snel en vakkundig

Hoefde niet te lang te wachten

Slecht

Slechte service Blijf maar terugkomen metzelfde problemen.

Professioneel

Tot ons ongenoegen hebben we voor een kleine controlebeurt van 12.45 tot 15.15 moeten wachten alvorens we de sleutel weer terug hadden. Positief is wel dat de auto daarna er weer uitziet als nieuw er er weer 10./15.000 km. ( hopelijk) zorgeloos kunt genieten.

Prima service, uitgevoerd zoals afgesproken

Wat meer actie voor de zakelijke rijder

Beste Wensink, Ik heb heb bij jullie een aankoopkeuring gedaan en daar kwamen wat mankementen in voor die belangrijk waren. Kapotte motorsteun zowel in de motor als in de versnellingsbak en nog wat over de remleiding die was gecoat, Waardoor we niet zeker weten of dat nog goed is en de banden waren al wel aan vernieuwing toe. Daarbij waren er nog wat kleine dingetjes maar die waren voor ons niet zo belangrijk dat er spoed bij was. De auto loopt daardoor wat onrustig dit komt uiteraard door de motorsteunen en de motorsteun in de versnellingsbak. Onze Mercedes komt bouwjaar 2007 dus niet zo gek dat er iets aan is. Deze mercedes staat op ons bedrijf op zakelijk daar word gewoon elke dag gebruikt van gemaakt. Dus wij dachten dan laten we onze zakelijke auto ook voor onderhoud bij Wensink harderwijk ondanks dat we uit Zeist komen. Alleen het opmerkelijke vonden wij dat de schade dat onze mercedes heeft wat ik hier boven beschreef vind ik het niet verantwoord om hier mee door te rijden omdat er dan alleen nog maar meer schade aankomt aan de motor en versnellingsbak. Oke de man die mij geholpen heeft die zei dat hier een offerte van zou maken en dat het geen duizende euro s zou kosten. Maar dat die daar dus die dag geen tijd voor had ook dat begrijpen we alleen we begrijpen niet dat je dan maar gewoon mee door kan rijden terwijl als ik op internet kijk dat het toch echt wel schade brengt aan andere onderdelen die nu nog goed zijn. Oke toen heb niks meer vernomen van een offerte dus heb ik weer zelf gebeld want wij gebruiken deze auto voor de zaak. Toen kreeg ik de werkplaatsreceptie en ik vroeg over die offerte was nog niet veel gebeurd lag bij het magazijn waardoor ik aan die man vroeg als ik de offerte weet wanneer kan ik hem dan brengen pas half januari. Voor een zakelijke rijder mag er wel meer snelheid in komen vooral met deze schade aan de auto. Wij vinden het niet verantwoord om zo door te rijden. We hadden betere service verwacht en graag een oplossing!!!

Goed geregeld.

Auto na onderhoud apk en kleine reparatie, Weer gepoetst opgehaald Prima service.

Goeie vriendelijke service

Iedere ervaring bij Wensink Zevenaar is goed, tijdens het wachten is er altijd beschikbaarheid van een goede bak koffie.

Goed en snel geholpen

Afgelopen vrijdag geweest voor een onderhoudsbeurt. Vriendelijk te woord gestaan. Optionele extra's van tevoren doorgenomen. Geen verrassingen achteraf, oh toch nog 1tje de auto was na afloop keurig in- en uitwendig gereinigd. Het was een soort SPA uitje voor de auto.

Prima!

Vlot geholpen, duidelijke info, vriendelijke mensen, auto rijdt weer prima na jaarbeurt

Ervaring service

Ik was erg tevreden over deze workshop. Kreeg snel een afspraak, bracht de auto en hij was klaar in slechts een paar uur in plaats van een hele dag zoals aanvankelijk gepland. Alles verliep vlot, zeer vriendelijk en behulpzaam. Kan deze garage aanbevelen.

Ik ben zoals altijd dik tevreden

vanaf 1981 rijd ik al een Ford en ben ik via Timmerman en Wensink uw klant en dat is een goed teken voor uw bedrijf.

Uitstekende service!

Zeer correct en tijdig uitgevoerde onderhoudsbeurt. Buitengewoon vriendelijke medewerkers aan de receptie!

Prima gedaan.

Onze auto heeft een beurt plus apk gehad. Prijs is altijd weer even schrikken. Goede communicatie wat betreft extra kosten. Leuke video van de auto.

Super klantgericht

Alles op tijd Prima (werk)plek om te wachten tijdens de bandenwissel.

Goede service en vriendelijke mensen

Zeer goede ervaring en graag tot de volgende keer.

perfecte service

Zeer goed geholpen

Onzorgvuldig omgegaan met wielen opslag.

Na een afspraak te hebben gemaakt voor het wisselen van zomer naar winterwielen , blijken de winterwielen zoekgeraakt te zijn en niet zoals gebruikelijk in het zogenaamde bandenhotel aanwezig te zijn !!!!!! Ik wordt gebeld met de mededeling dat ik op de winterwielen zou rijden ?????. Ik heb de medewerker uitgelegd dat ik eerder dit jaar in april de winterwielen heb laten wisselen voor de zomerwielen. Ik kreeg zelfs van hem om toch maar even te kijken of dit wel klopte ???? vreemde vraag en hij zou het uit gaan zoeken.Bij de nieuwe afspraak voor het wisselen van de wielen blijken de winterwielen al die tijd achter zijn gebleven bij Wensink Arnhem en nooit in het bandenhotel zijn aangekomen waarvoor ik wel een contract heb ! Ik vind dit zeer slordig zoals er wordt omgegaan van spullen van een klant die er veel voor betaald heeft vindt de hele manier van handelen van de medewerker niet erg deskundig !!!!

Vriendelijk en professioneel

Ik ben vriendelijk geholpen. Mijn vragen zijn altijd naar tevredenheid beantwoord.

Net dat tandje extra.

Probleem met de inmiddels 3e brandstofvlotter eindelijk opgelost door team Wensink. Vele andere mensen hebben er naar gekeken, maar team Wensink zet net dat tandje extra en zoekt naar een oplossing en repareert! Klasse gedaan ! Dank!

Top kerel die Jakob

Mooie GLC gekocht bij wensink Harderwijk keurig gelopen en super blij met de auto

Goed en snel geholpen

Heel tevreden over vervangen van de accu.

prima gerepareerd

keurige behandeling

Heel goed service

Prima ontvangst en duidelijkheid

Zoals gewoon afspraak is afspraak

Goede en vriendelijke service.

Bijzonder prettig. Vriendelijke mensen en eerlijke en goede service.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle