Was helemaal goed

Was helemaal goed

Prettige mensen en goede service!

Ik kan altijd bij jullie terecht. Voelt betrouwbaar.

Planning en uitvoering correct.

Netjes binnen de tijd gereed.

Prima geregeld.

Zie hierboven.

Prima!

Doen wat je met elkaar afspreekt! Auto ophalen en weer terugbrengen zoals afgesproken! Klasse!

Afspraak is correct nagekomen.

Afspraak is correct nagekomen

Altijd zeer goede service en communicatie

De deskundigheid en vriendelijkheid zijn zeer prima. Service bereid, zonder overdrijving, Ieder jaar een grote beurt, die de auto zelf aangeeft

Alleen half uur wachttijd was ruim een uur. Maar...er was koffie.

Zeer matig.

Omdat er ooit een andere vooruit, niet orgineel Mercedes in is gegaan willen ze de camera niet kalibreren. Advies van Wensink, nieuwe ruit van EUR 1500 is onder de maat. Een beter advies zou zijn geweest. We kalibreren tegen een vergoeding. Nu wordt er elders gekalibreerd. Wederom een slechte beurt voor Wensink Emmeloord.

Ze doen wat je van een Mercedes garage verwacht.

Goeie garage

Goeie garage en vriendelijk

Vriendelijke mensen

Alles eenvoudig en soepeltjes geregeld

Na een prettig gesprek problemen opgelost.

Netjes in overleg de problemen opgelost.

Top Auto. Goede ervaring en op een juiste manier behandeld

Jammer maar daar kunnen jullie ook niets an doen dat de verwarming al binnen een week defect is

Goed ontvangst.

Prima garage!

Vriendelijk baliepersoneel maar negatief over de gemaakte afspraak.

Eerst het positieve er werd proactief meegedacht i.v.m. APK. Auto voor beurt naar de garage gebracht maar APK was nog niet aan de orde. Door baliepersoneel erop gewezen dat dit naar voren gehaald kon worden en is tijdens de beurt afgehandeld. Negatief : Ik had online om 10:00 uur een afspraak gemaakt maar hoorde dat ik pas na een tweetal auto om 10:30 aan de beurt was. Er werd mij verteld dat om 10:00 helemaal geen afspraken gemaakt kunnen worden. Dit alles was gebaseerd waarschijnlijk op een aanname dat ik de auto achter zou laten maar ik heb online aangegeven dat ik zou wachten. Mijn vraag is dan ook waarom er online een afspraak gemaakt kan worden.

Ontzettend fijn geholpen bij Wensink

Wij hebben een occasion bij Wensink gekocht. Ontzettend vriendelijk geholpen door Tjeerd. Hij nam ruim de tijd voor ons en dacht erg met ons mee.

Vriendelijke ontvangst maar duurt erg lang en duur

Een afspraak gemaakt voor een B-beurt voor mijn Mercedes om 10:15. Maar de auto was pas rond 1 uur klaar. Naar mijn mening wel erg lang voor een simpele beurt voor een elektrische auto. Daarnaast was ik onaangenaam verrast door de wel erg hoge rekening.

Vlotte service, prima deal

Pro active houding en no nonsens dialoog. Vlotte afhandeling

snel, duidelijk en service

binnen afgesproken tijd service aan de auto gedaan

Geweldige aflevering en goede uitleg.

De aflevering van de nieuwe Ford Puma was goed geregeld. Ik heb een duidelijke en goede uitleg/instructie gehad over hoe alles werkte. Ben met een tevreden gevoel weggereden.

Snel en deskundig geholpen na een storingsmelding.

Altijd vriendelijke proffesionele behandeling

Afspraak was kostbaar. Kosten hoger dan ingeschat. Correcte vriendelijke behandeling verder. Leenfiets (ebike) had bijna lege accu. Dat is terug naar Nijmegen op en neer niet fijn.

Goedemorgen service, foute rekening

Voor een gratis service werd � 32 in rekening gebracht