Over het algemeen tevreden

Eerste afspraak maken in de showroom is mislukt. Medewerker zat ondanks afspraak in een ander filiaal. Alternatieve oplossing was niet geregeld. Verder contact zoals aflevering en after-sales met dhr Mik was perfect. Niets dan lof.

Nemen hun vak serieus !

Mijn ervaring met de werkplaats in Assen goed.De communicatie met de planning loopt veelal via dezelfde mensen en tot op heden geen negatieve ervaring gehad. Echter was er tijdens het uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt een puntje over het hoofd gezien . Hierover contact gehad met de werkplaats. Ik kon gelijk komen en zij hebben dit uitstekend opgelost.

Klantvriendelijk en goede service

Prima ophaal service en vriendelijk personeel

Monteur haalde en bracht auto op afgesproken tijden. Alleen onderhoudsboekje was niet ingevuld.

Vervangen van een lamp

Een kundige monteur heeft een kapotte lamp vervangen, ik kon er op wachten. Prima toch!

...

Goede service.

Vriendelijk personeel, professionele hulp.

In deze als bijzonder positief. Vlot geholpen op een zeer vriendelijke wijze.

Makkelijk online een afspraak maken en netjes uitgevoerd

Nadat ik makkelijk online een afspraak heb gemaakt ontvang je per mail een bevestiging. Later nog een herinnering en een herinnering per sms. Ik kan het zeer waarderen. Op de afgesproken tijd wordt er direct gestart en binnen 2 uur is de beurt gereed en staat de auto netjes gewassen en uitgezogen klaar.

zeer tevreden en klantvriendelijkheid aan de balie.

Na 1e kennismaking C.350.E grote beurt hier uit laten voeren. Na overeenkomst prijsopgave akkoord gemaakt. Goede leenauto mee gekregen. In de namiddag stond auto incl. wasbeurt keurig blinkend klaar.

Goede surfers

Ze denken met de klant mee wat ook in de toekomst het beste werkt vpor de auto en de klant

Gemengde gevoelens!

Een foutmelding omtrent de airbag maakte dat ik de garage bezocht. Na een viertal uur zoekwerk ontdekte men dat het een slecht contact makend stekertje betrof die de foutmelding veroorzaakte. Een stekkertje dat mogelijk vanaf de bouw van de auto niet helemaal deugde. Een beetje zuur dat ik daar ruim 320 euro voor af mocht rekenen. Verder ben ik prima te woord gestaan.

Goede service.

Duidelijk kosten overzicht vooraf. Geen verassingen.

Goed geholpen en we zijn zeer tevreden met onze keuze.

Mijn ervaring was weer prima.

De APK inclusief het wassen van de auto en dit zonder meerprijs is een perfecte service van Wensink.

Conform afspraak

Klantvriendelijk, begripvol en servicegericht. Top ervaring.

goed en snell

Nvt

Prima zoals altijd

Al vele jaren tevreden klant.

Netjes en plezierig

Mijn omgeving wees mij erop dat zelfs de buitenkant van mijn auto schoon was gemaakt. Top!

auto was tip top binnen en buiten

kan niet beter.

Bij telefonisch afspraak maken heb ik aangegeven dat mijn mailadres niet klopt. Dit zou gewijzigd worden. Tot mijn verbazing komt de afspraak bevestiging binnen op het verkeerde mailadres... Dus mail ik nogmaals het juiste adres. 2 dagen voor de afspraak komt er weer een mail op het verkeerde mailadres. Er stond wel keurig een fiets klaar en de kosten werden vooraf besproken en de auto stond weer keurig klaar op het afgesproken tijdstip. Dus dat was keurig geregeld. Nu mijn mailadres nog. En heel spijtig dat er kosten berekend worden voor de leen auto.

Supper

Alles is gegaan zo als afgesproken was,snel deskundig

Prima voor elkaar, correct geholpen. Aardige mensen.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle