Zeer goed goed contact

Goed persoonlijke contact met mensen op het filiaal

Blijvend meedenkend

Gemotiveerde medewerkers die in alle situaties met je meedenken om zodoende een passende oplossing/invulling te krijgen! Altijd vriendelijk en constructief. Top service, top medewerkers en top bedrijf!!

Prima service en vriendelijk personeel.

Snel geholpen, goede service.

Klantvriendelijk, en snel geholpen.

Persoonlijk

Wat afgesproken was is ook gebeurt.

Bedankt voor de afspraak apk en service beurt op korte termijn

snelle en correcte afhandeling Hymer-Ford camper

Prima Service en persoonlijke aandacht.

Zie bovenstaand.

Goede Service

Goede service! Attente receptionist!

Na mijn eerste Mercedes aankoop had ik een heel goed gevoel bij wensink daarom ben ik nu weer bij jullie in zee gegaan.met de voortreffelijke afhandeling. En de groeten aan Laurens...

Prima geholpen

Snel probleem aan een luidspreker opgelost. Ik ben tevreden.

Top bedrijf.

Zoals gewoonlijk werd het onderhoud naar tevredenheid uitgevoerd. De details werden telefonisch doorgenomen. De haal-en brengservice is zeker in deze coronatijd een geweldig pluspunt.

Altijd weer top service!!

Goede service Snel geholpen Lekkere koffie

Bijzonder klantvriendelijke benadering en service.

Zoals altijd wordt er bij bijzondere bevindingen overlegd wat er moet gebeuren en advies gegeven. Je wordt bij Auto Martens altijd even klantvriendelijk behandeld en er wordt naar je geluisterd. Onze ervaringen zijn altijd positief.

Goede en persoonlijke behandeling.

We hebben een uitstekend contact met Danny Steffen(verkoper). Hij heeft ons ook in Coronatijd goed op de hoogte gehouden en was heel goed benaderbaar. Onze Ford Fiesta is perfect afgeleverd en wij hebben er al een goede 300 kilometer met genot in gereden. Wat een fantastische auto zeg!!!

De klant is echt koning

Al ruim 20 jaar klant. Echt topbedrijf. Luisterend oor. Retesnelle service. Ook bij plotselinge incidenten voertuig weer snel gerepareerd. Vriendelijk personeel met humor. Goeie koffie. Wel raad ik de verkoopafdeling aan ondanks service en betrouwbaarheid scherpere prijzen aan te houden vergeleken met de andere grote dealers in den lande. Graag zou ik de vlg auto bij Martens kopen, maar wanneer ik de prijzen vergelijk zijn ze toch net ff wat duurder. Wel blijft, koop je daar een auto, dan heb je ook service. En uiteraard een betrouwbare auto. Dus een hele grote pluim en een veer !

Goed en netjes geholpen. Aardige medewerkers. Goed overleg

Geweldige aflevering gehad van mijn nieuwe lease auto!

Uitleg was duidelijk, auto stond er geweldig bij en tijdens het proces goed op de hoogte gehouden omtrent de situatie. Daarnaast Corona proof de auto kunnen ophalen!

Een totale deceptie

Zeer ondeskundig, Slechte service en zeer klant onvriendelijk

proactief en accuraat

Betrokken

Medewerker wist direct wie ik was, voor welke auto ik kwam en waar ik om gevraagd had bij het inleveren van de auto.

prima service, zelfs meer gedaan dan ik ooit had verwacht!

Uitstekend! Kon niet beter!

uitstekend

Nieuw koffiezet apparaat, werkt voortreffelijk. Bedankt.

De service is goed maar maarde factuur is gebaseerd op 1 bedrag vroeger kon je zien op de factuur wat de aparte bedragen waren hoe de factuur is opgebouwd.

Heel goed

Alles volgens afspraak goed afgehandeld. De kosten zijn me nog niet bekend vandaar geen cijfer

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle