben het hele weekend boos geweest. was hij even gekomen en had mij uitgelegd dat het een software probleem is en niet 1 2 3 optelossen is was dit veel aannemelijker geweest en niet zo erg BOT!!! dinsdag er na ben ik uitstekend geholpen.

Uitstekende verkoper (de heer Renses)

Alles goed

vlot geholpen

Professioneel en kundig

Na een onderhoudsbeurt, rijd de auto weer als nieuw!

Fantastische ervaring!

Duidelijk, snel en goed in communicatie. Zeker een aanrader! Hiervoor bij andere vestigingen geweest maar de ervaring bij Wensink Heerenveen is toch anders en fijner! Bedankt voor de onderhoud heren en tot de volgende keer!

Snel geholpen met afspraak en uitvoering van werzaamheden

Kon voor nieuwe banden de dag erna al terecht voor montage waarop ik kon wachte

Prima service en alles conform afspraak

Alles volgens afspraak uitgevoerd. Vriendelijk en bereid om nog even wat zaken over de werking van de auto uit te leggen.

Vriendelijke mensen en auto weer prima afgeleverd.

Kwalitatief uitermate teleurstellend

Onlangs bezocht voor een lek in mijn band. Ik heb er een uur en 40 minuten voor moeten wachten. Zonder enig zinvol uitleg voor zo lang wachten. Na klagen waarom het zo lang duurt was het opeens nog 10minuten. Uiteindelijk dus een uur en 50minuten gewacht. Als het zo lang duurt moet je mensen niet zo vroeg laten komen. Achterlijk! Voor dat je je auto aanschaf likken ze bijna je reet. Hier gaan ze mij nooit meer zien.

Bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt van mijn 16 jarige benz, vorig jaar een uitstapje gemaakt naar een andere garage, maar dat is zeer slecht bevallen. Nu weer de kwaliteit en service die ik gewend was. Top!

Deskundig en klantvriendelijk

Klant betrokkenheid.

Super snel geregeld

Netjes ontvangen Gingen meteen aan de slag met de auto Wachten was uiteindelijk minder lang echt top.

Ik ben als vrouw ook gewoon te woord gestaan heb ook al anders mee gemaakt.

Prettig het is rustig de afspraak is goed verlopen zo als was afgesproken.

Lekker zonder gedoe

In de wereld is veel gedoe, dus het is lekker als er een keer een afspraak tussen zit waar alles gewoon loopt. Overal is wel eens wat, maar deze bandenwissel was een vloeiende beweging. Top mannen!

Goed! Contact zoeken kan beter.

Op het contract opnemen met de werplaatsreceptie in Apeldoorn na, ben ik erg tevreden overde service en dienstverlening van Wensink Apeldoorn. De receptie in Apeldoorn krijg ik nooit rechtstreeks aan de telefoon. Na een wachttijd wordt ik steeds doorverbonden met Zwolle. Daar sturen ze dan een bericht naar Apeldoorn en word ik telefonisch benaderd. Het is een erg omslachtige manier voor eenmaal korte vraag.

Nieuwe all weather banden gemonteerd

S morgens even bij de garage in Leeuwarden langs geweest. Ik vertrouwde niet helemaal meer het profiel van mijn oude banden. Terecht de receptionist Dhr Erik Miedema controleerde even het profiel, daarna meteen nieuwe banden besteld en ik kon s middags al langs komen voor de nieuwe banden te laten monteren. Dik in orde!

Rommelige planning en lange wachttijd

Bij binnenkomst op de afgesproken dag/tijd bleek er geen brug beschikbaar te zijn voor de bandenwissel van mijn camper. Voor niets heen en weer gereden. Een week later opnieuw een afspraak gemaakt die wel door kon gaan. Maar toen bleek er 2,5 uur nodig te zijn om 4 banden te wisselen. Ik kon en kan dat voor mezelf niet uitleggen en heeft het "Wensink Aangenaam" wel een deuk opgeleverd.

Prima en snelle uitvoering van wintercheck en winterbanden montage. Ondertussen een goed kop koffie!

Een week voordat mijn jaar garantie van wensink afliep kreeg ik voor de tweede keer problemen met de accu(start/stop). Mijn accu is vervangen voor een nieuwe en ik heb weer drie jaar garantie op de accu.

Snel en adequaat geholpen.

Had een urgent probleem en dit is direct en vakkundig opgelost door Wensink.

Goed als meestal

Goede service!

Prima geregeld, APK en beurt ineens. Hierop gewacht, lekker bij de koffiebar gezeten. Auto netjes gewassen!!!

Netjes en verzorgd, goed geholpen

Duidelijke communicatie, auto wordt in perfecte staat onderhouden. Schoon van binnen en buiten teruggekregen.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle