Prima Service

Altijd een warm onthaal en vriendelijke service gerichte medewerkers, en als kers op de taart , de auto schoon en netjes terug!

Geweldige auto

Zeer goede eigenschappen van de Mercedes Met al die snufjes op het Dashboard

Snelle en goede service

Band vervangen

Snel geholpen

zeer slecht. Robin Duijster en Roderik Cremers mijn dank daarvoor.

Betreft aankoop auto dd 12/06/2020 Op 12/06/2020 heb ik na een proefrit te hebben gemaakt in de witte Volvo V70 kenteken 1-XXZ-94 uitvoering T4 Summum welke te koop stond bij Wensink te Assen deze auto graag te willen hebben. Wel met de opmerking dat het MM lampje brandde tijdens de proefrit. Volgens de verkoper Robin Duijster was dit probleem bekend en zou worden verholpen. De koop werd afgerond en ik zou mijn Volvo V70 op 19 juni halen zoals er tijdens de koop is afgesproken. Op 19 augustus had ik de auto nog steeds niet. De auto staat dan al 9 weken op mijn naam en verzekering. Op 22 augustus heb ik de koop alsnog ontdaan en zo waar kreeg ik op 25 augustus mijn geld, weleenswaar � 3000 te weinig maar er was iets. Na alle fouten van Wensink kon dit er ook nog wel bij. Op 26 augustus maar weer gebeld waar de vrijwaring bleef, die ik zeker weten op 22 augustus al in mijn mailbox moest hebben. Staat de auto nog gewoon op mijn naam. Sorry Wensink hoeveel fouten kun je maken bij 1 klant. 10 weken lang fout op fout. Na al deze ellende hadden ze mij Inmiddels wel een vakantie mogen aanbieden voor alle stress, slapelozenachten en kosten.

Prima aflevering van de auto ook in Corona tijd

Auto is super afgeleverd. Leuke orchidee er bij en de eerste kilometers zijn perfect geweest. Ik kan hieronder niet de juiste reden aangeven maar ik was er om mijn nieuwe B200 op te halen. Als de optie van de Dashcam (21U) nog geregeld kan worden (tegen vergoeding) zou het helemaal top zijn.

Super service zoals altijd

ook ongeplande reparaties worden super snel opgepakt en afgehandeld zodat je er als klant zo minimaal mogelijk hinder van hebt.

geen droom maar een nachtmerrie

Een nachtmerrie ,het betreft hier vesting Assen ....maar het is toch 1 bedrijf . Slecht behandeld geen enkele afsp is na gekomen . Wat mij vooral raakt is dat de auto alweer te koop staat en ik nog geen vrijwaring heb ontvangen .

vreselijk een nachtmerrie !!!!!!

Wat een droom moest zijn is uiteindelijk een nachtmerrie geworden . De auto bleek niet goed te zijn na een proefrit , het zou hersteld worden , na 9 weken klopt er niets van en er wordt geen afspraak na gekomen ,inmiddels staat de auto wel op mijn naam en heb ik de auto verzekerd (heb verhaal wat in gekort ) . Nadat ik er zelf 1 dag in heb mogen rijden , is de auto op 21 -8 terug genomen en staat inmiddels weer te koop ( Susses 6 voor de nieuwe koper ) maar een vrijwaring nog steeds niet binnen , een EXCUUS ho maar slapeloze nachten heeft het onze fam. gebracht ik hoop dat de verkoper zelf er wel van kan slapen . Waar gaat het mis in een groot bedrijf als Wennsink in communicatie , beleefdheid , maar vooral verstand van zaken , stuur het personeel op communicatie les en leer ze netjes omgaan met hun klanten .

attent en zorgvuldig

Receptie zeer professioneel.

Heel erg leuk geholpen.

door het contact per telefoon waren wij al overtuigt dat het de rit naar Groningen waard was terwijl er hier voldoende dealers zijn. we zijn niet teleur gesteld en zijn geweldig geholpen. de auto rijdt natuurlijk super.

Klant vriendelijk

Vriendelijke en goede communicatie ondanks drukke vakantietijd.

Prima voor mekaar.

TOP !!

Afspraak maken heeft erg lang geduurd en....

Het valt niet mee om telefonisch iemand uit Assen aan de lijn te krijgen. De telefoonnummers op de site bellen heeft geen zin. Je krijgt altijd iemand uit Zwolle. Kon pas voor een maand later een afspraak maken om alleen navigatie te laten updaten. Dit lukte me zelf niet. Snap nog niet waarom niet. Zou er ook nog voor moeten betalen, terwijl het gratis beloofd was. Net als even een middenconsole klepje vervangen. Was ook beloofd gratis te doen. Wel weer ingetrokken. Al met al niet erg klantgericht, zeker niet voor een auto van 50.000 plus.

Positief

Vriendelijke personeel en behulpzaamste

Niet goed

Als je 10 dingen moet doen en je heb 6 goed wil nog niet zeggen dat dit voldoende is.

Top! Jerry Scipio heeft heel flexibel meegewerkt aan een lastige levering.

Door omstandigheden had ik een aangepaste auto. Die aanpassingen waren in de Kia niet geplant in verband met een rijtest die zou uitwijzen of die aanpassingen nog nodig waren. Toen werd die rijtest afgezegd en moesten wellicht die aanpassingen alsnog aangebracht. Dit met Wensink in de persoon van Jerry Scipio besproken die heel flexibel hiermee omging. Het was nogal lastig om op korte termijn een aanpassing te plannen, maar dat is uiteindelijk wel gelukt. Ondertussen ging die rijtest toch weer door, maar dan een paar weken later. Dus die aanpassingen weer afgezegd en voorlopig rijdt iemand anders als een soort taxi chauffeur. Met dank aan Jerry Scipio die aan de leverancierskant goed heeft meegedacht bij steeds schuivende omstandigheden.

Top service

Komen 100% afspraken na, op tijd. Ik vroeg of mijn auto gewassen kon worden, terwijl het een hele kleine reparatie was. Antwoord: 'geen enkel probleem' Top service!

Was goed

Prettig geholpen onder het genot van koffie. En duidelijk uit gelegd wat het probleem was

Goede service, vriendelijk, kennis

helemaal top!

Zoals altijd weer een super professionele ervaring met een persoonlijke noot. Ze kennen mijn naam ook al kom ik met deze auto maar een keer per jaar! Voor mij de beste garage in Zevenaar!

Puik. Alles in orde

Moest nog een onderdeel na besteld worden, duurde even voordat onderdeel er was. Nu geplaatst om tijdstip wat ons paste. Vriendelijke medewerkers.

Het was goed

Was goed