Goed dat er een leenfiets eas

Een prima ervaring met de medewerker die mij heeft geholpen. Hij zoekt naar oplossingen en daarbij w

Een prima ervaring met uw bedrijf. Goed geholpen door de medewerker. Vakkundig en als hij het niet wist informeert hij bij iemand anders.

Duidelijke en snelle communicatie

Verkoper Tjeerd in Leeuwarden reageerde snel, duidelijk en lachen erbij :-) Goed gedaan!

Betrouwbaar en veilig.

De auto wordt altijd netjes schoon afgeleverd. Indien er een twijfelgeval is in de zin van veiligheid dan wordt dit meteen opgelost, dit geeft een zeer veilig gevoel!

moet veel beter in zwolle bij telefoon centrale . dit kost veel klanten

wensink assen is een goed bedrijf met kundige mensen . het is bij wensink wel waardeloos dat je ze nooit kan bereiken in zwolle . 20 min aan telefoon meerdere keren . het is helemaal niks ! en dat voor een afspraak voor onderhoud . alleen daar voor zal ik al naar een ander gaan voor onderhoud .

Snel en goed geholpen

Reparatie zou een dag duren. De middag ervoor de auto gebracht en de volgende ochtend om 10 uur was hij al klaar

Auto is keurig afgeleverd en rijdt fantastisch

Er was weinig onderhandelingsruimte ondanks dat ik geen auto in te ruilen had. Ook extra's zoals nieuwe banden zou maar 100 euro schelen op de aanschaf. De auto ziet er prachtig uit, maar de terugroepactie blijft erin staan

prima geholpen

Alles is naar tevredenheid verlopen zoals gewend.

Geheel volgens verwachting servicebeurt uitgevoerd

Geen specifieke problemen of onvolkomenheden tegengekomen. Wel onduidelijk welke kosten onder de beurt worden gerekend en welke extra berekend worden.

Goede service en reparaties

Vakkundig advies

Vertrouwde handen aan mijn bedrijfsauto

Snel en efficient.

Als verwacht alles is op de beste manier verlopen.

Vriendelijk, competent, maar communicatie kan beter

Wij zijn tevreden met onze garage. Communicatie blijft echter een aandachtspunt. Als je niet in de buurt van de garage woont dan moet je het brengen en halen regelen. Uiteindelijk heb ik drie keer gebeld en Wensink een keer voor een apk keuring. Dat kan efficienter.

Prima afhandeling

Keurig volgens afspraak

Ik had gevraagd of er gekeken kon worden naar de conditie van de accu. Vorig jaar tijdens een wat langere koude periode wilde mijn toen een jaar oude auto niet meer starten vanwege een lege accu en dat wil ik dit jaar voorkomen. Ik had graag op de factuur gezien of de accu nog in goede staat verkeert. Toen ik de sleutel na het onderhoud terug kreeg, had ik vergeten daarnaar te vragen. Als ik nu de auto start, dan schakel ik eerst meteen het start/stop systeem uit om mijn accu zo veel mogelijk te sparen met als gevolg een (veel) hoger verbruik.

Mooi bedrijf, prachtige auto's en vriendelijk onthaal.

Heb op de site van Wensink een Mercedes Luxury line 180 B-Klasse gevonden waar ik interesse in kreeg. Via een telefoongesprek een afspraak gemaakt en tijdens ons bezoek de auto goed kunnen testen en bekijken, ik was direct enthousiast. Omdat ik mijn auto wilde inruilen heb ik aan tafel gezeten met de verkoper om tot een deal te komen, dat is gelukt, ben nu in het bezit van een prachtige auto. Echter zijn door de verkoper niet alle beloftes nagekomen en omdat ik een principe mens ben, erger ik me daar wel wat aan. Afspraak is afspraak, dat is mijn motto. Omdat Ik nog geen ervaring met Wensink heb gehad, zal de toekomst moeten uitwijzen of ik wel of niet een goede keuze heb gemaakt om voor dit bedrijf te kiezen. Vr.Gr.

Behulpzaam

Nvt

vriendelijk en persoonlijk

Goed en persoonlijk advies en service

Aangetast vertrouwen.

Tijdens de berging van onze camper (Sprinter) ( scheur in achterband) is er schade aangebracht door het bergingsbedrijf die door Wensink is ingehuurd. De volgende dag naar Wensink Assen gegaan en daar aan de balie gemeld dat wij de schade nader wilde bekijken. Men liep niet eens mee om de schade te bekijken . ( gaan wij niet over.) Verder moest de communicatie steeds van onze kant komen. Daarbij bleek Assen ineens niet meer bereikbaar, alles ging via Zwolle. Toen wij de camper na bandenwissel konden ophalen, bleek er een zomerband in plaats van een All Season band te zijn gemonteerd. Hierop werd er door het (kantoor) personeel beweert dat het om een nieuw type band ging. Het type dat eronder zat, zou uit de handel zijn. Nadat er 3 personen en de betreffende monteur ( op aandringen van mij) de band hadden bekeken, werd uiteindelijk toegegeven dat het inderdaad om een zomerband ging. Mijn ervaring met dit bedrijf is een slechte communicatie, slechte service en een totaal gebrek aan integriteit. C. Berkhout Spier

Zeer goede en fijne ervaring

Hebben een zeer goede en deskundige ervaring gehad met verkoper Ivan Mulderij van Wensink Zwolle.

Teleurstellende ervaring bij aankoop Mercedes GLA 180

Wij hadden de auto onder voorbehoud van bezichtiging aangeschaft en hadden enkele duidelijke wensen, waaronder stoelverwarming. Echter, tijdens dit proces liepen wij tegen meerdere problemen aan: - Misleidende foto s op de website: De foto s bleken niet van de werkelijke auto, maar van een vergelijkbaar model in nieuwstaat. Dit schept verkeerde verwachtingen. - Onprofessionele communicatie: De verkoper gaf aan haast te maken zodat wij de auto konden bezichtigen. Echter, toen wij na een reis van 2,5 uur arriveerden, bleek de auto nog niet klaar te zijn. Hij moest nog gepoetst worden, en er waren zichtbare beschadigingen zoals gele markeringen op imperfecties en licht beschadigde velgen. - Gebrek aan transparantie: Tijdens het telefoongesprek vooraf werd ons niet verteld dat de auto niet klaar zou zijn. Dit had ons een lange, onnodige reis kunnen besparen. - Onvoldoende voorbereiding: Bij aankomst bleek ook dat de onderhoudsboekjes niet direct beschikbaar waren en moesten worden nagekeken�. Dit geeft een onprofessionele indruk. - Geen stoelverwarming: Een van onze belangrijkste eisen was dat de auto stoelverwarming had, zoals duidelijk geadverteerd. Dit bleek niet het geval te zijn. - Slechte service van de verkoper: De verkoper toonde weinig betrokkenheid, gaf nauwelijks uitleg, en ging er luchtig overheen. Zelfs op het punt van de ontbrekende stoelverwarming werd nauwelijks een oprechte excuus aangeboden. Na de proefrit waren wij er helemaal klaar mee. De combinatie van slechte communicatie, misleiding, en het gebrek aan service heeft ons doen besluiten om de koop te annuleren. Dit hebben wij schriftelijk bevestigd gekregen. Deze ervaring sluit totaal niet aan bij de kwaliteit en service die wij van Mercedes verwachten. Wij hebben ons zo verheugd op deze aankoop, maar de teleurstelling overheerst.

uitstekend geholpen en geadviseerd

IVO heeft ons uitstekend geholpen en geadviseerd. Nam alle tijd om alles uit te leggen en bood aan eventueel 2-3 weken later nogmaals zaken uit te leggen. Met vragen kunnen we hem altijd bellen.

Alles naar wens geweest.

Het gesprek met de verkoper liep zoals je dat verwacht. Geen gejamaar.... en nee, u moet begrijpen.... Ik moest gelukkig niets en dan koop je dus gewoon een auto!

Vlot en zeer aangenaam

Er wordt vlot op mijn vraag gereageerd en krijg een compleet aanbod.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle