Gewoon wat ik van Mercedes verwacht

Prima voor herhaling vatbaar

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

De contacten waren vanaf het begin positief ondanks mijn aanvankelijke negatieve instelling t.a.v.wensink.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Vriendelijk, snel en goede service!

Ik ben zeer vlot geholpen!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Deventer

niet blij met verdriedubbeling van de prijs

voel me op zijn zachts gezegd niet blij ivm plotselinge ver driedubbeling van de APK prijs

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Zeer bekwaam en behulpzaam.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Op zich tevreden, maar........

Op zich ben ik wel tevreden maar ik weet niet wat er nu met servicepakket B voor de EQA wordt bedoeld. Dat kan ik ook niet vinden op de site van Mercedes. Nu wordt ik bestookt via de mail dat ik een afspraak moet maken voor deze beurt, terwijl ik van de week voor deze beurt ben geweest. Hoe kan dat?

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

binnen afgesproken tijd klaar

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

uitstekende ervaring

Zeer vriendelijk te woord gestaan.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Assen

Vriendelijk, betrouwbaar.

De aankoop begon met een proefrit in de Renault Kadjar. De auto stond netjes klaar. Na de proefrit zijn we snel tot overeenstemming gekomen. Realistische vraagprijs en een goed bod voor onze auto. We hebben gekozen voor het Wensink zekerheidspakket. Een week later de auto opgehaald en de eerste kilometers gemaakt. Er waren een paar kleine dingetjes die niet in orde waren maar deze zijn snel opgelost.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Occasions Assen

Zeer professionele ondersteuning

Na duidelijke uitleg wat het belangrijkste was voor ons voor de auto en batterij mogelijkheden. Is daarna een duidelijke uitleg en mogelijkheden van de EV3 gegeven. Daarna snel een beslissing kunnen nemen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Fijn overleg over de werkzaamheden

Bij Wensink Harderwijk was niet alles goed gegaan. In Nijmegen hebben ze de werkzaamheden goed gedaan en geluisterd naar de vraag.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Alles goed geregeld

Alles van te horen besproken heel netjes geholpen de bus rijd weer heerlijk

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Zeker niet tevreden

Graag contact over dit bezoek 0625052564

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Snel en goed geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Uiterst bekwaam en zorgvuldig.

Uitstekend.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Lelystad

Top bedrijf en vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel en de service is uitstekend. Mijn auto ging voor de APK, zat ook nog onder het stuifmeel en ik kreeg hem schoon terug. Dit is TOP.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Super goede service en communicatie

Super goede service en communicatie

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Redelijk positief

Uitstekend geholpen door Mark, de voorlichting over de leenauto was niet geheel compleet. Had het op prijs gesteld dat bij het ophalen van de auto hier meer duidelijkheid over gegeven zou zijn. Verder vond ik de kosten van de reparatie zeer hoog. Niet passend bij het kwaliteitsniveau van Mercedes. Zeker als je dertig jaar Toyota hebt gereden en nooit met zo’n hoge rekening bent geconfronteerd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Service Assen

Zoals gewoonlijk prima.

Altijd goed. Vriendelijk. Deskundig.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Geweldig, compleet en duidelijke informatie.

Ik zou bij problemen meteen weer naar de vestiging in Zevenaar bellen. Goed geholpen en men neemt de tijd voor je.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

Ik ben goed geholpen.

Jammer dat ik voor onderhoud van mijn auto naar Hoogeveen komen. Moest ik een dag vrij plannen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Schade Hoogeveen

Een aangename ervaring

Ik kon relatief snel terecht. Aan de telefoon werd ik goed geholpen. De medewerkers zijn benaderbaar en laagdrempelig De monteur kwam persoonlijk toelichten. Ik ben heel tevreden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Deventer

prettig en vlot geholpen

afspraak voor een servicebeurt en APK.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Vriendelijk en goed geholpen met de aanschaf van een nieuwe lease auto.

Ik ben goed geadviseerd en geholpen bij de keuze van een nieuwe lease auto. Enige minpuntje was dat het afhaalmoment spannend werd omdat de kentekenplaten nog niet binnen waren. Maar ook dat is goed opgelost.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

goede auto, (2e Kia Stonic)

Heb met de 1e Kia Stonic probleemloos gereden en ik verwacht dat dat met de 2e Stonic ook zo zal zijn !

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Drachten

Lippestraat 2